Új hozzászólás Aktív témák

  • Falcon C.

    aktív tag

    válasz Gondwana #59008 üzenetére

    Tudtam, hogy ha leírom azt a szót, hogy mérnök, legalább egy ember felemlíti, hogy vannak, akiket úgy rugdosnak át vizsgán, s hogy ez nem ennyire egyszerű... Szerintem ez általános fórumbetegség, eddig bármelyik fórumon tettem így, mindig így jártam.

    Tudom, hogy nem olyan egyszerű és láttam az illető mérnök papírjait, szó sincs átrugdosásról. Igaz, nem a NASA-nál dolgozik (még ha fejlesztőmérnök is), de anno azt kértem tőle, hogy konyhanyelven, tömören mondja el nekem, hogyan és mit tegyek.

    A válasza az volt, hogy lehetőleg ne használjam töltés közben a gépet (és soha ne engedjem teljesen lemerülni, de azt a Windows amúgy sem hagyja, ha jól tudom). Hozzátette, hogy biztosan adnak a géphez szoftvert. Mikor mondtam neki, hogy egy Thinkpadról van szó, rögtön bólogatott, hogy azok jó gépek és biztosan található a honlapjukon erre vonatkozó tanács. Mivel nekem annyi bőven elég volt, amit ő mondott, nem feszegettem tovább a témát.

    Mikor a fórumtárs hasonlót kérdezett, bátorkodtam leírni, amit egy olyan ember mondott nekem, akiben bízom. A lényegen persze mindez nem változtat: az eszköz van értünk, nem mi az eszközért, s bár gondolkodó emberre vall, ha valaki kímélni akarja a tulajdonát, de nem kell túlaggódni a dolgot.

    Részemről nincs harag, se sértődés. Béke!

    [ Szerkesztve ]

    [Redmi Note 11] [Acer V3-574G-54T5]

Új hozzászólás Aktív témák