Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
válasz MasterMark #61506 üzenetére
Takarítás tervben van, kell vennem sűrített levegőt. Az oldalső azóta lentre helyezett venti beszívta a port,most a porszűrős helyre alulra van rakva. Elsőnek I7-4790+Alpenföhn matterhorn rev c , utána meg 4 db normális venti bele. Lehet később cserélem a házat egy silent base 600-ra.
[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
válasz MasterMark #61508 üzenetére
1 RAM modul van bent. Kábeleket próbálom rendezni eddig ennyire tudtam.Az asztallal az a gond,hogy 3-an vagyunk egy kis szobában és anyám megtiltotta ,hogy a papírjait,dolgait elrakjam. Még az is áldás ,hogy a gépet+a monitort engedte. 17 évesen engedelmeskednem kell.
-
laskr99
addikt
válasz SoulReaver #61510 üzenetére
Úgy godnoltam,hogy darabokra és megküldöm sűrített levegővel. Vagy porszívó?
-
laskr99
addikt
válasz MikiASD #61512 üzenetére
Mivel nem volt hely sehova rakni ezért felraktam a polcra. Elég magas ember vagyok(180cm) ezért lefele nézek a monitorra . Az előző monitorral volt rossz mert az magas volt és felfele néztem rá+bántotta a szemem mert régi. Egérpadot a régi cserélt géptől hagytam meg. Próbáltam minél kevesebb helyet foglalni. Székkel a gép mellett ülve kb szembe vagyok vele. Most fejlesztgetem meg lassan takarítom.
-
hegegabi80
addikt
válasz laskr99 #61511 üzenetére
Az kevés lesz. Én azért enyhén nedves ronggyal, vagy valami tisztító kendővel is áttörölném. Mert a sűrített levegő nem fogja tökéletesen tisztára kifújni.
Az összepakolás állhat abból is, hogy nem elpakolsz mindent, hanem csak szépen össze rendezed. Pl az említett iratok egy pakkba, mellé más cumó stb.
Na meg egy kicsit nem kényelmetlen úgy ott ülni? Esetleg mellé valahová nem fér el? Nem közvetlen a földre, mert akkor nagyon poros lesz.[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
válasz hegegabi80 #61514 üzenetére
A szóba elrendezése nem teszi lehetővé. Oldalt van 1 ruhás szekrény aminek a polcán a gép,középen 1 méter széles út ahol lehet közlekedni és onnan meg az ágyak. Összepakolni amennyire tudtam megcsináltam anyám nem engedi mert szerinte nem fogja megtalálni a cuccait.
[ Szerkesztve ]
-
süttyő
tag
válasz MasterMark #61517 üzenetére
Midi r2, de belulrol ugyanaz szinte. Hova kellene a ramot?
[ Szerkesztve ]
-
-
süttyő
tag
-
süttyő
tag
Valoban, elnezest a tudatlansagomert, es koszonom a segítseget!
-
seniman
veterán
válasz MasterMark #61519 üzenetére
A Define-nak oldalt rácsos az előlapja,onnan szívnak a ventik.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
laskr99
addikt
Anyám ötlete,hogy levisszük a teljes gépet egy ismerőshöz és kamionos sűrített levegővel fujják ki. Egy informatikus ismerőstől látta. Szerintem nem jó ötlet.
-
seniman
veterán
válasz laskr99 #61525 üzenetére
Ha a kamion sűrített levegős rendszeréből akarjátok fújatni,két dologra is figyeljetek.Az első,hogy a légfék rendszerben sanszos hogy van rendesen vízlecsapódás.A másik,hogy a nagy nyomás könnyen elgörbíthet,sőt le is szakíthat apró alkatrészeket az alaplapról.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
-
X@b3e
addikt
Ideiglenes 70%-os állapot. Vizet muszályból raktam a cpu-ra, mert nem volt jó az ideiglenesnek szánt cpu hűtő végülis (110k-ért meg nehogy adjanak már egy stock gyári coolert is )
Hátra van még a PETG csövezès, vga blokk, két led csìk és kap egy kis Mayhems Aurora II lötyit.... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok