Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz dellfanboy #1594 üzenetére

    Debrecenben eltem sokaig, talalkoztam a nevezett arabok kozul 1-2-vel en is, illetve a haver csinalt par kepet telefonnal, azokat lattam is. Meg a bulirol is par kepet. Azt nem tudom, hogy a mellette levo lakasok tenyleg igy voltak-e, vagy csak bekamuzta az arab srac, mint ahogy nyilvan a havi ara is egy olyan dolog, hogy csak mondaszeru info van.

    Ami biztos, hogy lattam egyszer ingatlanhirdetest 2005 korul (+/-1-2 ev) abbol a par hazbol, masodik emelet, 7x m2, 100 milla felett volt a kikialtasi ar es egy het alatt elment (vagy legalabbis lekerult a hirdetes es nem kerult vissza).

    Azt en se ertem se most, se az elott soha, hogy miert Debrecen. Es mivel az egyetlen arab sejkfiokaval, akivel konkretan beszeltem is kb 2 percig tartott a gyumolcsozo kapcsolatunk, nem is volt lehetosegem kideriteni. Meg annyira nem is erdekelt oszinten szolva. Amiert nem volt gyumolcsozo a kapcsolat: El akarta varni, hogy hajlongjak neki, en meg elkuldtem a jo kurva anyjaba, hogy majd otthon a birkapasztorok hajlonganak neki, aztan udvariasan meg lettem kerve, hogy hagyjam el a kocsmat. Elhagytam, azota se mentem vissza.
    Annyira nem is erintett melyen az ugy, mert en nem a debreceni egyetemre jartam, hanem az ELTE-re, most az az evi 3 hazalatogataskor masik kocsmaba mentunk a haverokkal, na bumm.

    hobizoli: Most, hogy mondod, lehet, hogy pont azert. Igy nem latja tul sok "tesoka", hogy mit muvel. De ez csak tipp, fingom nincs. Annyira nem akartam belemenni, csak leirni erdekessegkepp, hogy igen, vannak olyan lakasok, amik ernek ennyit, amiket ki lehet adni ennyiert meg Debrecenben is, csak ez nem az.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák