Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz grizlisandor #82580 üzenetére

    Csak néztem személyes tapasztalat nincs. Elsőre így nem látom benne azt a +, amiért vki erre pártolna át. A többihez képest a taktikai része, nagyon karcsú. Hiányzik belőle a régi blizz recept: easy to play hard to be good.

    A blizzconról nem is szólva, ahol a tavalyi égés után minden téren nagyot kellett volna villantani, ehhez képest engem a dio4 mozgatott meg egy kicsit, de az meg még jócskán odébb lesz.

    Marketing szempontból persze tökéletes az időzítés, rövid távon biztos megtérül nekik. Csak nem látom benne jelenleg, hogy miután az újdonság varázsa elszáll mi fogja itt tartani a népet.

    Nekem ez inkább még1 jelzés, hogy ez már rég nem az a blizz, amiben felnőttem. Lehet tényleg ideje lenne végleg elengednem. :)

    Ami a quest cserélgetést illeti, ha jól értelmezem a patch note-ot egyedül az 50est érné meg pörgetni, mivel ott már nem kaphatsz kevesebb goldot. Így annyira nem zavar.

    Ne felejtsetek el szavazni pakkért: [link] vmint nov 12-14-ig napi +1 helyett hagyni a legend questnek. [link] (vége felé írják)

Új hozzászólás Aktív témák