Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
duronx
senior tag
WCDMA 900/2100-as. Erre gondoltam hogy felteszem, persze ha ez jó a telómhoz
Melyik progival tudok mentést készíteni a mostani romról? (SP_Flash_Tool vagy CWM-el?)
Az összefoglaló nagyon jó lenne, mert egyre több ember vesz ilyen telót s tudom unalmas mindig minden új emberkének elmondani ugyan azt.
[ Szerkesztve ]
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
soundman1
senior tag
Támogatom, szerintem is kellene egy összefoglaló. Ha már van szakmailag elfogadott elnevezés azt kellene használni, de nekem tetszik a Gen1, 2, ... (csak több ne legyen).
Az új rom kiadással és az egyre növekvő tábor miatt nagyon kell az összefoglaló. A baj, hogy én inkább csak olvasok azt is hektikusan, csak most írogatok egy kicsit többet. Olyan kellene aki a romolást is jól lövi ... Defy-hez anno nagyon jól meg volt csinálva, valami hasonló kellene.
Nincs valaki vállalkozó kedvű? RVR 400 szerintem a lektorálást vállalná.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs