Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vezeralmos2

    senior tag

    válasz Baryka007 #27441 üzenetére

    Tyűha az nemrossz!
    CPU-Z ben nekem asszem 621 single, és 6400pt multi pontot kapott a Ryzen, stock órajellel. :) Váltani biztos nem fogok, nagyon erős, meg keveset fogyaszt, csak érdekel azért a másik oldal is, egyik ismerősöm pont most fog új gépet építeni aztán megy a dilemma hogy kék vagy piros
    Ami nagyon furcsa benne, hogy ez a proci minél melegebb, annál lassabb, és már 65 fokon elkezd visszavenni az órajeléből. Kipróbáltam egyszer hogy kitettem a gépet az ablakba, és megvártam míg lehűlt a konfig olyan 5 fokra, egyből 15 ezer pontot ment Cinebench alatt :) Szobahőmérsékleten ezt csak belenyúlva tudja -30CO-val, de szerintem nem véletlen nem megy el eddig gyárilag, szívesen elbeszélgetnék egy mérnökkel aki benne van a tervezésében. Meg egyesek szeretik azt a hamis infót terjeszteni erről a prociról hogy kazán, meg sokat fogyaszt :D Persze, ha olyan lapot vesz alá valaki ami szét feszeli, és nem is ért hozzá csak csodálkozik hogy miért 90 fokos egy vízhűtéssel, akkor persze hogy ilyeneket is lehetett róla olvasni.

    Tényleg, azt nézd már meg nekem ha van rá időd, hogy ha kikapcsolod az E-magokat a procidban, akkor mennyit megy Cinebench R23 és CPU-Z alatt csak a 6 darab P mag?
    De persze ne fusson semmi a háttérben, még az afterburnert is kapcsold ki :D

    A Sandy Bridge legendája

Új hozzászólás Aktív témák