Új hozzászólás Aktív témák

  • Penguin95

    senior tag

    Köszönöm a gyors válaszokat!

    FoxiestFox: Az enyém sajnos egyáltalán nincs felkészítve rá, eredetileg egy sima modem modul volt benne, még LED sincs a kijelző alatt hozzá, sem piktogram. Ezért is gondoltam a teljes felső rész cseréjére, mivel nem tudom, pontosan milyen alkatrészekre volna még szükség.

    Tim82: Megnéztem a BIOS-t, az alaplap szintén 2373-mas.
    A no1802-t igazából csak azért akartam elkerülni, mert nem szeretek ennyire a gép lelkében turkálni, de ha javasolt, megcsinálom minden további nélkül.

    Azt rosszul fogalmaztam meg, mi is van konkrétan a gépben. Ugyanis a cserénél egy T42 alaplap, és az említett modem/bluetooth kártya is átkerült ebbe a gépbe, szóval ez már adott. Igazából ha csak a sima modem kártya került volna vissza, akkor nem is jutott volna eszembe a bluetooth felélesztése.

    A szalagkábelt pedig akkor megjegyzem. Ha az inverternek utánanéznél, azt nagyon megköszönném, de az is tökéletes, ha csak útba igazítasz, merre volna érdemes keresgélnem, olvasgatom.

    Szerk.: Esetleg ha még kell valamiről pontosabb infó, megbonthatom a gépet. Egyedül a felső résztől tartok, mivel nem szeretnék sem burkolatot, sem pedig képernyőt törni/roncsolni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák