Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTI-Totya
tag
-
sunny84
senior tag
válasz xcbiker #16503 üzenetére
thx.. fehér azért jön be mert nem olyan sok fut belőle.. és tisztelete van..
ui : csak minden meglátszik rajta , még a légy is ha ráűl
1 titok lebukott
nolf talán a széchenyibe ?? a fehér felnis ?[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
-
VTI-Totya
tag
válasz sunny84 #16517 üzenetére
Az összes ilyen autósnak dobálnám be a T kulcsot a szélvédőn.............Vegyél eredeti xenon vagy projectoros lámpát oszt csókolom.
Talán még a veled szembejövő is fog majd látni.....150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
aesir
veterán
válasz sunny84 #16517 üzenetére
Inkább azért szedesd ki, mert elvakítasz vele mindenkit.
Szerintem kevés ennél gusztustalanabb dolog van mostanában az utakon.A többit Totya nagyjából elírta, én még annyit hozzátennék, hogy legszívesebben odakötözném az ilyen fickókat a lámpájuk elé egy laza félórára, hogy ne csak másnak sütögesse a szemét.
Van saját életem...
-
sunny84
senior tag
azért ne túlozzunk emberek .. ez azért nem 1 hatalmas reflektor ami éget mindent..
nyugalom amúgy is tervbe volt kiszedetni mostanság.... csak most van más bajom is... ennyi
ami kicsit nagyobb volumenű......[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
-
sunny84
senior tag
válasz VTI-Totya #16523 üzenetére
amúgy ha össze jön a meló ami kilátásban van messze kecsótól .. akkor egy havertól át veszem a
Honda integra type r .ét 96 os cucc .. de lóvéról még nem dumáltunk és a civic eladásra kerül...
de ez még a jövő .. ...mondjuk lehet csak állom marad...amúgy én is kiszállós vagyok.... méghozzá eléggé hamar...
-
-
sunny84
senior tag
olyan csajok voltak a show-n ,,,, asszony majd nem késsel jött nekem.. mikor a képeket meglátta
-
sunny84
senior tag
nem tudom miért de kicsit úgy érzem néhány arc nem valami barátkozó típus...
de lehet csak rosszul érzem" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
sunny84
senior tag
válasz !Overdose! #16532 üzenetére
atc fékpadon mért .. 183le nem kitalált.. --1.6vti moci + chiptunci .. ,, k& n légszűrő,,, k &n kartergázszűrő ,,,, skunk 2 benzin nyomás szabályozó cucos ,,,+ borla kifufancs rendszer sportdobbal mint már írtam fentebb.... ....... anyomaték 157-165 vagy több nem tudom pontosan
ennyi .. lehet kihagytam valamit de nem hiszem....(nem vagyok top tuner ász )
aki kötöszködik az magára vessen én nem kamuzok...ezek tények ... talán 1x összefutunk..csőőő jó 8
---sunny--
-
Snoop-y
veterán
válasz orbano #16538 üzenetére
A kihegyezést arra értettem, hogy nincs tartalék az autóban a gyári konfig esetén. Mint pl a két 1.4 esetében ahol ha lekapod a szűkítőt a gyengébbikről az egyből 90 ló és nem 75.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
orbano
félisten
válasz Snoop-y #16540 üzenetére
viszont van extra folytás a kipuffon a hangerő miatt (+katalizátor), illetve gondolom a keverékképzés sem optimális, hanem a csökkentett károsanyag-kibocsátásra van kihegyezve. persze én nem értek hozzá, csak hallottam/olvastam ezekről
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
sunny84
senior tag
válasz xcbiker #16542 üzenetére
enyém így alakul: átl. fogy. : 7.8 l/ 100 km ,,, nekem 8.4 ennek 85%- a város... A legkevesebb 7 l volt, de azt idegekkel nehéz bírni , a max 10.4 l télen , csak város, mindig rövidtáv, előmelegítve...
[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
Snoop-y ..... most látom neked eladó a géped... ???? ha szabad kérdezni miért ?
ha már annyit költöttél rá ( duplájából épült ) ,, soha nem térül meg és senki nem fogja értékelni az igazi értékét..
na mind 1..." Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
neduddki
nagyúr
válasz xcbiker #16542 üzenetére
HI'
hanzsyor linekltemmar Nked a ecodrivingos leckt?
udv
neduddki
p.s. enmkellmegsertodni es hablatyonli ha nemmegy vmi akkor az ember elmegy vhova es megtanulja, es mar sokaccor itrom le: hengerurtatalommal negyzetesen, forsulatszammal kobosen no a motr belso ellenallasa, ha nem erted miert irom kerdezd meg Motkanyt
mod: en amikor teherautora vizsgaztam /meg a ceges fordokkal maszkaltam/ akkor rengeteg dolgot megtanultam, mert hijjaba tanultammeg hogy kell aszinkront gyorsan valtani az avian tanultam meg hogy barmijjen autoval hogy lehet eredmeneyesen es hatekonyan, na meg aszt is ott tanulammeg, ha nincs allatad loero, de tomeg az van akkor hogy kell vezeni hogy haladjal is
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
xcbiker
addikt
válasz neduddki #16546 üzenetére
tudod akkora különbség nem lehet szerintem vezetésben.
Azt furcsálom hogy a tolom neki totya 8-9 közt eljár.
Winner is 8 alatt.
Én meg aki következetesen vezetek általában és a korlátozások többségének betartásával 9 alá nemigen megyek.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
-
Integra
titán
válasz sunny84 #16543 üzenetére
nemtom miért a hiszti, csodák nincsenek. miért hiszi mindenki azt hogy 5 literrel jár egy 160 lovas autó.. vicc.
8 liter városban teljesen jó, sőt még a legjobbak közé sorolható.
mi az előmelegítve? járatod hosszú perceket álló helyzetben?[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt