Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz boogie84 #2138 üzenetére
3,8Ghz-en hajtom stabilan... 8,5X450 a 4Ghz-et nem tudom elérni vele...3.9 körül elfogy
de böööööven elég már 3.6-on is...
HX520 elég lesz... nekem is az van...merem ajánlani...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz boogie84 #2274 üzenetére
hát ez az hogy nem...semmit nem engedtem vissza... de eddig idle 49-50 load 65-67 volt amit az everest mutatott...átraktam 4jumpert... de ezeknek köze nincs a hőmérséklethez.... most idle 34-36fokos load 50-52...ha én ezt érteném..
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
-
ImI87
őstag
válasz boogie84 #2289 üzenetére
Jó kérdés, de ha csak játszol akkor inkább e8500 + gtx280 !
Én is megvettem a quad-ot (egy nagyon jó tuningos E8400-at cseréltem le), de rájöttem, hogy csak minimális gyakorlati haszna van (számomra), és nem érte meg 30K-t erre kiadni.
Ha esetleg foglalkozol vidóvágással, vagy rendereléssel, konvertálással, akkor vegyél quad-ot, mert ma szinte csak ilyen progikban van haszna a +2 magnak. -
NFree
addikt
válasz boogie84 #2289 üzenetére
Ez nem az a topik de szerintem ha hosszútávra gondolkozol akkor 4 mag+a 280.
Ha viszont folyton csereberéled akkor, elég a 2 mag meg egy 4850.
elvileg 2009 ben már jönnek a 4 magot használó gamék is lassan.ImI87
Ha esetleg a jövőben megválnál a q9550-től és eszedbe jut, dobhatsz egy privit ha lessz money éppen és jó ára lessz megeggyezhetünk.[ Szerkesztve ]
vga
-
ImI87
őstag
válasz boogie84 #2293 üzenetére
hát akkor egyszerű a megoldás, Q9550 + 280GTX
de amúgy most az is nagy szó, ha v.melyik game érdemben használja a 2. magot, nem hogy 4-et. aztán ki tudja mit hoz a jövő..... amúgy sz.tem a játékfejlesztők most épp elég feladat, hogy VGA háború miatt lavírozzanak, nem hogy még a procikkal is foglalkozzanak. ráadásul itt az új platform is...........
amúgy meg mire esetleg nagyon kellene a 4 mag, addigra meg már olcsók lesznek, mivel az új platform egy idő után lenyomja az árakat. és úgy nem lesz nagy érvágás a váltásépp ezért, ha nagy monitorod van, akkor talán érdemesebb vga-ba fektetni, annka legalább lesz haszna is..............
NFree: hát visszafelé nem szívesen lépek, ha v.miért nagyon megszorulnék, akkor esetleg lehet arról szó, hogy visszatérek C2D-re. de amit egyszer már megvettem, azt nem szívesen adom el.......
-
Beowulf_78
addikt
válasz boogie84 #2315 üzenetére
Nem annyit számít. Jóval többet. A mostani magyarországi E8500-ök elég nagy százaléka megáll 3,8-4ghz-nél. Persze vannak jobb darabok, de jóval kevesebb mint E8600-ból. Tegnap az egyik barátom hozott pár darab E8500-öt nagyker.-ből. Azok pl. 3,8ghz tudtak. Ezért nem vettem E8500-öt. Mint ahogy Q9550-et is ezért nem vettem mert a nagy részük megáll 3,5-3,8ghz-en.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
-
NFree
addikt
válasz boogie84 #12604 üzenetére
Ezt én sem értem de ez az ugymond csúcscuccoknál mindég így volt , hogy nem ment lejebb az ára , hanem csak egyszerüen eltünt a boltok polcairól, i5-re meg teljesen felesleges váltani q9x-ről inkább i7 de az meg megint sok s nem tud annyival többet. jah ha kifogsz egy jó q95-öt talán ki lehet csikarni a lapodból egy 450-470 fsb-t 24/7-re s akkor megéri az uppgrade
vga
-
KTTech
veterán
válasz boogie84 #12604 üzenetére
A BF BC2 rendesen dolgoztatja a magokat szereti a Q9550-et, az biztos. A konfigomban 1680x1050-en AA nélkül, minden egyéb max-on 75-95 fps az átlag (de néha fölé is megy), néha esik le 50fps körülre... (persze DX11 módban néztem).
[ Szerkesztve ]
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
KTTech
veterán
válasz boogie84 #12611 üzenetére
Elég, csak nem mindent maxra húzva Én mint mondtam koppoltam minden beállítást, kivétel az AA-t, amit kikapcsoltam (nem szeressem...)
A Dx11-es effektek meg nehezen mennek 5xxx széria nélkül... (soft shadow filtering, direct compute).www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
-
kasa85
őstag
válasz boogie84 #12703 üzenetére
Nics mit amióta ez a háterem többet lesem a háteret mint a proci teszteket Kell egykis lazítás is proci tesztelés közben is.
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- SkyShowtime
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X6 Pro - ötös alá
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest