Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
!Overdose!
őstag
4k-ért normális 6gent nem fogsz kapni, de 5gen-ből ennyiért már lehet válogatni. Nyilván nem olyan állapotút, mint Nolfé, de első autónak megtanulni vezetni és szerelgetni nem lesz az rossz.
Esetleg, ha tetszik a kockaforma, akkor érdemes végigböngészni a 4geneket is.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
VIBO
őstag
válasz !Overdose! #17903 üzenetére
5 gen ami begyere
esetleg nem tucc ajánlani vmi konkrétat?
vagy vki?iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
sunny84
senior tag
Hello.. immár Mosonmagyaróváról irkálok és itt tolom az utakat..
és riogatom az autós népet... ide költöztem a meló miatt a családdal...tisztelet a Honda-s népnek ... ,, üdv mindenkinek
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
Aleks
csendes tag
Sziasztok,
egy 98-as 6 gen Civic boldog tulaja vagyok. Most hogy bejött a jó idő, ki kellene tisztítani a klímát. Vettem is klímatisztító spray-t, a habos kivitelűt, csak egy apró gond van, hogy azt írja a használati utasítás:" a légkondícionáló kondenzorba kell bejutatni,úgy hogy a légkondícionáló beszívó nyílásába fújjuk, és fél óra múlva a kondenzvíz leeresztő nyíláson lecsöpög". Átnyálaztam a User Manual-t,de nem igazán találtam meg azt a helyet, ahol ezt be kellene fújni. Hol szívja be a levegőt a klíma?
Szóval a kérdés hol kell befújni a klímatísztító habot a 6 gen civic-be?Előre is köszi ha valaki tudja.
Amiből lekvárt lehet csinálni abból pálinkát is!
-
Snoop-y
veterán
válasz !Overdose! #17903 üzenetére
Mondjuk 4gent itthon jó állapotút nem nagyon fogsz találni.
Tipikusan kispénzű fiatalok autója. Pár kivételtől eltekintve nem nagyon tudnak rá költeni.
Amire meg igen azt nem kapod meg 400K-értNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
-
zolynet
veterán
Üdv a klubban!
Fateromnak vettem olyan spray-t ami nem habos, így azt az anyósülésre téve, gombot benyomva és klímát beindítva elvégzi a dolgát. Ezt a habos verziót nem ismerem. A sima megoldott a nem kívánt szagokat. ~1-1,5k volt az ára.Life is too short to stay stock!
-
!Overdose!
őstag
válasz Snoop-y #17907 üzenetére
Mondjuk ebben van valami, de a kolléga is első autónak venné, tehát nem feltétlenül van szüksége egy hibátlan darabra. Különben sem teszik neki a kockaforma, úgyhogy még az ízlése sincs a helyén.
[ Szerkesztve ]
-
olbeteam
tag
Széthullott a szaromon a kilincs, nem látható semmi, csak se belülről, se kívülről nem lehet kinyitni.
Rugó?
Spiáter?Vki találkozott a hibával?
Lehet javítani vagy új kilincs?
I can resist everything but temptation.
-
NoLF
veterán
válasz olbeteam #17912 üzenetére
gondolom belül szétesett a csap, kiugrott a szeg, v hasonló, enyém is csinálta, de csak kívülről nem lehetett nyitni. szedd le az ajtópanelt (tökörnél háromszög ki, kilincsnél és ablakemelőnél csavar ki, aztán patentok fogják, csak le kell pattintani, s látni fogod a szerkezetet. ha nincs meg a hiba, cisnáld meg a másik oldalon is és hasonlítsd össze.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
!Overdose!
őstag
Kértem ajánlatot a Fékmestertől és nagyon ledöbbentem!
Az első EBC Ultimax fékbetét garnitúra 8565Ft, a hátsó 5110Ft.
Ennyiért a leggagyibb noname szart sem kapom meg, szóval ha beválik, akkor bestbuy.
-
neduddki
nagyúr
HI!
HUgo: NA ezt uberelje vki: szalitassal egyitt 1729ft a tk-20h!!!!:= )))
udv
neduddki
mod: !Overdose!: mivan??? megse nissint hozatok???:- ))) koszi a jo hirt!
mod: jonnek haza nagytesetveri allmabol nezem a hp-1010et erre kikerult a tamogatasi kistambaol, de eglabb meg idoben, nem ugy mibt a legszuro:- (((
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz Winner_hun #17916 üzenetére
HI!
majd jo megnevellek hogy ijjen szar arfojammal uzletelsz:- )))
udv
neduddki
p.s. koszi:- )
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
NoLF
veterán
elbújtattam megint, hátha jég is lesz
-
neduddki
nagyúr
HI!
hat lejet hogy ottan Nalatok a mucsabn nincs ut,de felenk van:- )))
udv
neduddki
p.s. ha stailizalom az 1+pista arakat akkor aszem hozok meg be kintrol 1750est:- )
-
-
Pörp
senior tag
Nincs valakinek Honda felirat 6g-hez hátra? Elhagytam.
-
neduddki
nagyúr
HI!
most gyun eszembe: nem esmersz vmi heggesztesi szagemert mert fel islehetne szipen varratni a seggire oszt az ma minda lenne 10-20Nm az also foredszamtartomanyokban:- )))
udv
neduddki
-
zolynet
veterán
Kész lenne a kocsim, gyújtástrafócsere munkadíjjal 13k, ami sztem okés, de miután még pár tételre felhívtam a figyelmét, h ugyan nézze már át ezért inkább otthagyom.
Tételek:
-vezérműszíj
-olaj
-jobb elölről susogó hang jött, fék gondolnom
Ezekre kértem h adjon vmi árintervallumot.
Vezérműszíj 120ekm-nél volt cserélve most van benne 153ekm, mondta h hát. Idejét nem tudom mikor lett pontosan, előző gazdájánál 5évig volt. 2hétre megyek külföldre, de ha nem mennék akkor is szeretem biztonságban tudni a dolgaimat, így azt mondom h csere. Épp olyanom van szerencsére h pénz is van rá. (ritka alkalmak egyike)
Klassz péntek. Jó hétvégét!Life is too short to stay stock!
-
-
Sipi16
őstag
válasz zolynet #17929 üzenetére
A honda 5 évet ad a vezérmüszíjra vagy 100e km-t. Én az 5 év miatt cseréltem, biztos ami biztos.
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
neduddki
nagyúr
HI!
Aszongya megvolt a 120as szervioz megbeszeles ill. eljutottam futomubellitasra es kisult hatul vilt egy kis ciganysag attol volt bizonytalan most baba:- ))) aszonta a futomuvel ojjana z ajja minth auj lenne esnagyon figyeljek oda hogy kienk engeden szerelgetrni:- )
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
a fizetesnek nevezett ehberedbol nem si telne tobbre:- )))
udv
neduddki
p.s. bocs...
mod: most nezem balra cska nem egy falon???:- )
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Hi!
FN2-es Civicem van. Már többször hallottam, hogy kis sebességnél, pl amikor állok be vagy ki valahova, akkor az anyósülés alatt valamilyen folyadék lötyög valahol, gondolom vmi tartályban. Először azt hittem, meghülyültem, mivel nem mindig hallani, de néha igen. Valaki tapasztalt már vmi hasonlót? Ja, és nem a jobb oldali ajtóban felejtett ásványvizes üvegről beszélek.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
KubanitoS
veterán
Hát bizony de... Az előző autóimnál soha nem hallottam a benzin lötyögését, ezért nem volt világos, mégis mit hallok. De mostmár én is okos gyerek lettem.
Szerk: Láttam az első hozzászólásban a tulajokat a saját autóikkal. Mi a feltétele, hogy én is berakhassam a kicsikémet?
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
-
neduddki
nagyúr
válasz KubanitoS #17941 üzenetére
HI!
megcsinlado az uj 1. hsz-t/beszurast es megkersz egy nabbotus hogy rakja be:- )
udv
neduddki
mod: Hugo mint a villam: -)
[ Szerkesztve ]
-
olbeteam
tag
Hogy finom legyek és nőies: az ideg szétbasz, ugyanis a retkem bal első ajtajának zárja széthullott és nem bírom kinyitni ajtót, vkinek már volt ilyen?
Hogy szedjem szét?
-
neduddki
nagyúr
válasz Winner_hun #17944 üzenetére
HI!
ijen korban mar az is nagy szo:- )))
udv
neduddki
-
NoLF
veterán
válasz !Overdose! #17947 üzenetére
uh... ebbe bele sem gondoltam. szerintem csukott ajtónál nehéz lesz...
-
olbeteam
tag
válasz !Overdose! #17947 üzenetére
Pont ez a bajom, hogy az ajtó be van csukva...
Ha dróttal elkezdek machinálni, félek, hogy szétkarcolom az üveget...
Flex?
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?