Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #83849 üzenetére
vannak ilyenek, én ma 3 körön keresztül kerestem egy battlemastert a menagerie buildemhez, golden lightfangem már rég volt, Imp mama is előbb lett.
amúgy nem tudom, mi történt, de mióta áttörtem a 7K-t, megint megyek felfelé, már majdnem 7500-on vagyok, komolyan nem értem.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
lm83
őstag
válasz grizlisandor #83850 üzenetére
Egy epic jár a D5-t ért, utána van még +1 pakk ha megvan a legend
-
eLit-MiLan
őstag
válasz grizlisandor #83850 üzenetére
mind1, valaki törölje pls
[ Szerkesztve ]
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
F-ECT$
titán
válasz fogtunder #83851 üzenetére
Ahogy a tőzsdén, úgy majd itt is jön a korrekció
De egyébként ahogy többet játszol úgy leszel egyre jobb, szóval a folyamatos emelkedés nem meglepő, és a kis megrekedés / visszaesés is mindig benne van a pakliban. Aztán ha egyszer eléred a tudásod maximumát, akkor onnan nem lesz tovább. (Még top szinten is 1000+ pontot tudnak mozogni a játékosok, szóval ez nem egy fix pont lesz, hanem inkább egy range.)
Dive ever, work never.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #83855 üzenetére
Ez tiszta, csak nem akartam elhinni, hogy 7K a vége annak, amit tudok, azért van ez még feljebb. A furcsa az, hogy nem érzem magamon a változást, az hogy párszor használtam már a Deryl-Sauralisk buildet, nem hiszem, hogy óriási tudásbeli fejlődés, nagyjából minden más maradt a régi.
-
F-ECT$
titán
Gondoltam tolok egy gyors BG-t. 7 perce várok, wait time: 6-13 min. Ennyire nincs 8k körül a hó elején senki
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Mai Ranked kaland: a múlt havi legend DH deckkel felmentem Diamond 10-ig olyan 60-65% körüli WR-rel, majd ott egymás után 8x (!) sikerült kikapni. A végén már csak röhögni bírtam, hogy mik és hogy vertek el. Nem voltam mérges, mert csillagot nem vesztettem, de be kell látni, hogy néha vannak ilyen sorozatok is
Dive ever, work never.
-
basaharc502
aktív tag
Én múlt hónapban picit jobban ráfeküdtem, hogy megpróbálkozzak lemenni wild-on legendre. Az, hogy megakadtam diamond 4-7 között lényegtelen, viszont egyre többször futottam bele igen érdekes szituációkba....a kedvencem, amit egyszerűen nem is értek a Time warp mage. Archmage Vargoth-al 3 kört kap egymás utánban...gyakorlatilag vagy 5-6szor vertek így el, úgy, hogy föl se fogtam mi van. Illetve ez nagyon nem fair, hogy én 3 körig semmit sem tudok csinálni, még a két kör oké de három már bőven játékmechanikai bug. A két lap olyan szinten erősíti fel egymást, hogy esélytelen ellene bármit is tenni.
-
F-ECT$
titán
válasz basaharc502 #83860 üzenetére
Pont az ilyenek miatt találták ki a Wildot (meg a profit növelés miatt), ott minden beteg dolog megtörténhet. Mondjuk még így is kap néha balance patchet a játékmód, de nekem pont azért nem tetszik, mert ilyen nem túl fair események nem ritkák ott.
Dive ever, work never.
-
DaveNo1
veterán
80g csere nálam
You are not prepared.
-
arni1
aktív tag
van nálam is
-
grizlisandor
veterán
Brawl pack-ból nyitottam Natalie-t, így már csak Hogger és Xavius hiányzik meg 6 db epic.
-
vaki
aktív tag
Sziasztok! Létezik valahol olyan oldal, vagy program, ami megmondja nekem, hogy a lapjaim közt melyik kiegből mennyi lap van meg és mennyi hiányzik? Merthogy az Outlandes kiegből már megvan az összes common és rare lap, úgyhogy inkább korábbiakra szórnám az aranyaim, csak az a kérdés h melyikre?
A felhasználóbarát felhasználó
-
vaki
aktív tag
válasz grizlisandor #83868 üzenetére
Kösz, sokat segített. Sajna a nem Wild kiegekkel ugyanígy vagyok, onnan is megvan az összes Common és Rare, így teljesen mindegy mit veszek
A felhasználóbarát felhasználó
-
ClydeBeka2
őstag
Azt tudja valaki Battlegroundsnál mi számít "high elo"-nak? Múltkor talán az egyik fejlesztő rakott ki egy eloszlást, hogy a 8000 elo a top 1%. Valakinek nincs meg véletlenül ez az eloszlás, vagy elérhető valahol?
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
grizlisandor
veterán
válasz ClydeBeka2 #83870 üzenetére
Erre gondolsz? (forrás)
Battlegrounds Rating Distribution!
Only includes players that have completed at least 5 games of Battlegrounds in the last 20 days.
<5000: 62% of Players
5500: Top 20%
6000: Top 10%
6500: Top 3%
7000: Top 1%
8000: Top 0.1%
8700: Top 0.01% -
ClydeBeka2
őstag
válasz grizlisandor #83871 üzenetére
Igen, erre, szuper! Na akkor már nem is érzem magam olyan bénának a top 3%-mal
-
fogtunder
nagyúr
válasz ClydeBeka2 #83872 üzenetére
6K felett van az, hogy az ellenfeleid már tudnak játszani és nem lehet mindenféle bullshit builddel top 4-be kerülni, alatt igazi clown fiesta van, kb azt csinál az ember, amit szeretne. most 7500 körül lengedezek, itt már azért izzadok néha.
de nagyon kellene már egy új patch, meg valamit a macarellal is lehetne kezdeni, mert kicsit kezd unalmassá válni a meta.
-
NyxNyxNyx
addikt
Megint végletekben megy a BG. De már nem érzem szinten alulinak magamat legalább. Életem legnagyobb balszerencse sorozata után, amikor 2 cobaltom van 2 divine shield reset-tel és 5 kör alatt, talán 1 reset történt, mert mindig lecsapták első ütéssel őket, normális tauntot meg nem adott be. 5-ször buktam zsinórban úgy, hogy nekem volt nagyobb az esélyem, egyszer 95% is volt. Ott is kikaptam. A végén már nem nekem volt nagyobb esélyem, de a 10%, hogy meghalok bejött. Aztán a következő meccsen minden összejött és sima első hely. Aztán megint semmi és hetedik hely.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
grizlisandor
veterán
Kezdek visszatérni BG-ben, jelenleg 6k vagyok.
Remélem a 600 MMR bukás most kimarad. -
DaveNo1
veterán
Már pont vártam valami frissítést, mert kicsit kezdett unalmassá válni a meta.
Makréla megy a minion poolból
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DaveNo1 #83878 üzenetére
Makréla hiányozni fog. Én szerettem, csak a dupla makrélát kellett volna megoldani, hogy ne működjön. Vagy lehetne Mech-réla , és akkor nem tényező a Poisson buff.
De nagyon tetszik, hogy 1 faj mindig kiesik a pool-ból.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
ClydeBeka2
őstag
válasz DaveNo1 #83878 üzenetére
Nekem nem tetszik, hogy 6 castból csak 5 lesz elérhető. Úgy legalább mehetett volna kb mindenki másra, nem keresztezik egymást az emberek...
Új hősök viszont elég op-k. Ilyenkor szar, hogy nincs meg a BG passz. Mikor is lehet az újat megvenni, tudjuk már?
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz ClydeBeka2 #83881 üzenetére
Szerintem pont jó, mert nem lehet ugyanazt a stratégiát erőltetni majd, adaptálódni kell. Nekem túl erősnek se tűnnek az új hősök, illetve a patch notes a szokásos részletgazdag leírás lett, a dig for a golden minion-t gondolom mindenki érti, hogy fog működni :D
-
F-ECT$
titán
válasz ClydeBeka2 #83881 üzenetére
Gondolom túl sok lény lett volna ha mindet benn hagyják, ezért kell rotálni őket. Ez legalább picit változatosságot fog hozni: ha kikerül egy hard counter, akkor erősödhet az addig elnyomott lénytípus.
Mackerel nagyon OP volt, nem fog hiányozni.
Az új hősök mától jönnek, Pass nélkül (ami olcsóbb lesz) 2 hetet kell rájuk várni.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz grizlisandor #83884 üzenetére
Nekem minden változás után ez van. De aztán legalább jön a látványos felpattanás.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
A Menagerie buffolni fogja a kalózokat is vajon?
Dive ever, work never.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz F-ECT$ #83883 üzenetére
Az mondjuk igaz, hogy rollnál akkor nehezebben jönnének a dolgok, ígyis agybajt kapok néha amikor végignyomom a 10 goldot, és csak nem jön ami kéne
Kalózok nagyon gyengék szerintem. Kiegészítőnek jók, gold szerzésre, de nincs ami buffolja őket, így elég gyengék late game-ben.
-
DaveNo1
veterán
válasz ClydeBeka2 #83888 üzenetére
Hát szerintem nem gyengék, mentem három meccset és mindháromszor kiütött egy highroller pirate játékos, utolsó meccsen 33 sebzés...
Várok pár napot míg kiforr ez, mert most nem volt túl jó játszani.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
törölt tag
BG-n Rafaammal ma kiütöttem egy kalózt, ami 3 goldot ér, ha eladod.
OMG, vannak itt jó cuccok
Szintén BG-n Illidan nagyon erős lett. Két oldalra betesz 1--1-et abból a lényből, ami ha támad, aktiválja az egyik deathrattle képességet a lényeid közül. Brutál kombókat láttam vele, főleg beastest. -
törölt tag
válasz grizlisandor #83894 üzenetére
Igen, túl sok faj lenne benne, nagyon nagy lenne a szerencse faktor.
Így azt találták ki, hogy a 6 (+1 semleges) fajta lap helyett csak 5+1 lesz, ami játszik minden menetben.
Ez szerintem a tapasztalt játékosoknak nagyon kedvező, mert vannak hősök meg buildek, amik pl. állati erősek, de murlocok ellen szart sem ér, szóval, ha látod, hogy pont murlocok nem lesznek a menetben... -
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #83896 üzenetére
az ilyen herokat nem is ajánlja fel a játék, pl dragon ban mellett nem lesz Ysera és Alex, Murloc ban mellett Flurgl
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest