Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
válasz fogtunder #61400 üzenetére
Allvanyos, ilyen vastag anyagnal kockázatos a kézi, bár nem hiszem, hogy lehetetlen. Érdemes jó egyértelműen pontozni, úgy nem mászik el a lemezfuro, meg az ad kör alakú lukat.
Meg utána kifesteni az élt, mert nélküle a vékony acéllemez is csúnya.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
F e Z o
veterán
válasz Walter_White #61405 üzenetére
Miért emelted fel tartályos szivattyút, az előző képhez képest?
(#61402) szaszlaci : Precíz furatok!
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
seniman
veterán
válasz Walter_White #61407 üzenetére
Iszilard is megküzdött ezzel a szivattyú tartály kombóval. Magicool ugye?
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
GoldhandRent
őstag
-
jones965
Modder
A linkelt gép nem megrendelésre készült, hanem bemutató jelleggel. Első körben egy kompakt vízhűtés került bele, aminek az összeépítési folyamatáról videó is készült. (hamarosan)
A második körben egyedi vízhűtés lesz beleépítve, amihez már hozzákezdtem.A megjelenés is fontos része a gépépítésnek, egyrészt sajnos nem állt rendelkezésemre csak pci-e tápkábel hosszabbító, 24 pin-est még készítenem, vagy vásárolnom kell, másrészt ez egy kiállítási gép, ahol minden alkalommal szét- illetve összeépítésre kerül.
-
jones965
Modder
válasz SoulReaver #61437 üzenetére
Még nincsenek, de RGB ledsor van betervezve, lévén az alaplapon van Aura vezérlés.
Egyébként készítettél hasonlót? Ezen a plexi hátoldala van fehérre festve, a másik oldala pedig maszkolva majd feketére festve lett. Száradást követően pedig a maszkoló matrica ellett távolítva, illetve lakkozva. -
SoulReaver
veterán
válasz jones965 #61438 üzenetére
Áá, én túl böte vagyok ilyen ügyesen elkészíteni ezeket.
Gondolat szinten már megformálódott bennem pár hasonló. Én egy vékony plexit lapot halványan lefújnék fehérre, aztán a kitalált mintát, mint ahogyan te is, kimaszkolnám, a többit feketével lefújnám és a fehér mintákon átvilágítana a fény.(Végül is az lenne a végeredmény, mint nálad) Így elméletben tök jól nézne ki. Az Enthoo pro-n lehet megcsinálom egyszer[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz SoulReaver #61439 üzenetére
JPModifiednak szoksa plexivel trukkozni, ha kedvet kapnal hozza a videoibol lehet tanulni.
A Batmanas modban meg is van vilagitva hatulrol.[ Szerkesztve ]
-
core i7
addikt
válasz Askformore #61444 üzenetére
lehetne az egér is fehér
-
Ármester
válasz Askformore #61446 üzenetére
Jobb is, úgy beleolvadna környezetbe, minden reggel azt keresnéd
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
KAMELOT
titán
válasz Walter_White #61405 üzenetére
Vastagabb és egyszínű csövek jobban mutatnának. Áramlásmérő meg felesleges szerintem oda.
Radiátor meg feltehetted volna a ház tetejébe és a tartályt meg oldalra.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok