Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki9019
csendes tag
válasz bajuszatti #47800 üzenetére
Akkor ez az oldal tekinthető megbízhatónak értem köszönöm, egy hp hivatalos oldalt vártam volna legalább https tanusítvánnyal.
A 250 G6 általános oldalán a memóriánál 8GB single channelt supportot írt, lehet én nem tudom pontosan mit jelent de számomra ez azt jelentette hogy egy slot van, de a [doksiban]
már egyértelműsíti szerintem, hogy milyen procik esetén mehet a dual channel 2x4GB rammal.
Bár az i3 7020U-t nem sorolja fel, de az intel szerint kezel 2 slot memóriát, és az alaplapon akkor valoszinu lesz is.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
galuska95
aktív tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy Hp Probook 630 G5-öt. Használat közben, bekapcsolástól kikapcsolásig, mind hálózaton, mind akksiról üzemelve sípol. Nem a hangszóró hanem a billenytűzet alól valami. Gondolom ez lenne a coil whine jelenség. Nagyon magas frekvenciájú, de halk a hang, csak éppen így is nagyon zavaró. A HP mit szokott kezdeni az ilyen hibákkal?
Mysofttól lett véve (egy cég számára), 3 munkanapon belül vagyok még. -
Jelen
újonc
Sziasztok!
Az egyik fiam most iratkozott be az egyetemre és laptop választás előtt vagyunk. Mivel gyógypedagógus szakra megy, így elég ha tud pdf-et olvasni. dokumentumot szerkeszteni (office) és internetezni rajta.
A prohardver fórumban a "Milyen laptopot vegyek" témában meg is kaptam a választ, hogy melyik laptopot vegyem meg. Most pedig kerestem egy fórumot, ahol HP laptopokkal foglalkoznak. (szerencsémre találtam is egyet. ezt )
Tőletek véleményt/tapasztalatot szeretnék kérni az alábbi laptop használatával kapcsolatosan:Hp 2570p Elitebook i5,8gb,120SSD
Előre is köszönöm a válaszotokat!
-
kory24
őstag
Sziasztok!
HP 250 G5 laptop-ban szeretnék memóriát bővíteni.
A jelenlegi 4gb mellé egy másikat.Első kérdés, hogy ugye lehetséges?
(i3-5005u cpu van benne, ha az számít)Aida és cpu-z szerint is 2 foglalat van.
2. kérdés, hogy hűtőbordás is belefér? (ilyet találtam épp aprón)
Konkrétan ő : Crucial 4GB DDR3 1600MHz Ballistix Sport BLS4G3N169ES4CEU
A laptop szerelési videója ahol latszik ram: [link]
-
HARDVERAPRÓD
-
Molk
tag
Sziasztok!
Már egy hete szívok azzal hogy egy HP 840 G1-en nem tudom a hálózatot/wifit-beállítani. A windows egyszerűen nem jeleníti meg a hálózatok-ikont és a wifi nem működik.Itt van két kép ami mutatja a legfőbb problémámat.
A következő a felállás:
- Friss windows 7 telepítve
- Driverek felrakva (a legfrissebb, gyártó honlapjáról)A gépet amikor telepítettem és beállítottam akkor a hálózattal nem volt semmi baj, minden tökéletesen működött (Wifi ment). Most viszont csak a Lan-ról van net, de a windows azt sem mutatja (alul jobbra lent).
Ezeket próbáltam:
- Ellenőriztem hogy az Intel 7260 rendesen van a gépben.
- Driver az intel oldaláról újra lett telepítve.
- Ki és be lett kapcsolva a wifi a fizikai gombal a gépen.
- Bios beállítások ellenőrizve
- Kb 6 órát töltöttem, hogy az google-s javaslatokat végigpróbáltam (registry ilyen-olyan módosítása stb).
Semmi változást nem értem el. A probléma ugyazúgy jelen van. Wifi kapcsolat és hálózati ikon (alul jobb lent) még mindig nincs.
Találkozott már bárki ilyen hibával?
Van még bármi amit nem próbáltam?Én már ott tartok, hogy újrarakom a windowst ha más ötletetek nincs.
Ennyit még nem szívtam windowsal... -
veterán
-
-
kidnou
őstag
-
HARDVERAPRÓD
válasz SeniorTilla #47810 üzenetére
Mindegy kinek a nevére lett véve, akkor vigye azt a személyt is aki illetékes a cégnél.
-
veterán
válasz Pyttawrx #47813 üzenetére
Nem ez számít. A céges vevő nem számít végfelhasználónak, így nem vonatkozik rá az a szabályrendszer, mintha magánszemélyként vette volna. Én legalábbis így tudom, sok helyen külön kezelik a céges és magán vásárlókat. Pl. nincs 15 napos elállási jog.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
HARDVERAPRÓD
válasz SeniorTilla #47815 üzenetére
Köszönöm a kiigazítást, ezt nem tudtam. Reméljük, neki kicserélik gond nélkül.
-
Molk
tag
-
Molk
tag
válasz Pyttawrx #47818 üzenetére
Ma linuxal is ki lett próbálva és ott egyből minden tökéletesen működött.
Majd windows alatt megint semmi. Ekkor toltam egy Bios resetet és félig megoldódott, mostmár a HP Connection Manager látja és tud is vezetéknélküli hálózatokhoz kapcsolódni. Jee! DE a windows még mindig nem lát semmilyen vezeték nélküli hálózatot, beleőrülök...
Hétvégén 0-ról újrarakom a windowst. -
flash-
veterán
Sziasztok
Erdekelne hogy hp6720s laptopnál a biosban hol lehet a dátumot beállitani?
Inditasnal del-t megnyomom de nincs olyan hogy date-time... -
Sanya595
senior tag
Sziasztok.
Van egy ilyen gépem :
Compaq Presario CQ61-310SDKérdésem a következő rocit szeretnék cserélni benne,de nem tudom,hogy milyet keresek és hogy lehet-e egyáltalán találni bele.
-
-
kiske13
tag
Sziasztok. Sajnos nem értek egyáltalán a notebook-okhoz.
Ezelőtt 15 évvel még én raktam össze a jaték desktopomat, de ma már kiestem a témából.
Egy laptopot szeretnék általános felhasználásra, net, film, zene. Játékokhoz mostanság nincs türelmem és időm sem.
Egy használt gépet ajánlottak a következő típust.
HP 15-bs1xx i5 8250U, Ram 4Gb, Ssd 256.
Ez jó lehet nekem?
Régiségnek számít?
Köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
20 ÉV MULVA TEHETSÉGES KEZDŐ LESZEK!!!
-
kiske13
tag
Lemaradt az előbbi hozzászólásomból, hogy gitár felvételekhez is használnám, külső hangkártyával.
20 ÉV MULVA TEHETSÉGES KEZDŐ LESZEK!!!
-
flash-
veterán
válasz Pyttawrx #47825 üzenetére
az a sor hogy set system date nincsen ott!
amúgy meg tudja valaki mondani hogy miért van az hogy vettem 2x2gb ddr2 ramot ebbe a 6720s notiba, és ha berakom mindkét modult akkor ahogy elöjőn a betöltésnél a windows logo,akkor újraindul a gép(javításnál meg kéékhalál) ha kiveszem bármelyik modult , vagy az egyik mellé a régi 1 gigásat rakom úgy bejön windows...
úgy olvastam hogy ez a gép 4gb ramot fogad.. akkor miért nem megy, csak 3-al? -
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Hp ProBook 440 G5-ön hiába állítom be az equalizer-t, médialejátszó programok esetében mindig átvált Film profilra. [kép]
Ki lehet ezt valahogy kapcsolni? -
veterán
-
Abonyirocker
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék, hátha másnak is ilyen problémája lenne, a laptopomba elég gyenge a wlan kártya, ezt szeretném egy másikra cserélni, a kérdéseim a következők:
Mire érdemes odafigyelni, kompatibilitás terén másik kártyáknál?
Hol tudom megnézni hogy jó e az az antenna ami benne van a laposba, a kiszemelt kártyához?
Vagy van esetleg másik topik, fórum, cikk amiben ezeket leírják? én elég keveset találtam, de az nem jelenti azt hogy nincs nem tudom higy whitelistet hol találok esetleg hozzá
Laptop:HP Pavilion Notebook 15-ab207nh
Válaszotokat előre is köszi! -
kiske13
tag
válasz SeniorTilla #47834 üzenetére
Végül megvettem ezt, elirta az eladó, 8Gb ram-ja van.
HP 15-bs1xx i5 8250U, Ram 8Gb, Ssd 256
Nagyon jól mozog amire nekem kell, de elég vérszegény műanyagból van.
Most már értem miért jobb a ProBook.20 ÉV MULVA TEHETSÉGES KEZDŐ LESZEK!!!
-
veterán
válasz kiske13 #47836 üzenetére
És Spectre, és az Envy, és az Elitebook, és .... igen jobbak. Ennyiért ne várj fémházas gépet.
Egy gép nem csak prociból és ramból áll. A karakter, minőség és kategória sokat számít. Sokszor többet.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok! Egy 840 G2 nek lettem kis gazdája tegnap. Hotkey-eket( hangero es billzet vilagitas megy) és ujjlenyomat olvasót, hogyan tudnám működésre bírni? Van benne huawei LTE modul is, eSIM kell hozzá? vagy ez hogyan működik?
Szeretnék még egy háttértárat Ubuntu nak, 2,5”-os 180GB SSD van benne w10, m.2 2260 SSD szerlehető bele? Ha ez a méret megfelel bele, valakinek van ezzel tapasztalata?köszi!
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
atomanti19
aktív tag
válasz atomanti19 #47838 üzenetére
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
veterán
tedd fel a hotkey drivert
-
atomanti19
aktív tag
válasz SeniorTilla #47840 üzenetére
Saját drivert nem találtam, sp66562.exe-t próbáltam feltenni ami elvileg orvosolná a problémát. 850 G1-é elméletileg. Több fórum szerint működik.
Telepítés végén kiírja, hogy .NET keretrendszer 3.5 nincs telepítve. Naprakész Win10 Pro....Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
HARDVERAPRÓD
válasz atomanti19 #47839 üzenetére
Szia!
HP szerint csak a 2242-es m.2 ngff ssd megy bele.
https://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Software-and-How-To-Questions/elitebook-840-g2-m-2-ssd-size-and-compatible-cards/td-p/5117937
Üdv
-
JAGER 10
tag
Próbáld ki a HP SoftPaq Download Manager programot!
-
atomanti19
aktív tag
-
veterán
válasz atomanti19 #47841 üzenetére
Igen kell hozzá. Telepítsd a .net-et, nem olyan bonyolult ez
[ Szerkesztve ]
-
JAGER 10
tag
válasz atomanti19 #47844 üzenetére
Mindenképpen javasolom az említett program használatát, amely megkeresi és szükség szerint telepíti az adott géphez és operációs rendszerhez elérhető driver-eket és programokat.
Szerintem sok időt és energiát megspórol vele az ember, így érdemes használni!
EliteBook és ProBook gépeknél alkalmaztam eddig. -
zsomike
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen típusú hp 15-bs016nh laptopom van, ahol szintén lent van a hosszú i betű, de sajnos nálam nem működik. Ott van, de hiába nyomom bárhol: wordben vagy googleben, nem ír semmit. Azt szeretném megkérdezni, hogy mit kell beállítanom, hogy működjön?
Biztos valami egyszerű beállítás, csak nem értek hozzá.Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
őstag
válasz zsomike #47847 üzenetére
AltGr + j = kis "í"
AltGr + I = nagy "Í"
US bill.kiosztású gépeken nincs bal Shift mellett (mivel hosszú) helye további billentyűnek.Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Asus E406M 13.3 Intel proci/SSD/ Szép állapot /Full hd/WebCam/ Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest