Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    Tim82 & soldi3r : Nemrég tapasztaltam egy érdekes jelenséget ezzel a T420 vs Win10 vs SU háromszöggel kapcsolatban. De T430 is eljátszotta ugyanezt.

    Szóval friss Win10 telepítés, de nincs hálózatra engedve egyáltalán. Amint első alkalommal használható az asztal akkor engedtem csak netre és a legelső dolog amit csinált a Win, hogy behúzott egy csomó drivert. Ezek után az SU már nem volt túl eredményes. Mivel szándékosan nem az MS féle drivereket akartam használni így újra neki futottam. Mielőtt netre engedtem volna, letiltottam a driver telepítést MS részről. Még így is húzott le ezt-azt, és igazából csak az SU gyorsaságán múlott a dolog, de ekkor már mondhatni rendesen megtalált minden drivert... Szóval itt a Win részéről van némi mókolás ami miatt már felkerülnek driverek és ezért nem mutatja már az SU sem. Kivétel persze az a hardver ami még ezután is ismeretlen státuszt kap.

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák