Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gael
tag
válasz Cool Face #2051 üzenetére
A Q9300-am 7,5x480-on 1,29v-tal stabil volt. Nagyon kicsi esélyt látok rá , hogy nálad a proci lenne a ludas. Inkább azt gondolom , hogy kicsit bele kéne mélyülnöd a lapod bioszának rejtelmeibe. Sajnos nem ismerem a deszkád és ahogy látom a topikja is elég hmm..... kevés létszámmal bír
[ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
válasz Cool Face #2054 üzenetére
Hát sorry, de MSI lapokról fogalmam sincs........
Az általános vélemény szerint nem tuninglapok, de ez példánytól is függ.
Amit még érdemes lenne próbálnod, hogy kicsit emelsz az NB feszen. (nemtom MSI hogy nevezi, North Bridge, MCH, ........)
Viszont Auto beállításokon nem túl jók a dolgok, mert a lap nem jól vezérli a dolgokat magától. Próbálj fixre rakni mindent, amit lehet!
Sok sikert! -
Cool Face
aktív tag
válasz Cool Face #2059 üzenetére
Itt találtam beállításokat, de nem tudom mennyire hajtották túl, 500 FSB-t simán ment .Nem igazán szeretnék széthajtani egy ilyen gépet csak egy egészséges tuning kéne
Beállítások[ Szerkesztve ]
-
gael
tag
válasz Cool Face #2077 üzenetére
Most kimondtad , amit én nem akartam nehogy rosznéven vedd.
Viszont azt elképzelhetetlennek tartom , hogy 400-as fsb-nél nem tud többet........ még ha MSI is. Azt tudnám javasolni esetleg , hogy a cpu szorzóját vedd fix 6x-osra és így próbáld emelni a külső órajelet , a ram-ot osztd vissza amennyire lehet , és a feszt fokozatosan emeld az északi hídhoz tartozó értékeknél (MCH). Így ki tudsz zárni két esetleges hibaforrást , és megtudhatod , hogy valójában mire képes a lap. Ha elég türelmes vagy még meglepetés is érhet. Én biztos nem adnám fel a helyedben ilyen könnyensyC: Neked az aláhúzott részt tudnám szintén javasolni , meg ha szükséges a legújabb bioszt és szintén sok-sok türelmet
[ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
-
Zájec
veterán
válasz Cool Face #2150 üzenetére
ez mi ?? ez neked teszt ? egy darab hiteles eredményt nem látok...
530fsb 1.12v MCH-val, 1.18 VTT-vel... ezt mikor álmodtad.. és még odairja hogy 3óra prájmot.. még hazudni se tudsz rendesen te láma
és még van pofád ilyet belinkelni... ?
ezt a hülyeségedet rögtön lehetne töröltettni egy modival..
-
barnam_
nagyúr
válasz Cool Face #15085 üzenetére
Hát pontosan nem tudom neked megmondani
Általánosságban elmondható hogy kb. 450 Mhz-et tudnia kellene némi VTT és MCH fesz emeléssel, de én a Q9450-nél figyelembe venném azt is, hogy az egy teljes értékű Yorkfield 12MB L2 cache-el, ami biztos nagyobb terhet ró a chipsetre mint egy kisebb York.Aztán az is lehet hogy a ramok nem bírják az iramot. Meddig megy CL5-ben?
Jah hogy P45 Akkor sztornó
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Cool Face #15086 üzenetére
Most mondjam, hogy én egy atomOC Maximus II Gene P45el szívtam..vannak itt kompetensebb tagok P45öt illetően, inkább rájuk várnék.
Ettől függetlenül szerintem mennie kell 450et, ha csak 9450 is.
MCHnak 2x2 miatt kell egy pici plusz fesz, VTT 1.25-1.3 körül..
A RAMokat 1:1ben tolnám auto vagy kézi CL5 időzítésen, 2Val.
vCore mehet 1.35re, LLC nélkül, és akkor beáll úgyis kisebbre.. -
-
Arkar
aktív tag
válasz Cool Face #15112 üzenetére
Most nézem nálad nincs bekötve ( Cell menu-ben lenne) .
Ki lehet kapcsolni még a Cpu Featur ban a Value limitet + az Execute bit-et.
vt-x nálam nem volt zavaró.Előbb utóbb minden szerszámból kalapács lesz! CPU HQ Tuning listák: Intel, http://cpu-tuning.joruska.com #... AMD: http://www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm
-
fatal`
titán
válasz Cool Face #15125 üzenetére
Alapfeszen nem hinném azt a 3,8at. Vagy ennyivel nagyobb tuningpotenciál lenne a Q9450ben a 9400akhoz képest? Alapfeszen nekem talán 400FSB-t visz, vagy annyit se. 1.16 VID és 1.25 kell a 3.52ghz-hez. Mondjuk ez P35, nem P45, de itt se hinném, hogy ekkora különbség lenne.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Cool Face #15124 üzenetére
kilőve...de hány mhzen?
nézd meg mit bír...
#15125) Cool Face ha nem a ram, akkor a lap lesz...
volt nekem is p45ös asusom...430FSB ment vele...semmi több15129) Cool Face azlrt az nem így van...a Q9550ekben sokkal nagyobb tuningpotenciál rejtőzik...
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
F e Z o
veterán
válasz Cool Face #15136 üzenetére
Én szolnoki vagyok....Ha gondolod előzetes egyeztetés után, megnézhetjük a ramot és a procit. Yorkfieldnél 450 FSB-ig jó vagyok.
#15128 hunfatal : már jelentkeztem a listára egy q9450-el, vide-en 3,5GHz, csak nem rakták be valami oknál fogva.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest