Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz Boonen007 #6101 üzenetére
Kicsit utánajártam, alap esetben azokat nem tudod megváltoztatni, csak ha levelezel a supportal és bizonyítod fényképekkel h te vagy az (ha vettél vmit az accodra akkor azokkal, személyivel, akármivel). Szóval nem egyszerű megváltoztatni...
Ebben az esetben viszont lehet tennék rá authenticatort/sms védelmet, hogy biztosra s a problémák elébe menjSzerintem írj nekik levelet hogy mi történt s meg akarod változtatni, az a legtisztább![ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
válasz Shadowguard #6091 üzenetére
Hogyan lehet egyébként hőst ajándékozni?
-
whitezo88
nagyúr
kicsit gyakran van ilyen [link] valahogy mindig kikapom ezeket, lehetetlen volt őket megölni, lilinél lement pl élete egy csíkra, aztán 100% lett azonnal, pedig 3an ugrottunk rá. annyira egyoldalú néhány meccs és muszáj végigszenvedni... ez ellen nem lehet valamit tenni? hiába próbálom irányíthatni őket, lazán otthagynak meghalni mikor pl nyernénk egy kis összecsapásban. mindenki máshol creepezik még 15nél is, stb.
-
DaveNo1
veterán
Jövőhét:
Tyrande -- Sale Price: 3.19 GBP, 4.19 EUR
Gazlowe -- Sale Price: 2.49 GBP, 3.19 EUR
Warden Tyrande Skin -- Sale Price: 2.70 GBP, 3.69 EUR
Big Top Gazlowe Skin -- Sale Price: 3.69 GBP, 4.99 EUR
Shan’do Illidan Skin -- Sale Price: 3.69 GBP, 4.99 EUR
Magic Carpet Mount -- Sale Price: 3.69 GBP, 4.99 EURMagic Carpet végre!!
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
Ja de ők is voltak már leértékelve + 2 skin is (warden tyrande és a carpet az újak)
Szerintem most release miatt első pár hétben 6 dolog lesz, és párat visszahoznak azok közül amik már voltak. Azért most jól tolja a Blizzard, hogy minél többen becsatlakozzanak.
You are not prepared.
-
tepenzed
őstag
a HS kártya mount a Blizzard állítása szerint akár még 2-3 hét is lehet,szóval ne várjátok mostanság
-
DaveNo1
veterán
Dignitasban a tomzey nevű csávó magyar úgy nézzétek
You are not prepared.
-
TBT
addikt
A publikus elérhetőségnek hála már egy Coop vs AI mérkőzés megnyerése is komoly erőfeszítést igényel!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Reno7
senior tag
válasz whitezo88 #6134 üzenetére
QM-ben kb majdnem mindegy mivel mész, amúgy link.
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
matyi94
senior tag
-
F-ECT$
titán
Nova in the game
Dive ever, work never.
-
arni1
aktív tag
chrome alatt volt akinek nem futott a mountos fb-s játék?
-
zws
senior tag
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az utóbbi hetekben nagyrészt olyan csapattársaim voltak HLen akik rankban a közelemben voltak. Fel is mentem 14ről 9re közel 8-9 meccs alatt.
-
DaveNo1
veterán
Ja már sokat javítottak az MM-en, több a szorosabb meccs is HL-ben (QM ugyanolyan vacak, ott csak annyit javítottak, hogy tutira van mindkét csapatnál support, más kérdés, hogy ez nem feltétlenül jelent healer vs. healert tassadar és tyrande miatt)
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
-
adrian360
őstag
válasz DaveNo1 #6147 üzenetére
pontosabban annyit javítottak rajta hogy ha az egyik oldalon van akkor lesz a másikon is, különben simán beadja a support nélküli leosztást. én három meccset bírtam multkor qm-ben, kettőben nem volt support, egyben meg volt kettő, de nem volt warrior.
HL-ben meg csak akkor haladsz gyorsan ha még nem vagy megfelelő rankon, én 100 meccs alatt 14 szintet léptem 63% winrate-tel, és nem hiszem hogy ez gyorsnak számítana. és rende olyat ad nekem mostanában, hogy 100 felett von le, és 100 alatt ad győzelemre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs