Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
F-ECT$
titán
5 support new meta kappa.
Dive ever, work never.
-
bigbadforty
tag
válasz fi:zi'k #3203 üzenetére
Helyzettől függ, hogyan blinkelsz. Ha vesztésre álltok teamfightban, akkor lehetőleg falon át menekülve blinkelj, viszont ha előnyben vagytok, akkor üldözz valakit, és ne mögé, hanem próbálj meg elé blinkelni. Alapvető MOBA dolog, hogy menekülő ellenfélnél fontos, hogy elé tudj vágni, mert ad minimum 2 autoattackot úgy, hogy mozognod sem kell, mert olyan lámák, hogy ugyanabba az irányba futnak, amerre te beálltál már.
Lényeg: assassin vagy, sokszor látod majd, hogy meghal a csapatod, nem feltétlen kell csatlakoznod, ha kaka a helyzet. Amivel a legtöbbet tudsz segíteni az a Void Prison. Sokan azt mondják azért jó, mert kizársz 1-2-3 ellenfelet a teamfightból, ami tény, hogy szuper dolog.
De van még egy jó csel: Teamfight közepén általában eltolja a csapat a spelleket, amiken több-kevesebb cd van. Ha teamfight közepén zárod be az ellenfelet úgy, hogy fél HP-n vannak és ti is, akkor 5 másodperc alatt szépen feláll a csapatod a megfelelő hatótávba, akinek kell tud healelni, te cloakba tudsz menni, nagyjából letelik a cd a spellekről (főleg stun, slow ilyenek), jóval nagyobb az esély hogy az enemy egyben mozog (így könnyebb 4-5 ellent is bezárni) és 5 másodperc elteltével helyzeti előnyből irtó gyorsan be tudtok darálni akárkit, még turrett alatt is szépen fel tudtok készülni rá.
Ja és használd egy enemy esetén is az ultit, ha ezzel megmentessz egy csapattársat is. Nagyon hülye moba berögződés, hogy ultimate képesség azért ultimate, mert csak akkor tolod, ha huuuuuuuuuuuuuuu de nagyon fontos. Nem. Akkor tolod, amikor hátrányba tudod hozni az enemy-t és előnybe a saját csapatot, ami legyen megmentés vagy kill megszerzése (akár egy ember esetében is)
-
F-ECT$
titán
válasz bigbadforty #3206 üzenetére
Ja és használd egy enemy esetén is az ultit, ha ezzel megmentessz egy csapattársat is. Nagyon hülye moba berögződés, hogy ultimate képesség azért ultimate, mert csak akkor tolod, ha huuuuuuuuuuuuuuu de nagyon fontos
Én sosem mobáztam, mégsem szerettem elnyomni az ultit pl egy 2-3 vs 1 szituációban, mert anélkül is leverjük úgyis. Aztán rájöttem, hogy az éledési idő miatt már lvl10 esetén is általában megéri cd-re tenni az ultit.Dive ever, work never.
-
bigbadforty
tag
Mérlegeld mi éri meg, boss esetén is sok támadó ultit betolok, mert ha megvan a boss, az az egy perces cd csekély dolog a sok boss által nyújtott lehetőséghez képest, viszont lehet, hogy ha pl. Raynorral nem hívom le a Raidereket a bosshoz, a plussz dmg kiesése miatt pont odaér az enemy, kiwipeol és elviszi a boss-t...
Mondjuk én már lehet behülyültem 5 év ranked LoL után Akikkel szoktam játszani PH-sokkal biztos utálnak, mert elég ingerült játékos vagyok, vagyis inkább feszült, elég sok berögződésem van, ami nagy előny ebben a játékban, csak néha túlreagált is egyben. Ilyen például az ultihasználat, meg sokszor kihagyom a felejtős teamfightokat.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz bigbadforty #3208 üzenetére
meg sokszor kihagyom a felejtős teamfightokat
Hát ja, ez érdekes kérdés. Mert pl level 16 után hiába maradsz életben egyedül egy olyan TF után amibe belementek fölöslegesen, már nem sokat tudsz tenni egy 4-5 fős push ellen.Dive ever, work never.
-
abteam2008
tag
Várható valamilyen patch a játékhoz a közeljövőben? Mert egyszerűen elképesztő, hogy ennyire szaggat, pedig semmi sem indokolja, bőven megvan az ajánlott gépigény.
Xbox Series X
-
Reno7
senior tag
válasz abteam2008 #3211 üzenetére
64 bites klienst használsz? Mert azzal másnak is gondja van.
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
félisten
válasz abteam2008 #3211 üzenetére
Milyen beállításokkal játszol, milyen géppel?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Derrewyn
senior tag
válasz DaveNo1 #3213 üzenetére
Cursed Hollow-n egyre inkább jellemző pugban is, hogy az első tribute-öt kihagyják az emberek lane XP miatt. Esetleg 1-2 ember odamegy bohóckodni, kicsit húzza az időt, hogy ne tudja ellenfél azonnal betekerni, de ennyi.
Így harmadik tribute-re fix a lvl10, és ellenfél általában 1 szinttel elmarad. Ha nincs nagy hiba, akkor ezzel el is ment a meccs nekik.[ Szerkesztve ]
-
-
Zlcsi
senior tag
a hősök árai mitől függnek?
vagy csak hasra ütés szerűek?
-
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Mai nap kicsit besokalltam az idióta pugoktól ezért megkérdezném, hogy felvennének páran innen barát listára akikkel estenként tudok játszani 4-5 meccset? Csak nemrég kezdtem, még tanulom a hősöket, Dota-ból van egy kis tapasztalatom, de az itt lényegtelen. Hőst még egyet sem vettem csak próbálgatom a freeket, így egyelőre csak quick matcheket játszok.Szívesen tanulok tőlem jobbaktól, csak ne legyen idegbetegek, mert én is könnyen azzá tudok válni . Lehet hülye kérés, de inkább idősebbekkel játszanék, lassan én is 35 vagyok, nem biztos hogy a sokkal fiatalabbakkal jó csapatot alkotnánk. Battletagem: GHostface#2619
Előre is köszi!PSN: Nifty_Ghostface
-
F-ECT$
titán
válasz Ghostface #3222 üzenetére
Kicsit ellentmond a kérésed annak, amit leírsz. Aki már jó, az valószínűleg tőled lenne idegbeteg, még ha van is Dota tapasztalatod. Tolj le 2-300 meccset, illetve keress olyanokat, akik szintén mostanában kezdték, bár biztosan lesz 1-2 tapasztaltabb ember is, aki segít, de én inkább az előbbi módszerben bíznék.
Dive ever, work never.
-
fi:zi'k
nagyúr
Az komoly, hogy beta kulcsot árulnak aprón?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
DaveNo1
veterán
Bekerült a két új skin + minden nem régi bundle kikerült. Tippre lehet jövőhéten jön Sylvanas (PAX-on állítólag már lehet majd játszani vele).
You are not prepared.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz Ghostface #3227 üzenetére
Szia!
Amit első körben tudok javasolni,hogy coopban a hősöket, azért 4-ig érdemes felhúzni, hogy a talentek meg legyenek.
Utána érdemes menni a többiekkel így azon már nem múlik a dolog, hogy nincs meg valami olyan talent, amire qm-ben szükség lenne.-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Ghostface
senior tag
-
F-ECT$
titán
válasz DaveNo1 #3231 üzenetére
Egy pár dolog a kép alapján:
-Rehgar jó healer
-Rehgar nagyon gyík hero dmg-re képes
-Top Hero dmg nálatok: Diablo
-Az ellenfél Zagara-ja több Hero dmg-t tolt, mint Siege dmg-t
-Orosszal a csapatban is lehet nyerni
-Vettél Rehgar-hoz skint?
-3-asra a Storm Shield-et talentelted?Dive ever, work never.
-
addikt
-
-
F-ECT$
titán
válasz Drenadar #3237 üzenetére
Hát igen, Novát kár volt. Eleve a 10k-s hősöket nem éri meg megvenni goldért, másrészt Nova főleg csak QM-en jó nem premade ellen.
Brightwing kapott egy erős nerfet az utóbbi patchben, így bár még mindig használható, de healre jobb Malfurion vagy Rehgar, cc-re meg Uther.
Ezt olvasd el, ha még nem tetted volna.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
CarajoEsp
senior tag
Én annyit tennék ehhez hozzá, hogy kár volt, ha nem élvezi vele a játékot.
Ha élvezed, akkor azt vedd meg, amelyiket akarod. QM-ben kb. bármelyik életképes.
Post: Premade csapat ellen, ahol összeszokott társaság jön, ott Nova nem a leg kifizetődőbb.
[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
F-ECT$
titán
válasz CarajoEsp #3240 üzenetére
Persze, ha élvezi, akkor vegye meg, a "kár volt" arra vonatkozott, hogy nem a 10k hősökkel kell kezdeni, főleg ha goldért tervezel mindent beszerezni, másrészt ha még nem próbáltad ki a hősök 80-90%-át, akkor nem tudhatod, hogy nem fog-e inkább 10 másik hős tetszeni jobban, akikre így már nem marad gold, vagy csak sokára gyűlik rájuk össze.
Dive ever, work never.
-
Drenadar
veterán
Többször is elolvastam az írásodat, nem akarok magam ellensége lenni de legtöbbször nem aszerint ítélem meg a hőst hogy mennyire táp, hanem a hangulat és hogy mennyire tudok vele boldogulni. Tassadar nagyon tetszett, azt meg is fogom venni. De stich meg ezek az ocsmánysagok nagyon nem vonzanak :-$
Tudom hülye felfogás... -
F-ECT$
titán
válasz Drenadar #3244 üzenetére
Nem hülye felfogás az, hogy nem veszel olyat, ami nem tetszik. Nekem pl. megvan Muradin, de csak azért mert olyan bundle-ben volt, amit meg akartam venni, meg úgy voltam vele, hogy a kezdő 10 hősömben legyen többféle tank is. Viszont nem tudok vele jól játszani, különösebben nem is tetszik a rewind nerf óta, így alig játszok vele, tehát "fölöslegesen" van meg.
Annak az írásnak 2 fő célja van: bemutatni az adott szerepre jó hősöket (bár a legutóbbi patch óta csökkentek a különbségek, a hősök több mint fele nyugodtan ajánlható Hero League-re is, kevés trash hős van), de a másik sokkal fontosabb - segítséget nyújtani ahhoz, hogy a leghatékonyabban tudd beszerezni azt a 10-20 hőst, amivel élvezed a játékot.
#3245: ezért nem kell sok 10k-s hőst venni, ha egy 2k-s hőst nerfelnek az kisebb érvágás, mintha egy 10k-s lenne kuka egy patch után
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest