Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én meg az Air, sima iPad9 és Mini triumvirátusból az Airt választom. Levaltom a laptopot. Először biztos furi lesz. De van hozza kékfogas egér + bill. Remélem az adaptert használva usb mikrofont is fog kezelni.
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
milkabrams
őstag
válasz stigma #37397 üzenetére
Üvegfólia mindenképp kell, konkrétan egyszer sem vittem ki a ipad air 4-em, de már 2 hetes korában megjelent rajta egy karc, a mezei por keményebb mint bármelyik üvegfólia, a márka kb mindegy, viszont nagyon jól jön egy [ilyesféle] felhelyezést segítő keret.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
mr.tamasbiro
őstag
Sosem volt egy tableten sem fólia.Csak tok.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Alex91 #37406 üzenetére
Legtöbbször PDF-eket sorkihúzózok vele, írok beléjük a szöveg mellé, javításokat, javaslatokat, vagy szöveget, rajzot, ábrákat tartalmazó jegyzeteket készítek. Emellett kisebb időben fotót szerkesztek, vagy rajzolgatok, de ez csak kikapcsolódás. Legfőképpen a PDF-ek miatt szeretem.
-
Alex91
félisten
válasz lugosi #37407 üzenetére
En is gondolkozok rajta, de szerintem az en felhasznaloi szokasommal pillanatnyilag felesleges. En alapvetoen tartalmat fogyasztok rajta jelenleg.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
R a y
senior tag
Én ezt [link] a ceruzát használom, majd egy éve. Kezdetben egy iPad 8-cal, egy hónapja meg egy M1es iPad Proval. Ezzel az árral verhetetlen, annak aki alap felhasználásra venné. Dölésszöget érzékeli, mágnesesen tapad a próhoz, de nem töltődik, hanem usb c-vel lehet.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
lugosi
MODERÁTOR
Tudnátok ajánlani ipadhoz (is) jó töltőfejet, amin van usb-c és hagyományos usb csatlakozó is? Tehát egyszerre két eszközt is tud tölteni.
-
stigma
addikt
válasz Alex91 #37401 üzenetére
Hi, én mindig szoktam tenni, Gorilla Glass akárhány lehet rajta, mindig látok karcokat, amik igedesítenek, ha felfedezem
Már megrendeltem a tokot + fóliát, szóval nyugodtabban alszok#37403lugosi :
Ceruzának még utánanézek, egyenlőre nem biztos hogy fog kelleni, illetve elős körben így már 135+~15k-nál vagyok, karácsonyra elsőre ennyi elég#37404milkabrams :
Egyenlőre ezt a fóliát vettem, szerintem jó lesz rá.Köszi mindenkinek a segítséget.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Amilo02
aktív tag
Sziasztok!
iPad-hez tudnátok HUB-ot ajánlani?
Elvárások:Főcsatlakozó: USB-C
Minimum 2db. usb-A aljzat
3.5mm jack
Ethernet
USB-C PDJelenleg Baseus HUB-ot használok, teljesen jó, de sajnos nincs rajta Ethernet és csak egy usb-A aljzattal szerelt.
(Mielőtt bárki is kérdezné az Ethernet jelentőségét, notebookon is szeretném használni a HUB-ot, ott a torrentezés miatt kellene.)[ Szerkesztve ]
-
gabormgp
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy tudnék a legegyszerűbben iPadról PC-re képeket feltölteni?
Előre is köszönöm!
-
DGery
aktív tag
válasz gabormgp #37419 üzenetére
Ha kábeles dolog játszik, és ha már a NAS-t így kérdezed...
3uToolsTalán ezzel a legkönnyebb / legegyszerűbb (iTunes kell hozzá a gépen)
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
DGery
aktív tag
válasz sumi4623 #37423 üzenetére
Szia!
Nem tudom merre vásárolnál, de...
Euronicsban van Miskolcon, Kaposváron és Tatbányán asztroszürke, Sopronban és Kaposváron pedig ezüst.
Máshol hivatalos resellernél sajna sehol :/by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
mazsiii92
aktív tag
válasz sumi4623 #37426 üzenetére
Euronics a világ megbízhatatlanabb boltja ilyen szempontból. Az elmúlt két évben kb. 5x futottam lyukra, az eladók is elismerték, hogy nincs szinkronban a weboldal a bolti készlettel. Érdemes hívni őket, főleg ha vidékre menne érte az ember.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
sumi4623
tag
válasz greenbelt21 #37431 üzenetére
Esetleg kaposvari euronics szamat tudja valaki? 🤷🏼♂️
-
greenbelt21
kezdő
válasz sumi4623 #37432 üzenetére
Velük még nem volt dolgom. Lehet szerencséd lesz és normálisak lesznek.
A gugliban ez van megadvan egyébként kaposvárhoz: +36 1 411 8434.
De nyilván ez egy pesti szám...[ Szerkesztve ]
-
sumi4623
tag
válasz greenbelt21 #37433 üzenetére
Igen ez a kp-i szam.. 15perc utan meguntam 🙈 kaposvari szam meg nem csong ki .
-
DGery
aktív tag
válasz mazsiii92 #37428 üzenetére
Nem tudom, nekem eddig mindég bejött... legutóbb tegnap néztük egy isminek az iPhone készletet, és minden úgy volt, mint a weblapon, mint az áruházban. Lehet van olyan áruház, ami ezt rendesen szinkronizálja?
[ Szerkesztve ]
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Szotyi222
aktív tag
.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz Pyttawrx #37429 üzenetére
Itt nem rendelésről van szó, csak arról, hogy azt írja a weboldaluk, hogy bizonyos termék van készleten az adott városban az adott üzletben, majd bemegy az ember, hogy ilyet szeretne, és azt mondják neki, hogy két hete elfogyott.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Euronicsal sokszor szívtam már meg én is. Sőt olyan is volt hogy mehettem átvenni a rendelést és nem volt ott.. Azért az már maxi gáz volt... De olyan is volt hogy felhívtam őket, van és odaértem, persze nem az volt. Laptopnál fordult elő mindegyik esetben.
Egyébként én ipad Airt akarok. De egyrészt kb februárra lesz meg a pénzem rá, másrészt meg akkorra fog érkezni. Mind az istyle ba mind az apple.hu nál is. Bár egy két kereskedést találtam ahol elvileg van.
Médiában kérdezte mellettem egy manusz, hogy mikor lesz, hát az eladó azt mondta talán jövő februárban. Többen orrlógatva távoztunk. Hát ez van. Bár a center stage kamera hiányzik az Air ből, de azt fogom venni, eldöntöttem. Meg persze hozzá egy adaptert lesek még. Jah meg tokot. Szóval bő havi fizetésemet a boltban fogom hagyni.
-
Egyébként a médiában hogy néztem. Az előlapi kamera, ott annyit írt hogy HD 60 az most akkor 1920x1080 60FPS lenne? A hátlapi max 4K 60 at tud. Valaki megerősítene?
-
Alex91
félisten
válasz Lalikiraly #37440 üzenetére
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
-
sumi4623
tag
Sziasztok! Koszonom az otleteket sikerult rendelnem ipad 2021-et. Veletlenul 2t is rendeltem ezert ha esetleg igenyt tartana ra az araban szoljon es nem mondom vissza a megrendelest :)
-
_Balee_
aktív tag
Sziasztok!
Átlagos tartalomfogyasztásra, filmnézésre, néha egy kis játékra elegendő az iPad 9 vagy érdemesebb inkább iPad Pro-ra beruházni? Tudom elég hülye kérdés, elég nagy köztük az árkülönbség.
[ Szerkesztve ]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
bostone
addikt
Úgy tűnik a telekomnál napról-napra változik a készlet.
Lehetséges, hogy üzletben elérhető valamely termék, ami egyébként nem rendelhető?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest