Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thornadoj
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel szertnék fordulni hozzátok, hogy valaki tapasztalt-e szinkronizálási problémákat a hots-ban? Leggyakrabban a kezdőhelynél jön elő egy akadozással kezdődik majd ahead felirat és vagy helyrejön vagy nem. újabban fagyás lesz a vége(a win fut a háttérben , de a fekete képernyővel nem tud mit kezdeni és muszáj újraindítani a gépet a feladatkezelőből). A régi videokártyámmal nem tapasztaltam ilyet (HD5750), most egy HD7770-em van. A bétában közvetlen a videókártya csere után is volt valami gond (nem emlékszem pontosan mi) és nem tudtam játszani, de azt egy patchel akkor megoldották. Hogyha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék! -
Mister_X
nagyúr
EU is down? Nem akar belépni. US-re perszeigen, de ott nincs semmi.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Mister_X #6153 üzenetére
Szaggat, mint Mari néni a vasárnapi húslevesbe a galuskát... meg fél óráig tölt be. Közölte is velem, hogy rektáljak meg, mert lesver vagyok és már a negyedik perce pörgeti a keresést. Persze a napi küldetés se haladt, miért is tenné.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
adamkaa777
senior tag
Ezt most komoly mondom megyek egy kis qm et erre a legnagyobb csapattársam lv 19 ...
El. Psy. Congroo.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz adamkaa777 #6155 üzenetére
Az hagyján, de amikor Zeratul-lal megkapom Nova-t és Abatur-t is csapattársnak, akkor a plafonon a vérnyomásom: eleve 1,5 ember hátránnyal (Nova-t félnek számítom) nekivágni egy csatának... Ráadásul Crused-en, ahol nagyon is kellene az öt ember már az object-ekhez is, nem csak a TF-okba - menetrendszerűen veszítettünk! (egyáltalán, ha QM-ben Abatur a csapattársam, akkor nagyon gyöszösen tudtunk csak nyerni, de többségében inkább veszíteni szoktunk vele)
Meg az AFK-kal is csinálhatnának már végre vmit![ Szerkesztve ]
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
Devas
őstag
Hol tudod megnézni a szintjüket?
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Devas
őstag
válasz adamkaa777 #6159 üzenetére
Köszi!
Raynor-t ti hogyan talentelitek? Eddig ő volt az első akit megvettem.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
DaveNo1
veterán
Ennél már csak az a jobb amikor rank1-es Nova csapattárs a játék felében Murky tojásra vadászik, még akkor is amikor teamfightban segítség kellene. Ráadásul ebbe a küldetésébe 4* bele is hal. (Ha a Blizzard szerint a rank1 a top 2%, akkor nagyon komoly problémák vannak a minőséggel)
Devas: Jobb híján talán egy ilyen autoattak buildre, de ehhez jól kell tudni mikrozni. Hasonlóan mint starcraft2-ben a marine mikró.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
Épp Nicket nézem, egyik legtapasztaltabb és nagyon jó rank1 játékos, HL MM meg összerakja rank48-as játékosokkal, akik LiLi-t firstpickelnek Srác legszívesebben eltemette volna magát, hogy ez wtf.
Tegnap is anyáztam egy masszívat, amikor nálunk first 2 pick raynor + sonya volt, solo q HL-ben szörnyű érzés, mikor már pickelésnél tudod, hogy ez a meccs el is ment.
You are not prepared.
-
fritzke
csendes tag
Gazlowe-ra és Falstad-ra van tudtok valami jó buildet ajánlani? Kedvet kaptam egy kicsit a metán kívüli hősökhöz.
Youth hides the key to salvation
-
Devas
őstag
válasz DaveNo1 #6161 üzenetére
Hát én Raynort nem építeném AA-ra, alig fogyasztja a manát. Inkább Valla ilyen AA hero szerintem. Szóval ezzel a Q lövés fejlesztéssel nagyon durva. Viszont ha a Stun-os Q lövésre megyek, akkor gondolom a lassítós Q lövés helyett választani kéne valami mást. Elején a Mercenarys cuccot kértem, az megéri szerintetek?
-
ígyvanferi
addikt
válasz DaveNo1 #6165 üzenetére
Sokáig multishot buildet használtam, de az utóbbi 5-6 meccsen kipróbáltam az autoattackot Vallaval. Max. azért lehet jobb az előbbi, mert biztonságosabban tud az ember nagy dmg-et tolni, AA-val is megvan a megfelelő, de csak ha védik a kis seggét mindentől, mert nehezebb fókuszolni vele egy célpontot teamfightban, Egy szempillantás alatt meg is halsz, miközben próbálod ledarálni a priority targetet.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz fritzke #6163 üzenetére
F-ECT$ ajánlásaival ellentétben és ezt a leépítő jellegű Gazlowe-t preferálom, mindig és mindenhova (a zöld "termés" mennyiségétől függően lehet vele keménykedni az ellenfél hero-ival szemben) - QM-ben.
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
DaveNo1
veterán
válasz ígyvanferi #6168 üzenetére
Én azért preferálom a multishotot, mert nagyobb az aoe dmg-je és jobb lane fázisokra.
Derrewyn: tegnap első HL meccsen Illidan pick Sylvanassal szemben, erre ellenfél egyből még kipickelte BW-t és Muradin a másik két counterjét is, mondtam is ez gg, all illidan counter pick, erre még Illidan magyaráz nem baj ez, mert mindenki őt fogja fókuszolni. Ja így is volt, élt kb. 1 másodpercig (the hunt ultis illidan )
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
You are not prepared.
-
Devas
őstag
A virágos/magvas pályán a Gazember-rel célszerű megtámadni a nagy gólemeket amik fossák a magokat?
-
F-ECT$
titán
válasz ígyvanferi #6168 üzenetére
Én általában multira megyek, de sokszor a stunnolós ultival.
Devas: ha le tudod verni, és nem hiányzol TF-ről, és az ellenfél nem tud meglepni, akkor igen.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Kotomicuki
senior tag
Igen, ahogy F-ECT$ is írta. De különösen azután, hogy a tornyainak a hatósugara meg lett növelve - eddigre, ha jól dolgozott, akkor van már jóféle öngyógyítása is - és a Superiority is be lett választva, ekkor már az sem gond, ha 1-2 ellenfél feltűnik: a tornyok és a bombák biztosítják a visszavonulást.
-
Devas
őstag
válasz Kotomicuki #6174 üzenetére
Én Gazember alatt azt a virágszörnyet értettem amibe 100 mag után ugorhatsz bele.
-
Kotomicuki
senior tag
Azt meg inkább a Core-ig vezető út megtisztítására használnám: a magszórókat nem egy nagy kunszt leverni, azokra pazarlásnak tartanám ezt az értékes erőforrást -> jól sebez, leköti az ellenfelet, miközben sértetlen marad a bennülő: az ilyet nagyobb, védettebb célpontok ellen érdemesebb bevetni.
-
ígyvanferi
addikt
Én azzal csak és kizárólag a tornyokra megyek. Ledobom a virágot, beleütök párat, aztán megyek másik lane-re. Ha minden jól megy, akkor miközben az ellenfél engem kerget, néhányukat levadásszák útközben a társaim, vagy legalább is feltartják őket, így több védővonalat is be tudok bontani.
(#6173) F-ECT$: ja, a kettes Valla ulti túl jó, hogy ne válasszuk, erre mostanában jöttem rá. Főleg ha van mivel kombózni.
[ Szerkesztve ]
-
Devas
őstag
Hm szerintem is igazatok van. Bár elég jól szét lehet vele kapni a hősöket is, ha van elég CC a csapatban.
-
DaveNo1
veterán
-
Shadowguard
senior tag
Anub'ARekt
Mindjárt kezdődik a második kör, kíváncsi leszek rá Remélem végiggyalogolnak és TL-Gamers döntő lesz. -
DaveNo1
veterán
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
Jah, de PTR-re 23-án jön (ezek szerint lesz Diablo3-hoz hasonló PTR szerver?)
Amúgy akkor júliusban Skeleton king jön, szóval augusztusig nem igazán lesz új healer hős, pedig nagyon kellene már
"The event will last a few months, and have new Heroes, Mounts and Skins from the Diablo universe."
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
F-ECT$
titán
válasz DaveNo1 #6187 üzenetére
Hát a Diablo játékokban nem sok healer van. Esetleg egy melee supportot el tudok képzelni, valamilyen dmg mitigation képességgel.
PTR-en én is csodálkozok, ha lehet rajta egyből az új hősöket tesztelni, akkor tuti felteszem.
Ha már hősök: Johanna hogy vált be? Erősen gondolkozok azon, hogy melyik legyen a következő hősöm, de Jaina most esélyesebbnek tűnik nálam, pedig assa-val sokkal jobban állok.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
adrian360
őstag
szerintem Deckard Cain lesz a support, ha melee support akkor meg monk lehet heal mantrával kb.
szerk :
Johannával én mentem jópár meccset, szerintem nem éri meg dmg-re talentelni, nekem ez vált be egyenlőre [link]
egymagad nem tankolsz le több embert, annyira nem szívós, de teamfightban jól működik.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz adrian360 #6189 üzenetére
Ja deckard cainről sok helyen olvasni, csak annyira nem illik be a játék világába az "öreg bácsi feeling".
F-ECT$: Johanna jó és fun, de QM-ben warriorral nehéz érvényesülni ha nem csapattal mész, így sok sikerélmény még nem volt vele.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
F-ECT$
titán
válasz adrian360 #6189 üzenetére
Nem az a kérdés, hogy mire érdemes talentelni, hanem hogy pariban van-e a top warikkal (Mura, Anub), vagy inkább csak tier 2 hős.
Bár ha tier 1 lenne, akkor se biztos hogy megvenném, hiába van 5 warim a legkevesebbet ezzel a class-szal játszok.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Reno7
senior tag
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
kippedli
tag
Csak az új mappot és karit mutatták be? Más nem volt?
-
FuRiONight
őstag
Napi 1-2 játékra keresek társakat, leginkább tank szerepet töltök be a csapatban.
Bnet id: FuRiONight#2655
Bátran vegyetek fel!
-
DaveNo1
veterán
Eternal Conflict plakát:
Pár érdekesség:
- Következő hero ezek alapján 100% Leoric the skeleton king lesz
- Látható a felújítás alatt lévő demonic tyrael/blood elf tyrande skin
- Jönnek az új skinek is mint pl Amazon Nova (Amazon d2-ben volt hős)
- Dat Angelic Diablo skinYou are not prepared.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest