Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
-
RVR400
veterán
Akar valaki rendelni esetleg még V3-at? Én szeretnék 1-et, összehozhatnánk egy közös EUEXP rendelést a mixeshoptól, akkor érné meg a legjobban.
-
RVR400
veterán
válasz vizslakutya #403 üzenetére
Azért az 50500 Ft-os postás meg az 53e Ft-os DHL árban vastagon benne van az ÁFA meg a többi, szóval igazából ennek nem sok értelme van. Természetesen, ahogy nézem, nincs elszállva az árakkal a srác, így akár meg is érheti. De ha már magunknak rendelünk, akkor olcsóbb az EUEXP rendelés. 3 darabnál meg az a 44 körüli ár egész baráti, még ha utána itthon 1 db ezrest el is kell költeni a futárra.
Szóval, aki benne van, az dobjon meg egy privivel ,és egyeztetünk.
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
Ha nincs kedved magadnak rendelni és kifizetsz 4-5 ezrest az ügyintézésértakkor ok. Egyébként meg nincs benne plusz szolgáltatás.
Box's don't touch!
-
Leleményes
tag
válasz Makkapakka #409 üzenetére
Majd tölthetnél fel róla képet.
-
Makkapakka
csendes tag
válasz Leleményes #410 üzenetére
Ha megjön,ígérem,h fogok!
-
RVR400
veterán
válasz Makkapakka #411 üzenetére
Az 1.0.3-ra cserélj szerintem, mert sosem árt egy frissítés. Az 1.0.4 is jó, viszont akkor a teljes tárhely a telefoné lesz, így mindenképpen kell bele kártyát rakni, ha esetleg akarsz is rá másolni valamit. Amúgy nem tudom, hogy mi javul, mert én elsőre rápattintottam az új szoftvert. Más kérdés, hogy az enyémen az érintő szarakodik, azon meg nem segít a frissítés. Ezért akarok rendelni egy másikat minél hamarabb, hogy ezt visszaküldhessem a pandának. Vevő meg lenne amúgy a telóra, ha jó lenne, így ez lenne az ésszerű megoldás.
-
vizslakutya
senior tag
Hol is lehet venni 218 dolcsit 44 ropiért?
Megyek veszek én is egy halommal.
napi árfolyamok>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
RVR400
veterán
válasz vizslakutya #414 üzenetére
Várj, segítek.
3 db telefonról volt szó a Mixeshoptól EUEXP rendeléssel. Eddig oké?
1 db telefon ára=165 USD, ez is tiszta, így 3 db ára 495 USD.
3 db-nál az EUEXP szállítás 79,36 USD.
Tehát összesen: 495+79,36 = 574,36 USD.
Ergo, 1 db telefon mindösszesen: 574,36 / 3 = 191,453 USD
[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
Így már tiszta,én nem vettem észre,hogy a szállítás ára csökken a mennyiséggel.
(persze,most jön az,hogy miként áll össze 3 madárka és ki utal kinek és ki rendel más nevében és ki bízik meg kiben? Nekem nem éri meg a 8 ropi,megrendelem,bejön DHL-el,ki van fizetve a tréfa,nevemre jön a cucc,stb,ha egyedül rendelem sehol nem kapom meg 1 hét alatt olcsóbban )
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
RVR400
veterán
válasz vizslakutya #416 üzenetére
Na igen, ez alapvető kérdés. Rendőrségen dolgozok, úgyhogy nem bízok senkiben.
Tehát részemről az lenne a legtisztább, ha én rendelném meg, aztán GTR-rel továbbdobnám a cuccokat, amikor megjönnek. Elvileg lehet, hogy alapból én már kettőt rendelnék, így még gazdaságosabb lehet, de ezt még egyeztetnem kell a szomszédommal.Mellékesen itt az érintőhiba.
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz vizslakutya #416 üzenetére
Az euexp olcsobb mint a dhl, az afa ugyanis a szallitasra is rajon.
Box's don't touch!
-
vizslakutya
senior tag
Teljesen mindegy miket raksz még rá, az általam linkelt helyen 53000 tokkal-vonóval, Euexp-nél minimum hármat kell rendelni,hogy 45000 legyen ,ha csak 1-ről van szó,akkor meg nincs is számottevő különbözet (218 USD = min 50500) ,ez itt van egy hét alatt,ott nem tudom mennyi a szállítási idő,de mivel mindenki ott rendel ahol neki tetszik,így felesleges eszmefuttatás ez itt,a lényeg az,hogy ez egy szuper telefon és nagyon megéri az árát
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
sandorwat
csendes tag
válasz Makkapakka #411 üzenetére
Pl az nfc javul. Nekem az adatátvitel része nem ment rendesen. Először 1.0.3-ra frissítettem, majd costum romot raktam fel. Smartdigin van fent több verzió, igaz támogatni kell az oldalt, de gyakran jönnek a frissítések. Sokkal szebben szól a füles, kit-kat launcher+ sok dolog beemelve a kitkatból. Csak recoveryből telepíthető. Akinek van kedve nézze meg, én nem bántam meg.
-
Makkapakka
csendes tag
válasz sandorwat #420 üzenetére
Hát az NFC az amolyan cifra nyomorúság, mert nekem akár nem is lenne, mert fizetni nem lehet vele,másik készülékem meg nincs,de még az ismerőseimnek se,amelyik NFC képes.Azért előbb-utóbb biztosan felrakok egy újabb romot, de itt már nincs akkora külömbség mint a gyömbérkenyér-jégkrémszendvics ill. zselébab között. Í
-
RVR400
veterán
válasz Makkapakka #422 üzenetére
Én is, pedig amúgy tényleg nagyon meg vagyok vele elégedva. A Swiftkey-t, ha felrakom, akkor pl egész jó, mert ott feladja egész jól a szavakat, de SMS-írásnál az sem jó, mert ott fordított ékezetet kell írni, hogy ne legyen belőle MMS, ha kicsit sokat ír az ember.
Meg ugye így a nyitóképernyő is vicces tud lenni, meg a widgetek arrébb rakása, ikonok törlése is meg tudja izzasztani az embert.
Írtam most pandáéknak, kíváncsi vagyok, hogy mikorra reagálnak. Ezért lenne jó minél hamarabb lezongorázni a többes rendelést, hogy ne legyek teló nélkül addig sem. Mondjuk itt van az elődje, de arra is lenne már vevő.[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz vizslakutya #419 üzenetére
nem vitatkozni akarok: 2 rendelésénél is már 45300HUF (USD=227), azért ez 8000HUF különbség az 53 ezerhez
a vizslás mondatoddal egyetértek
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
tfalcon96
aktív tag
minideal-en 180 USD az iNew v3 + 16 USD a DHL.
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
Gaabe
tag
válasz Vjankovics82 #429 üzenetére
+50$ áfa
-
Sir Csimbók
tag
Köszönöm a tippeket a rendeléssel kapcsolatban, meggyőztetek.
-
silver10
aktív tag
Na a 3. unszoló E-mail után átváltott a státusz "shipped"-re. Leelenőriztem a DHL TN-t is, rendben van. Végül is a rendeléstől számítva 10 nap után elindult. Már csak a tartalomnak kell majd egyezni Abban már bízok, hogy az rendben lesz. És várhatom türelemmel a drága jó vámos bácsik ügyintézését
[ Szerkesztve ]
-
silver10
aktív tag
Ezt a Mixeshopot meg úgy válassza bárki, hogy többen is jártunk így. Csak ,ha nem számít valakinek ez a packázás... Máshonnan meg 8 napon belül simán meghozta a DHL(külföldi rendelések topik) Vagy nincs készleten amikor ezt nem is jelzik, vagy más sumákság van.
-
raulicio
senior tag
Nincs ezen semmi meglepő. A srác előre bekéri az áfás árat, aztán megrendeli kínából. Mi ezen a biznisz a vásárlónak?
-
RVR400
veterán
Nah, a közös rendeléshez.
Csak olyan jelentkezzen, aki komolyan gondolja, és nem várja el, hogy én tegyek bele előre százezreket, mivel ha lenne annyi pénzem, akkor nem szenvednék vele, hogy rendeljünk többen, mert akkor megvennék egyszerre 6-ot, és ha csak 50-ért továbbadnám, már keresnék 8e Ft-ot darabján.
[ Szerkesztve ]
-
endurofan
csendes tag
valószínű legközelebb én is a DHL-t választom, mert ez a nyomorult magyar posta már két hete adatbekérés státuszon van, amikor régen megkapta az adatokat. szégyengyalázat február 9 óta ott van a csomag és nem történik semmi...
-
RVNSLDN
újonc
válasz zoramino #383 üzenetére
Hali srácok!
Nekem is ilyen (mobilnet rendben, telefonálni nem lehet) problémám jelentkezett Telenor SIM-mel. Voda kártyával minden rendben. Mindkettőt a nagyobb SIM foglalatban teszteltem, ha ennek van jelentősége...
Telenornál senki nem kopogtatott még ez ügyben esetleg? -
DittyCat
tag
Sziasztok!
Én az inewmobile.com-ról rendeltem. DHL-lel, gondoltam, akkor hamar itt lesz. A kis sárgák viszont 2 héttel a megrendelés után voltak képesek feladni, a mai napon. Egy héten belül elvileg érkeznie kell. Kicsit bánom, hogy kifizettem az extra gyors szállítást, miközben így is 3 hét mire megjön. Inkább rendeltem volna Tinydealről, már itt lenne... Na sebaj, a lényeg, hogy JÖN! Összesen volt 50ezer, a szállítási költséggel együtt. Nagyon várom, hogy megjöjjön. Közben bekrepált a 1,5 éves Huawei G300-am, mintha besértődött volna, amiért lecserélem. Egy ócska kölcsöntelefonnal várom az iNew-mat... mint a Messiást !
"Élek... vagy csak álmodom?"
-
Unsign
tag
Első hétvége után, azt mondom, hogy nagyon megérte az árát. Első telefonom, amin nem kapásból rom cserén gondolkodom. Minden működik, ahogy kell, GPS is talál jelet házon belül, de navigációt meg nem próbáltam. Képe éles, kontrasztos, kamera sem rossz, meg a vaku sem dísznek van. Egyedül a hangja vékony egy kicsit.
G3-at újra kézbe véve bőven van különbség a V3 javára (ha valaki hasonló kategóriában váltáson gondolkodna)
Más. Aki nem ismeri az Llama programot, próbálja ki, nagyon jól lehet automatizalni funkciókat. Pl. cellainfo alapján tudja ha itthon vagyok és módosít beállításokat (Wifi be/ki) vagy éjszaka repülőmód állítás stb[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz Vjankovics82 #442 üzenetére
Ha az amit láttál vagy olvastál róla tetszett, akkor nem fogsz csalódni. Akkuról nem tudok még érdemben nyilatkozni, de azért bírja gyurodest. Most kapott rendesen a két nap alatt, így lógott töltön is egy keveset
[ Szerkesztve ]
-
Makkapakka
csendes tag
válasz Vjankovics82 #442 üzenetére
Nem mondanám,h gyenge az akksi,de ha sokat nyaggatod akkor egy nap...én két akksit kaptam hozzá,de nem szoktam cserélgetni.
-
Unsign
tag
válasz Makkapakka #445 üzenetére
A cserélgetést nem biztos, hogy bírná a hátlap. Jó vékony, még át is látszik.
-
RVR400
veterán
Úgy látom, hogy ez a csoportos rendelés nem fog összejönni, én kérek elnézést, hogy felvetettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest