Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyöször

    senior tag

    válasz borix #1390 üzenetére

    A szomszédnak van egy hegesztője mig30 felirattal, jelentsen ez bármit is. Szemre annyiban különbözik a mig29es repülőtől, hogy nincsenek szárnyai így repülni nem tud én meg hegeszteni nem tudok vele :-) A mester szerintem évente 2x kattint azon a sűrűn tönkremenős fokozat kattintón, életében nem állította még be a munkához a gépet és nem is ismer mást csak az 1.2es heghuzalt. Azzal csinálja a kasztnis melóit, zártszelvényt meg 12es anyagot is. Emiatt, mikor megvettem a mig gépem azt hittem ez mindent visz úgy ahogy van csak nyomni kell a gombot. Hamar rájöttem ez nem teljesen így van. :))

    Az öreg szomszédom rengeteget utómunkál, de ez nyilván nem csak a gép miatt van. Ha megnézitek Bákonyinak a videóit, vett egy iweldet (amit pont szar munkakábellel adtak át neki de ez most mindegy) és csinálgatott valami rakoncának való vasszerkezeteket, ő is elmonda, hogy a jó trafós gép után ezzel az űrhajó miggel kevesebb az utómunkálat. Már majdcsak tudja, még ha szemmel láthatóan teljesen off neki a szinergikus szerkentyű, de saját bevallása szerint egy nap leteker 15kg dobot, ott már nagyon nem mindegy mennyit flexelsz utána.

    Na hobbira ez pont nem lényeg, de engem a trafós bundás gépemen mindig is idegesített a fokozat kapcsoló, 3 állásból mindig valami sok volt, alatta meg kevés. Na a szomszéd is nyomta már a kezembe a mig30 böhöm nagy pisztolyát, semmi értelmeset nem tudtam alkotni vele. Plussz még a villanyt is rángatja mikor hegeszt. Szerintem fröcsög is jobban, de ha mélyen az inverteres ára alatt van egy ilyen, akkor akár mehet is a buli.

    ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

Új hozzászólás Aktív témák