Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
válasz Bogðan #38201 üzenetére
Köszi Mivel én állítom be, hogy melyik billentyű mit csináljon, és minden ott van ahol kényelmes, így nincs miért rápillantani. Főleg fejlesztésnél jön nagyon jól, hogy nem kell levadászni a zárójeleket, írásjeleket mindenhonnan, hanem szépen logikusan el vannak rendezve egy saját layeren.
-
Semin
senior tag
Nah megjött a kicsike, valóban másabb mint az előző generáció.
Én is gondolkodtam alternatíván de az a touchpad annyira intuitív, hogy teljesen megváltoztatja a felhasználói élményt.
Kompakt viheted mindenhová, és a pozíciót mintha nekem találták volna ki. Leveszed felteszed, nincs keret stb. Nekem brutálisan bejött.
(Már az előd is)[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Hát, ha már mindenki billentyűzetezik, akkor én is Tegnap jött meg a Logitech Pop keys mechanikus billentyűzet nekem is, pöpecül megy Windowson, Mac-en és persze iPaden is.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
consono
nagyúr
válasz lugosi #38211 üzenetére
Igen, megvan minden gomb, nemzetközi angol kiosztassal rendeltem, direktben a Logitechtől (vasárnap este rendeltem, szerda del körül volt itt). Nem olcsó, de csak ha az iPadhez veszek billentyűzetet a Logitechtől, az sem az De így legalább mindenhez van BT-s billentyűzetem Ja, adnak hozzá dongle-t is, ha nem lenne BT a gépben, amivel használni szeretnéd. Még szokom, mert a billentyűk alakja miatt jobban kell figyelni kicsit, de jó lesz! Ja, erről van szó, itt az ár is látszik: [link]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz lugosi #38213 üzenetére
Brown kapcsolók vannak benne, kevésbé "kattan", mint a blue (azzal tudom összehasonlítani, olyanból van két különböző is itthon), de halkabb is. Nem annyira határozott a nyomáspont, mint azokon. Nekem ez kényelmesebb, mert leginkább notebook billentyűzetet pufoltem az elmúlt 10-15 évben
Ja, a keycap-eket ezen is lehet cserélni, a kölök Redragonján lévők teljesen jól passzolnak, később, ha megunom lehet játszani vele A kapcsolót nem néztem, hogy kivehető e...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Semin
senior tag
válasz consono #38206 üzenetére
Rohadt jól néz ki!!
Háttérvilágítása is van?Ha kicseréled fémre a gombokat tiszta steampunk
Más :
Anno nem volt szükségem rá, így a Wifi only modelleket vettem.
Utólag van lehetőség valamilyen kiegészítővel 4G-síteni?
(mármint ami fogad egy sim-et.) Valakinek van ebben tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Háttérvilágítás az sajnos nincs, de az eddigi drótoson sem volt, szóval nálam az nem hátrány Az MX Keys Minin van, de az meg nem mechanikus, meg nem ez a design... Egy ilyen készlettel lenne hangulata, már én is nézegettem [link]
-
Alex91
félisten
-
consono
nagyúr
válasz CharlieDrop #38222 üzenetére
Hát, a sima billentyűzetnél hangosabb, de a blue switchesnél halkabb
-
Ashiyo
csendes tag
Aki pro modellről váltott vissza simára, airre vagy minire, hogy élték meg a kijelző váltást? Konkrétan a 120 vs 60 hz érdekelne. Sokáig airt akartam, de miután megfogdostam a kiállított prokat, annyival vajsimább volt a 120 hz, hogy most már rossz ránézni a többire. A napi használatban tudom, hogy nem tűnne fel, de ott motoszkálna a fejemben, hogy a 120 hz mennyivel fluidabb. Szóval aki visszább váltott, hogy élte meg? Megvárom a 8-i air bemutatót, utána döntöm el, hogy air vagy pro legyen.
-
Gaborz1
senior tag
Volt szerencsém 1 hónapja megcsípni egy emagos újracsomagolt iPad Air 4-et. Úgy néz ki, hogy a hónap végétől hordoznom kéne magammal heti pár alkalommal, így egy tok beszerzése szükséges lesz. Milyen tokot ajánlanátok hozzá, ami a gyárinál pénztárcabarátabb?
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
SidCorky
őstag
válasz bostone #38228 üzenetére
Szerintem se nagy szám. Nem mondom, hogy nem kellemesebb, de nem zavar, ha fél nap iPad Prozás után leülök a 30 ezres LG monitorok elé (képfrissítés szempontjából, a színeknek azért örülnék ), vagy ha elkezdem használni a 13 Minit. Pedig nagyrészt görgetek és rajzolok rajta, azt hallottam, hogy ezek közben szokás elcsöppenni a ProMotiontől, én meglennék nélküle.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
válasz bostone #38230 üzenetére
Személyes véleményt kérdezett a kolléga, én csak ezt írtam le, no offense. Nekem nem sokat ad hozzá, de megértem, ha valakinek meg fontos. A felbontást én is adom, Mini 5-ről váltottam, összetett appoknál (Cubasis, Luma) tetszik, hogy több a hely (bár ez inkább az eltérő képarány miatt van, magasságban van több pixel), ez és a magasabb fényerő az, ami jobban megfogott a kijelzőben, mint a magasabb képfrissítés.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Amilo02
aktív tag
Van másik megoldás is:
Pár hete kérdeztem a Telekomot, hogyan tudnám megoldani, hogy internetet tudjak varázsolni egy második sim kártyával (meglévő előfizetésre mivel korlátlan a netem):
A meglévő előfizetésre tudnak adni egy másik sim kártyát aminek 2-3 ezer forintos havi díja lenne, pluszban kel hozzá venni egy kütyüt náluk tizenpárezer forintért. Így tudna működni nettel az ipad és ki lehet iktatni a telefont a körből. -
Noxy
veterán
válasz Amilo02 #38233 üzenetére
Nem igazán tűnik költséghatékonynak.
Semin barátunk meg jobban járt volna egy 4G-s verz.., az utólagos reszelgetés helyett.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Semin
senior tag
Köszönöm a tanácsokat, már van ötletem hogy fogom megoldani.@Noxy:
"Semin barátunk meg jobban járt volna egy 4G-s verz.., az utólagos reszelgetés helyett."
Valóban, csak elcsábultam egy remek ajánlatra a munkahelyem részéről. (~piaci ár -40%)Itt pedig nem volt, csak wifi only.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Sziasztok! Jelenleg iPad 9,7" (2018) van használatban amit a jövő héten egy iPad 10.2 (2021) fog váltani. Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
- a fotókat hogyan lehet PC-re menteni? Egyszerűen USB csatlakozással vagy vmi program is szükséges-e?
- mit, milyen sorrendben kell tenni az "átköltözéshez"? Nyilván minden program, tárhely ugyanúgy lenne használva de már az új tableten.
A jelenlegi iPad nem lesz megtartva, tehát ezt követően azon semmi sem maradhat. Előre is köszi! -
Alex91
félisten
válasz szasanyi #38236 üzenetére
En ugy szoktam, hogy csinalok egy jelszavas backupot a Mac-re, es azt toltom az ujra. Elviekben a koltozes is mehet, de nekem a multkor ez nem jott ossze…
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Most kértem tabletes multisimet (eSim) az ipadbe, viszont se pin kódot nem kér, se azt nem tudom bekapcsolni hogy kérjen. Hogy lehetne ezt bekapcsolni?[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Noxy
veterán
válasz Killing #38243 üzenetére
Miért kellene PIN kódot kérni?
Az eSim nem fizikai SIM, hogy ki veszem, és átrakom egy másik eszközbe. Az iPad-n meg ott jelkód, vagy TID.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz szasanyi #38246 üzenetére
Akkor a legbiztosabb az, hogy az ITunes-l [link] csinálsz a régiről egy mentést a PC-re, majd ezt vissza rakod az újra.
Majd amikor minden OK, akkor törlőd a régit. [link]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
qqzs
őstag
Van valami egyszeru modszer amivel az appokat be tudom rendezni? Most van vagy 8 oldalnyi ikon ossze vissza. Es ezeket huzigalni kersztul kasul nem valami elegans. Megosulok amig a 6. Laprol a masodikra rakok egyenkent stb
Eladó: GTS450
Új hozzászólás Aktív témák
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest