Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice-ozsé
tag
válasz dewill79 #46451 üzenetére
Minden telepítve lett, már csak egyet nem találok, hogy mi az.
Ezt írja az eszköztárban:Alapvető rendszereszköz kód (28)
PCI bővítőhely: 2 (PCI-busz: 35, eszköz: 0, művelet: 1)★ Az idő pénz. ★ A pénz beszél, a kutya ugat. ★ Amelyik kutya ugat, az nem harap. ★ Ebből következik, hogy az idő nem harap. ★ De akkor minek van neki vasfoga? ★
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Erről a Lenovo IdeaPad -ról mi a véleményetek, függetlenül attól, hogy melyik webshopban van? Lehet magyarítani a billentyűzetét? Normálisan lehet vele gépelni?
Köszi! -
veterán
-
r6man123
senior tag
válasz SeniorTilla #46456 üzenetére
Óbazz' ezért nem kell telefonról "multitaskingolni" sry
-
SZIGMA
aktív tag
válasz samphone #46442 üzenetére
HP support assistant, HP honlap vagy az eszköz gyártójának oldaláról letöltött driver. A lényeg, hogy ha van újabb,akkor azt, ha a legújabb van most fent,akkor meg egy régebbit. Más legyen,mint ami most van rajta, aztán meglátjuk.
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
Ice-ozsé
tag
válasz dewill79 #46453 üzenetére
Csak annyit ír sajnos amit írtam.
HP oldaláról töltöttem le ezeket is, hogy meglegyenek.
Azért lett volna jó, egy olyan, ami komplett az egész drivert tartalmazza és nem egyesével kell letölteni ezer különböző részt★ Az idő pénz. ★ A pénz beszél, a kutya ugat. ★ Amelyik kutya ugat, az nem harap. ★ Ebből következik, hogy az idő nem harap. ★ De akkor minek van neki vasfoga? ★
-
Graphics
Jómunkásember
Kérdés:
HP 250 G2 villogó caps lock mit jelent? 3x villog, utána szünet
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Ice-ozsé
tag
válasz dewill79 #46461 üzenetére
Csak azt a HP Support Assistant-ot töltöttem le.
Az megtalálja a hibát illetve a hiányzó drivert?
Vagy az mire szolgál?★ Az idő pénz. ★ A pénz beszél, a kutya ugat. ★ Amelyik kutya ugat, az nem harap. ★ Ebből következik, hogy az idő nem harap. ★ De akkor minek van neki vasfoga? ★
-
ékszíj
csendes tag
válasz SZIGMA #46421 üzenetére
Hú, nagyon köszönöm a válaszod!!
Jó alaposan magamba kellett szállni, sajnos a gép megtáltosodása kábé 20 percig tartott, azóta megint vacak. Szóval kár volt itt örvendezni előre. Hogy is mondják? Ne igyunk előre a medve bőrére.
Egy fura dolog van, hogy az időt már nem állítja vissza 1980-ra. Haha.
A válaszod alapján most majd még megnézegetem, hogy milyen lehetőségek vannak, valami miatt nagyon ragaszkodom ehhez a laptophoz.
(Bezzeg egy szegény dell laptop áldozatául esett a szerelői munkásságomnak. )
-
veterán
-
SZIGMA
aktív tag
válasz ékszíj #46468 üzenetére
Egyetértek SeniorTilla-val, itt most a legjobb megoldás az lenne,ha vennél egy mély lélegzetet, megszabadulnál a laptoptól, leírnád a tanulópénzt és vennél valami használható laptopot. Minden egyéb procedúra ezzel a laptoppal csak önkínzás. Ez egy 10! éves BELÉPŐSZINTŰ! modell! Engedd el!
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
veterán
-
Ronam
addikt
Ezzel kapcsolatban tudna valaki segíteni? Múltkor megoldásként azt találtam, hogy frissítettem a drivert, és működött is mindaddig, amíg hálózatról ment a gép. Tegnap reggel lehúztam a töltőről, majd este vissza, és azóta megint ezt csinálja. Windows beállításoknál le van tiltva az adaptív fényerő, Intel beállításoknál pedig az energiagazdálkodás.
[ Szerkesztve ]
-
zozy84
senior tag
Sziasztok!
Sok nyüglődés után ez lett a kiszemelt.
HP ProBook 450 G4 +4GB RAM (250eft körül jutnék hozzá)
vagy érdemes foglalkoznom használtakkal mint pl HP 840 G3
Érvek ellenérvek?
-
barnajozsef
csendes újonc
Sziasztok.
Van egy HP Pavilon dv7 2240ef laptopom.
Hol tudnék hozzá touchpad szalagkábelt venni, rendelni mert eltörött, mert ugye nem mai laptop és többször volt már az évek alatt takarítva, pasztázva.Van-e lehetőségem ezt a gépet fejlesztenem? Még a gyári alkatrészek vannak benne.
Cpu: Intel Core 2 Duo T6600 2.20Ghz, Memoria: 2045 Mb, Video : Ati Mobility R. HD 4650 (1024Mb) -
veterán
válasz barnajozsef #46477 üzenetére
Semmi értelme fejlesztened, egy ram bővítés nem ér már annyit szinte, mint az egész gép
Van amikor lejár a dolgok felett az idő, itt is ez van.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
szcsabaa
csendes tag
sziasztok
van egy hp 6550b laptopom amibe valszeg meghalt a wifi kártya.
ha rákattintok a wifi ikonra nem csinál semmit , nem hozza be az elérhető hálózatokat semmi
drivert leszedtem , visszaraktam de semmi viszont dugtam bele egy usb-s wifi sticket azzal megy rendesen.egy Intel Centrino Advanced-N6200 van benne, kérdésem hogy pont ugyan ilyet kellene keresni vagy mehet bele bármilyen típusú?
-
barnajozsef
csendes újonc
válasz SeniorTilla #46479 üzenetére
Szia.
A szalagkàbelre, van valami ötleted? -
veterán
válasz barnajozsef #46482 üzenetére
Olyan ez, mint megvenni egy 300 ezret futott bontott autó alkatrészét. Ki tudja, működik-e és ha igen, meddig. Én már nem ölnék egy fillért se egy ilyen öreg gépbe, főleg mert hiába is támasztod fel, sosem lesz már a mai követelmények szintjén használható.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Sefter
veterán
-
veterán
-
Prowler
senior tag
válasz SeniorTilla #46485 üzenetére
Nekem Elitebook 840 G2-m van, lakótársnak pedig a G3. Nem tudom ti hogy vagytok vele de a G3 inkább tűnik visszalépésnek, a zsanérok sokkal gyengébbek, billentyűzet sokkal csattogósabb és hosszabb úton jár, rosszabb rajta gépelni. Az ezüst fedlap pedig valami hihetetlen mód karcolódik.
Én inkább venném már a Probookot, +1 év garancia sokat számít.
[ Szerkesztve ]
Veremivadék Undorkutya
-
Sefter
veterán
válasz SeniorTilla #46485 üzenetére
Ugyan annyiba kerül, akkor nem a jobb felszereltségűt ajánlod
Psn ID: sefter_hun
-
veterán
-
veterán
válasz Sefter #46488 üzenetére
Persze, egészen más tészta az új, számlás gyári garis gép, mint a használt, még valamennyi garival, de akkor is csak használt. Nagy az értékkülönbség és a rizikó különbség is, stb-stb.
-
bbdzyx
senior tag
Sziasztok!
HP 430 G4-ben nem kéne lennie 2,5" keretnek vagy a gépben vagy dobozban? Most csak rádugtam a csatit, becsavaroztam a fedelet és kész, de így persze lötyög.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
veterán
-
bbdzyx
senior tag
válasz SeniorTilla #46492 üzenetére
Ennek hamarabb is utánajárhattam volna. Köszi, akkor marad egy külső vinyó.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
barnajozsef
csendes újonc
válasz SeniorTilla #46483 üzenetére
Még 1 , 2 évig megtartom, aztán majd veszek másikat.
Köszi a választ. -
veterán
-
zef
tag
Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés erejéig rabolom az időtöket.
Sikerült a ProBook 430 G4-es notimat lecserélni egy 430 G5-re,és ez a 4/8-as i5-ös proci (i5-8250U) érezhető előrelépés az i5-7200U után (+50-80%). A G4-ből átrámoltam a 2x8GB RAM-ot és az 512-es SSD-t is. Ami meg az új masinában volt 1x4GB RAM és 128GB SSD, ment a G4-be.
A Type-C csatlakozós töltési lehetőséget és a DisplayPort részét is ki fogom próbálni.
Az egész masina nagyon egyben van. A bill. és a tapipad körüli ezüstről feketére cserélt szálcsiszolt elem is egész jó néz ki. Egy kicsit Dell Latitude érzésem fogott el, de ez nem olyan vaskos.
A FullHD-s panel maradt ugyanaz az IPS-es LGD052D féle kicsit fakó, de teljesen használható darab.
Üdv,
zef[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
hali,
a 430 g4-ben van egy olyan usb aminek kikapcsolt állapotban is kéne áramot leadnia, viszont nálam ez nem működik. Mivel lehetne működésre bírni?
köszönöm
halahala
-
veterán
-
Pros
tag
Sziasztok Debrecenben van valakinek hp 250 g4 akinek a dvd helyén caddyben hdd van? Esetleg segitene nekem kideriteni hogy az enyémben miért nem működik rendesen. Egy caddy cserére lenne szükségem a két notebook caddy cserével. Elöre is köszönöm ha itt Debrecenben ilyen ember.
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest