Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emirabdul
tag
Gravitybox helyrehozta az idő dátum bugot. A menügomb miatt meg annyira nem izgulok... de ha valaki olvas róla valami megoldást azt azért szivesen veszem :-)
-
soundman1
senior tag
válasz iamdoki #1387 üzenetére
Nézd meg a korábbi hozzászólásom, hátha segít, nekem se ment a frissítés fel simán 1.0.1-ről 1.0.4-re.
Kérdezte valaki miért érdemes frissíteni.
Az 1.0.1 alatt (első sorozatos v3!) 100%-ra feltöltöttem aksit mielőtt frissítettem, utána 1.0.4. alatt 85%-ot mutatott, és elkezdett tovább tölteni 100%-ra. Nálam igazolódni látszott ez alapján, hogy az 1.0.1-es romnál csak 85%-ra tölt a teló.SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
soundman1
senior tag
válasz Vjankovics82 #1389 üzenetére
Írták is a belinkelt fórumon, hogy nem jó az érintőképernyő!
Romot csak az frissítsen az elsők között aki vérprofi és tud annyira jól angolul, hogy nemzetközi fórumon tud értekezni. Mindenképp nézd meg a belinkelt fórumot, hátha van már megoldás a képernyő hibádra.
Ezek közül egyik sem illik rám, ezért én megvárom, ha már nincs rossz visszajelzés az új romról.
Először mindenki olvasson, utána romoljon, én is ezt teszem!
Már feltették a needrom-ra is, remélem nem ezt tették ki.
Nem is tudsz rátolni semmit, mert a képernyőre nem teszi ki a szükséges területet? Ezek szerint egy javító romra kell várnod ...SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
soundman1
senior tag
Valakinek ötlete flip-es képernyő használatához?
Ha beállítom a képernyőzárat a Nincs-en kívül bármire, akkor a flip lekapcsolja és bekapcsolja a képernyőt, de be is a képernyő zárat is aktiválja, amit viszont nem szeretnék.
Hogy lehetne úgy beállítani, hogy a képernyő zár nélkül ébredjen a teló mikor kinyitom a flip-et?
Az előző telón (HTC Desire X) is ez volt a gondom ott a No Lock alkalmazás megoldotta, itt ez nem sikerült, sőt tegnap még három lock on-off progi elvérzett.SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
raulicio
senior tag
válasz soundman1 #1402 üzenetére
Azért rak fel az ember új romot, mert midig csodát vár tőle. Bugfixek, ami szerencsére nem sok kell a v3-hoz, + általánosságban jobb akkuhasználatot, jobb minőségű fényképeket, jobb optimalizációt várnak az emberek a frissítésektől.
Amúgy a korai első sorozatos 1.0.1 nem azonos a mostani 1.0.1-el!!!
[ Szerkesztve ]
-
miklosandras
csendes tag
Sziasztok, nem tudom, hogy állnak most a rendelések, de én is szeretnék rendelni még1et, szívesen beszélnék valahova. Írjatok privit. Köszi szépen.
-
soundman1
senior tag
Ha a Nincs-re állítom, akkor a főképernyőre (vagy inkább ami meg volt nyitva) tér vissza a flip kinyitásakor, de a flip behajtásakor nem történik semmi. Ha a Nincs-en kivül bármi másra rakom, akkor lekapcs+zár be, kinyitáskor bekapcs+képernyőzár.
Így érted te is?!SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
RVR400
veterán
válasz soundman1 #1411 üzenetére
Nekem alapból a karika van a zárképernyőn (valószínűleg gyűrű néven fut, ha minden igaz), ahogy gyárilag. Nah, a flipes tokot becsukom, akkor átvált kisablakosra, pár másodperc múlva kikapcsolja a kijelzőt. amikor kinyitom a tokot, akkor egyből a főképernyőre dob, nem pedig a zárképernyőre.
[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
válasz raulicio #1408 üzenetére
Mindenben egyetértek veled, sőt szurkolok nektek, hogy sikerüljenek az újabb romokat feltenni, mert ha nálatok jó lesz ,én is követni foglak benneteket.
Én is azért raktam rá egyből az elérhető legfrissebb romot, mert a bugfixek nagyon kellenek, ennél a telónál különösen az akkuteljesítménnyel kapcsolatosak! Nálam a 85->100% töltés miatt nem is volt kérdéses a romcsere.
Amit várnék még a frissítés(ek)től:
- akkuidő javulás,
- erősebb wifi,
- KitKat
- a flipvezérléses hóbortom
- dátum és idő bugjavítás
- de pl. a Zenelejátszó/Hangefektek/Beállított visszhang menüjében fordított sorrendben van a felsorolás.Egyébként teljesen egyben van a telefon, bármelyik márkás teló színvonalát hozza, sőt ennyi pénzért best buy.
Az 1.0.7. romról tennél egy changelog-ot?
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
soundman1
senior tag
Ebből úgy tűnik, hogy az 1.0.4 alatt másképp működik a flip üzemmód.
A képernyő zárolása mire van nálad beállítva, Csúsztatásra?
Ha a Csúsztatásra állítom és bezárom a flip-et megjelenik a kis ablak, és ha kinyitom a flipet a képernyőzár fogad, függetlenül attól, hogy lekapcsolt a kijelző, vagy meg se vártam hogy lekapcsoljon.
Jó lenne, ha a 1.0.7 alatt már nem így lenne.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
junkpod
veterán
ezt a flipes-zárképernyő-kisképernyő dolgot ha kifejtenétek bővebben...
- milyen szenzort használ ehhez a teló? proxymiti? akkor nem értem hogyan különbözteti meg mondjuk a füledtől?
- ha kisképernyő van akkor is megy a teljes képernyős háttérvilágítás, gondolom nincs külön filpképernyős megvilágítás, ugye?
- mire jó a kisablak ha úgy is ki kell nyitni, hogy beszélj/cselekedj?csak érdeklődés, tanulni akarok
Box's don't touch!
-
Vjankovics82
senior tag
nem jó! és nem jó!
még ilyet hogy kibaszott velem a 7-es rom!
valakinek van ötlete?
-
soundman1
senior tag
Nekem is új volt ez a Wakelock progi, felraktam ellenőrzésképp. Miből derül ki, hogy valami beragad, mert én nem látok olyat, ami irreális lenne. Biztos azért, mert rendben van minden.
Ha ezzel segítek, nálam Statisticssince: 9 h 08 m után a 1013-as System (media) 2 m ×35-ön áll és 40%-on áll a kék csík.
A Screen wakelock alatt se mutatott furcsát a progi, mivel az javasolták, hogy nézd meg, hogy mi tartja bekapcsolva kijelzőt?SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
soundman1
senior tag
Te hogy veszed fel a plexi ablakon keresztül a hívást?
Megnéztem, ha a flip alá nyúlok akkor el lehet húzni a hívás elutasításos piros ikont, tehát működne szoftveresen, de a kis ablakban plexi van, ami nem vezeti az áramot az érzékelőhöz.
Ha ez működne akkor minden.SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
soundman1
senior tag
válasz Vjankovics82 #1417 üzenetére
A 1349. hsz-ban linkelt oldalon nem írtak semmi újat? Próbálj meg ott kérdezni, itt még mindenki csak vásárol.
Megpróbálok este ott megnézni ott valamit? Addig jobb ha nem piszkálod, nehogy olyat tegyél rá amivel már nem lehet visszahozni a telót. Ezért se javaslom, hogy pl. a needromos verzióval próbálkozzál.SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
soundman1
senior tag
válasz junkpod #1415 üzenetére
Nézzétek meg a flipet átvilágítva és láttok az alsó harmadban valamit. Tegnap vettem észre.
Szerintem egy mágnes van benne, ami az iránytűt is vezérlő érzékelőt bírja működésre. Ez valszeg kevesebb áramot fogyaszt, mint a proximity (ezért használják a gyártók), ahogy írtam a proxy-val nekem nagyon merült a teló. A korábbi defym-hez pl. a Car dock-ra optimalizálta a Motorola ezt a fjúcsört.
Ha kis ablakon keresztül fel tudnám venni a hívót, akkor tényleg nem kellene kinyitni a flip-et.SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
duronx
senior tag
A töltés 86%on állt már 15-20 perce kihúztam a töltőt majd ismét be s elindult felfelé a %-ék. Ezt miért van/volt? Érdemes lenne egy rom frissítést csinálnom? (most v3e_v1.0.1 es verzió van rajta)
szerk: 87%on megállt ismét
[ Szerkesztve ]
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
tepimartin
tag
Üdv.!
Engem is érdekelne a csoportos rendelés, egy fehér V3-at én is akarok venni. Itt vagy privátba légyszi keressetek meg a részletekkel ha rendeltek. Köszi előre is![ Szerkesztve ]
Martin
-
teo027
tag
Miklosandras és tepimartin egyeztessünk, mert elvileg megvagyunk 3-an.
Írok privátot.[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
Esetleg valaki mondana valamit [link]
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
Visszaolvastam, csak nem voltam biztos benne hogy ugyan az a problémánk.
Amúgy ennyiből le is írhattad volna a megoldást, de köszi a semmitérő megjegyzéstFelrakok egy másik romot
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz soundman1 #1419 üzenetére
Nah, 1.0.7 alatt nekem is a zárképernyőre nyit csak a teló, nem a főképernyőre. Mondjuk nem tudom, nekem ugye alapból is elég szar az érintőm, de kb a 15. elhúzásra fel tudtam most venni a próbahívást az ablakon keresztül.
(#1428) duronx: Ha semmitérő volt, akkor minek teszel másik romot? Agonizálj még egy kicsit, és fél óra múlva kérdezz rá megint.
[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
Azért teszek fel másik romot, mert hiába töltöm a telót 86%nál nem megy feljebb, csak akkor ha megszakítom a töltést és újra töltöm (ilyenkor elmegy 100ig 2perc alatt) újraindítottam s most 82%ot mutat.
-
-
duronx
senior tag
Nem mondtam ezt egy szóval sem, hogy magamtól jöttem rá, de mi lenne ha kötekedés helyet segítő szándékkal fordulnál az emberek felé? Kezdjük előröl. A problémám már tudod, mit gondolsz, melyik romot kellene feltennem hogy az a gond orvosolva legyen? Előre is köszönöm
-
RVR400
veterán
Nos:
Mikori a teló? Mondjuk azt kellene inkább megmondanod, hogy 850/2100-as vagy 900/2100-as verzió. Akksi alatti matricán látszik.
Többieknek mondom, hogy szerintem csinálni kellene egy összefoglalót, és a 850-esek legyenek Gen1 verziók, a 900-asok meg Gen2 verziók. Valakinek van kedve vele szöszmötölni?
-
duronx
senior tag
WCDMA 900/2100-as. Erre gondoltam hogy felteszem, persze ha ez jó a telómhoz
Melyik progival tudok mentést készíteni a mostani romról? (SP_Flash_Tool vagy CWM-el?)
Az összefoglaló nagyon jó lenne, mert egyre több ember vesz ilyen telót s tudom unalmas mindig minden új emberkének elmondani ugyan azt.
[ Szerkesztve ]
-
teo027
tag
Azt néztem, hogy az EUEXP2 szállítás jóval olcsóbb, elvileg ekkor nincs benne az aksi?
Ilyenkor azt külön küldik, vagy venni kell hozzá máshol? Rendelt így valaki? -
nagyúr
"Akkumulátor kalibráció
"Helyi" legenda csupán. Android alatt nem lehet akkumulátort kalibrálni. A rendszer nem gyűjt adatokat róla. A batterystats.bin fájl csak egy egyszerű kis napló, ami az utolsó töltés óta az alkalmazások és szolgáltatások által felhasznált energiát rögzíti. Ennek a fájlnak a "tartalmát" látod a Beállítások - Akkumulátor menüpont alatt.
A készülékbe lítium bázisú akku került, így a töltést is ehhez igazítva kell elvégezni. Erről részletes leírást itt találhattok."Forrás: [2.10-es szekció]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
soundman1
senior tag
válasz Vjankovics82 #1423 üzenetére
Gratulálok!
Már most akartam nézni neked a linkelt angol fórumról valami tippet. Már du. láttam, hogy jól kibővítették az első hozzászólást pl. e miatt is.[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
válasz cappa72 #1444 üzenetére
Köszi cappa72 Arra esetleg tudnál válaszolni hogy az miért van hogy a töltés 86%on megáll és nem megy tovább csak ha kihúzom a töltőt és újra elkezdem tölteni? (s ekkor 1 perc alatt 86ról 100%ra ugrik a teló, majd gyorsan le is merül 86%ra )
[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
Én is úgy tudom, ahogy cappa írtam előttem, én is vártam a csodákat Defy a Battery Calibration lefuttatása után.
Az akksi feltölt és lemerít 2×, illetve az általad leírt kikapcsolt merítésen kívül szerintem nem tehet többet.duronx beírta, hogy v3e_v1.0.1 rom van fent neki, akkor ez a second edition, mert az első kiadásban cxq_v3_inew_1.x.x-nek kell lennie.
-
soundman1
senior tag
Támogatom, szerintem is kellene egy összefoglaló. Ha már van szakmailag elfogadott elnevezés azt kellene használni, de nekem tetszik a Gen1, 2, ... (csak több ne legyen).
Az új rom kiadással és az egyre növekvő tábor miatt nagyon kell az összefoglaló. A baj, hogy én inkább csak olvasok azt is hektikusan, csak most írogatok egy kicsit többet. Olyan kellene aki a romolást is jól lövi ... Defy-hez anno nagyon jól meg volt csinálva, valami hasonló kellene.
Nincs valaki vállalkozó kedvű? RVR 400 szerintem a lektorálást vállalná.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest