Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
Hali.
Adott egy Probook 440 G4 laptop.. És akarhonnan akarmilyen drivert telepitek a Synaptic ujjlenyomat olvasohoz, sehogy sem jelenik meg az eszközkezeloben es a bejelentkezesi lehetőségeknel..
Mi lehet a baja?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
samphone
tag
válasz kecsetif #46900 üzenetére
Ahhoz nem nyúltam, de nemrég jelentkezett a probléma és a virusírtó illetve a böngésző törlése és újratelepítése után a hiba megjavult, azóta nem jött elő a hiba.
Viszont a random újraindítások zavarnak, 2 napon belül 2x random újraindult a gép, miközben csak youtube videót néztem, meg a facebook és a google volt megnyitva. Ebből szervíz lesz úgyérzem.
Ha jobb gombbal kattntok a start menüre, ott eseménynapló--->felügyeleti eseményeknél ha megnéztem mi történt, sok "hiba" jelentés van, hardverproblémát jelez, illetve energiaellátási gondokat ír, ami miatt a windows újraindult, ezt szűrtem le a sok szövegből. -
chatran
őstag
Jelenleg FN nélkül működnek a Hotkey-ek (halkítás, némítás, fényerő stb). A HP hotkey drivert feltettem.
Hol tudom beállítani, hogy FN-t is nyomni kelljen ezek működéséhez?[ Szerkesztve ]
-
dajkapeter
senior tag
Sziasztok!
Úgy látom az FN téma éppen fölöttem van tárgyalás alatt. Nekem is lenne ezzel kapcsolatban kérdésem.
Egy pár hete kezdett el vacakolni a fényerő állító gombom. A gomb működik, hibátlanul. De a fényerő valamiért nem változik. A hang okés, a képernyőváltás okés, de a fényerő se le, se fel nem megy. Csak azzal van gond.
Probook 430 G4... Tippek?
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
zef
tag
válasz dajkapeter #46909 üzenetére
-
samphone
tag
válasz SeniorTilla #46683 üzenetére
Ezen az oldalon ( https://support.hp.com/hu-hu/drivers/selfservice/hp-elitebook-745-g3-notebook-pc/7815279) a "Illesztőprogram-grafika" és ott is az alsó ( = második) driverre gondolsz? Ez lenne jó a problémámra, amit írtam az ujrainditásokról? Amúgy azt vettem észre, elkezdtem figyelni, hogy csak ha töltöről megy a notebook történik ez. Amióta figyelem, még simán akkuról nem volt ez, de lehet történt korábban ,csak nem vettem észre, mert sokszor ujraindult már.
Illetve van garanciám, ha ezt felrakom, nem ugrik a garancia? ( bocsi, ha hülyeséget kérdeztem )
[ Szerkesztve ]
-
Gutenberger
tag
Sziasztok!
Adott egy HP 430 G2-es amibe most raktam egy Sata III M.2 120 Gb SSd-t, de a windows nem látja sehol. Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a gond?
Köszönöm előre is!
G
"Uram, ha Ön lenne a férjem, megmérgezném! - Ha az Ön férje lennék, bevenném!"
-
Ciccuka
veterán
válasz Gutenberger #46912 üzenetére
A legfrissebb Bios van fenn? A Bios beállítása alaphelyzetben van? A Bios-ban a átnézted a vele kapcsolatos részt?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Lujo416
tag
Sziasztok
Hp probook 450 g3 hoz (elvileg ez a típus) kellene nekem driverek (win10 64bit)
A hp oldalon hogyan keressem meg a drivereket ehhez a géphez?
Nincs nálam a gép így az automata driveres cucc nem megy
Vagy a pontos típusát honnan tudom meg a gépnek? Nehogy rossz drivereket tegyek fel -
Ciccuka
veterán
-
havast
aktív tag
válasz Dell XPS #46927 üzenetére
LCD hiba. Nem inverter, meg nem is szalagkabel. Végképp nem szoftver. Ha az egyik kezeddel megfogod a kijelző felső sarkát, másikkal a másik sarkát, és ellentétes irányba finoman "tekered/hajlítod" lehet el fog tűnni. De persze az is lehet, hogy végképp elhalálozik az LCD..
[ Szerkesztve ]
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 2570p-m aminek szabálytalan időközönként felpörög a ventilátora, akkor is ha nincs terhelve. Hogyan lehetne ezt szabályozni? Szoftver vagy esetleg beállítás? Köszönettel:
Balu
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok!
Adott egy HP Envy 14 laptop, aminek egy ideje gyakran nem kattan a jobb/bal trackpad gombja, valószínűleg a felgyülemlett kosz miatt, és nem tudom, hogy tudnám szakszerűen, de komolyabb szétszedés nélkül kipucolni belőle. Valami tippje van valakinek esetleg? Köszönöm előre is!
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
xenom0rph
őstag
Sziasztok,
Van egy hp 430 g4-es gépem amin derült égből villámcsapásként elkezdett nem működni a képernyő duplikálása hdmi-n keresztül, pár hete mikor itthon voltam tudtam így filmet nézni rajta a tévére kötve. Most megint filmezett volna a család egyet de sajnos a duplikálás valamilyen okból kifolyólag nem működik pedig - legjobb tudomásom szerint - semmilyen szoftveres vagy hardveres nem történt a gépben ami az útját állná az egésznek . A kiterjesztés az működik (csak az nem jó, mert minden lelóg), intel hd 620 driverek a legfrisebbek, windows + p duplikálásra semmi nem történik. Hol a hiba?
halahala
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Hozott nekem a Jézuska egy HP Pavilion X360 laptopot. Tekintve, hogy egy kb. 10 éves Lenovo R61i-t váltott, a sebességbeli különbség leírhatatlan. Ugyan a billentyűkiosztás még okoz néha némi fejtörést, és a gépelés aktív odafigyelést kíván, de ez hamar megszokható. Ezen kívül meg kell szokni azt is, hogy egy 15,6"-os kijelző után egy 14"-os került elém, de ez is hagyján...
Néhány kérdésem felvetődött a géppel kapcsolatban:
- Előretelepített Windows 10 Home van a gépen. Gondolom digitális licence tartozik hozzá, ezért nem találok sehol sem címkét termékkulccsal. Amennyiben a későbbiekben bármilyen okból újra kell telepítenem a Windowst, hogyan tudom aktiválni, milyen termékkulcsot tudok használni?
- Nagyon szimpatikus, hogy nem vagyok töltőhöz kötve, mint a korábbi gépem esetén, viszont szeretném tudni, hogy akkuápolás szempontjából mi a jó: ha inkább folyamatosan töltőn van a gép, vagy használjam bátran akkuról, és ha 20% alá esik a töltöttség, akkor töltsem fel teljesen?
- Kell, érdemes a gépet regisztrálni a HP oldalán? Akár a későbbeikben esetleges garanciális ügyintézés miatt kérdezem. Samsung telefonom van, vele az első dolgaim között volt a Samsung oldalán regisztrálni az előzőek miatt. Itt van ilyen?Első körben ennyi. Köszönöm a segítséget,
Peti -
Tiboy86
tag
-
the.odzsy
aktív tag
Üdv!
Kinéztem egy ilyen laptopot használtan: HP Elitebook 820 G1 i7. I7 4600 U proci, 8 GB Ram, 180 GB SSD
Van valakinek ezzel a fajtával tapasztalata? Milyen w-lan kártya van benne, n-s vagy ac-s? Illetve ha n-es akkor lehet cserélni ac-sre?MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
polo5
tag
Hello mindenkinek!
HP Elitebook 8540P a notebook !
Az akku ikonra kattintva azt írja ki , 0 akku 100 % töltve 1akku : nem található
Csak akkor azt az aljára lehet csatlakoztatni ?
Mert a dokkoló csatin kívül van egy másik csati is rajta .Érdeklődnék hogy ehhez lehet e rendelni, kapni olyan akkumulátort aminek a teljesítménye nagyobb a gyáriénál ?
Ilyet találtam a netenHP Ultra kapaciású utazó akkumulátor.
Hibátlan, 0% használt.
12 Cellás Li-ion
14.8V 6.45Ah 95Wh
Part: EJ092AA
Csak külön 90W-os centerpines töltővel tölthető. A laptop nem tudja önmagában tölteni.Ezt hogy kell érteni ?
Köszi
Polo5
[ Szerkesztve ]
-
ALFA
senior tag
Elitebook laptop-om egy ideje nagyon lassan vált képernyőt böngészéskor offline állapotban is.
Milyen benchmark tesztprogrammal tudnám megnézni, mely részei lassultak le?Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?
-
mrbego
aktív tag
Szia,
először is használd egészséggel a gépet.1.) Ha gyárilag előteleptett Windows 10 van rajta, akkor könnyen elképzelhető, hogy a kulcs a gép BIOS/UEFI -jében van "beégetve". De a lényeg, hogy ezek a Windows livenceszek a géphez kötöttek, a gép alkatrészeiből generált egyedi azonosítóhoz kötött. Bármikor újratelepítheted a Windows-t, amint netet kap aktiválni fogja magát automatikusan. (Bővebben a Windows 10 topikban)
2.) Én alapvetően nem szoktam kivenni a gépből az akksit, erre voltak korábban már ötletek, hogy ki mire esküszik, hogy tovább bírja az akksi. Én megpróbálom elfogadni, hogy a gyártók nem olyan akksikat gyártanak, amiket sok.sok évig lehet használni, hanem elhasználdik és kész.
3.) Nem tudom konkrétan milyen előnnyel jár az a regisztárció, de azt gondolom biztosan nem hátrány ha regosztrálsz.
Üdv, P
-
wopi
aktív tag
válasz mrbego #46944 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
A BIOS/UEFI milyen módon nyitható meg? Nem feltétlen állítgatni akarok rajta, csak kíváncsi vagyok rá. Nem vagyok otthon annyira az újabb gépek esetén, hogy mi merre. A régi Lenovon volt időm a bekapcsolásnál nyomogatni az F8-at, és belépett. Itt erre nincs időm, mert pár másodperc alatt a Windows fogad (ami persze nagyon nagyon pozitív, üdv 2017 ).
Még egy kérdés! Az érintőképernyő természetesen gyűjti az ujjlenyomatokat, ami valahol normális. Mivel tanácsos takarítani? Szeretnék rá nagyon vigyázni.
Köszi,
Peti -
mrbego
aktív tag
Úgy emlékszem, hogy a DEL gombbal tudtam belépni korábban a BIOS/UEFI -be. De mióta SSD-vel fejlesztettem valamint áttértem UEFI-re már nekem sincs lehetőség gép indításkor billentyűket nyomogatni.
BIOS/UEFI-be meg nincs miért belepnem.
Ha nálad is ez van akkor így tudsz a BIOS/UEFI-be lépni:
Windows Gépház -> Frissítés és biztonság -> Helyreállítás -> Speciális rendszerindítás résznél Újraindítás most gomb -> Hibaelhárítás -> Speciális lehetőségek -> Az UEFI vezérlőprogram beállításaiAz érintőpanel tisztántartására nincs ötletem, nekem sajnos csak egy sima matt LCD kijelzőm van. Ezt általában valamilyen sajátmárkás nedves törlőkendővel szoktam aztán vizes papírtörlővel, majd óvatosan szárazzal és ez bevált nálam.
De nálad szerintem ez nem olyan vészes mint egy okostelefonnál, ahol a zsebben egy kulcs összekarcolhatja pl.
A tabletem már kb. 4 éves lesz nemsokára de nincs karc az érintőőanelen és semmiylen fóliát sem használok. Egyszerűen csak vigyázok rá (és nem ülök rá, nem dobálom stb, stb.[ Szerkesztve ]
Üdv, P
-
the.odzsy
aktív tag
Üdv!
Egy kérdés a HP ProBook 650 G2 - i5-ös processzora upgradelhető i7-esre?
Tapasztalat esetleg valakinek vele kapcsolatban?MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
Ciccuka
veterán
válasz the.odzsy #46947 üzenetére
Szerelték i7 processzorral azt a gépet (pl. 6820HQ), tehát lehet cserélni, csak épp nem olyan egyszerű a művelet.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Clubforum2
tag
Sziasztok
Van egy hp 250 G4 laptopom. I5-5200, AMD 550 vidkari, stb....
4 GB RAM van benne jelenleg.8-ig bővíthető. Azt viszont nem tudom,hogy hány slot van benne,ezt vajon honnan tudom kideríteni?Mert az Aida szerint 2,és az egyik üres,de szinte mindenhol ahol nézem egyet írnak.
System board id. 80C2,ha ez segít.A HP oldalán a sorozatszámot beírva sem jutok nagyjából semmire.
KösziMagyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest