Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNited

    őstag

    válasz Upo #13056 üzenetére

    Eddig csak a Bandage Appot használtam, a régi BIP-el. Most megvettem a Notify & Fittnesst, mert elvileg tud Google Fit szinkront, meg csinál edzés követést is, és ez hiányzott legjobban a MiBandage-ból. Valószínűleg a Notify lesz a végleges, és a MiBandage le fog kerülni a telóról, csak amíg a magyar fejlesztést normálisan belehet állítani, a Notify nekem így 20 év IT tapasztalattal is nehézkes (pl. vacak nyelvi fordítás miatt, vagy hogy letiltottam az értesítéskezelést mégis a zenelejátszóban folyamat sír és zenelejátszás helyett értesítéselérési engedélyekért vinnyog). Szóval még kéne idő és türelem hogy mindent áttegyek Notify-re ami Bandage-on futott.

    A lakatolás és társai (engedélyek stb., értesítési is megvolt de azt nem akarok a Notify-nek a zenelejátszós baszakodása miatt, amíg nem tudom normálisan beállítani) megvannak. Amúgy Xiaomi Mi8 a telóm. És Rootolt.

    Mentésekkel kapcsolatban, amin napok óta pörgök: A feleségem telójáról (Huawei Nova 5T) elsőre és simán le tudtam szedni a mentéseket, a saját accomról is. Itt vannak a fájlok, már betettem Excelbe, majd még a dátumokat kell átalakítanom, de megvan MINDEN súlyadat, a részletek is, szóval ezer hála! De hogy mi baja az én telefonommal, a rajta futó két böngészővel, és az asztali gépemen futó FFox, Edge (életemben először ezt a fost is elindítottam) és Chrome böngészőkkel, no az örök homály marad.

Új hozzászólás Aktív témák