Új hozzászólás Aktív témák

  • Gino20

    őstag

    válasz Zoli1222 #2814 üzenetére

    Ez esetben nagyjából csak az említett TCL C728 maradt. Kategóriájában (ár/érték/tudás) alapján nagyon jó deal lehet. Persze bizonyos tekintetben elmarad pl az U8QF-től (ha jól tudom nem FALD-os plusz fényerőben és kontrasztban is gyengébb, de sok egyéb tekintetben meg jobb opció) és topikjában jellemzően dicsérik. Panel lottó itt is lehet, ahogy akár egy FALD-os készülék esetén is (online rendeld).
    A hangsúly szerintem nem a mezei felhasználón van hanem a technológiai különbségben, vagyis ha inkább szemből nézed és nincs egy óriási fényforrás a TV-vel szemben (a VA felületén ha nem tévedek jobban tükröződik akár egy ablak is - esetemben biztos), akkor a VA a nyerő. VA-hoz képest, ahogy írták az IPS feketéje maximum szürke és ez szerintem rendkívül kiábrándító.

    Amúgy a Hisense elmehet a picsába az IPS-re való váltásával :((( Ha jól tudom alkalmaz már androidot és ha tovább vitte volna az U8QF specifikációit (VA - FALD) az új fícsörök támogatásával plusz droiddal (a vidaa gyengeségeit és talán ezzel a DLNA betegséget is kiküszöbölve, mert a "vas" hardveresen biztosan képes rá) hasonló árképzés alapján best/buy TV lehetne.... :(((

Új hozzászólás Aktív témák