Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz DaveNo1 #79788 üzenetére

    Ez szigorúan sztem, tessék ennek megfelelően kezelni.

    Jókor lépett le BB, a 4 év után már annyira összeforrt a neve a HSel, hogy más projektet a Blizztől nem kapott volna. Viszont jól eltud adni szinte bármit. Érezhettük is, hogy a többiek a Boomos promó alatt annyira nem voltak toppon (talán a promó videó kivételnek mondható).

    Viszont ilyen háttérrel nyitva áll előttük egy másik kiadó vagy egy sikeres kickstarter gyűjtés is. Szóval bármit csinálhatnak valszeg a támogatás meg lesz. 90%-ra biztos, hogy ez nem kártyajáték, már nagyon telített a piac.
    Ugyan akkor láthattuk, hogy van igény jó réteg játékokra is. Nem mellesleg, tapasztalt embereket csábított át, azért a blizz se hülye nem fognak Lead Designert, és programozókat kirugdosni.

    Az meg sajnos igaz, hogy a Blizz minden téren le van maradva. A wow 14 éves, most jött ki a legújabb kieg pár hónapig érdekes lesz, aztán megint leül a játékosszám. A HOTSba, OWba öntik a skineket és próbálnak minnél több pénzt kifacsarni, újabban már az SC2be is sikerült bele erőszakolni ezt a modellt. A HSről meg nem is beszélve, a fórumba is láthattuk, hogy hiába az új lapok pár nap alatt "beállt" a meta. Jah van még Diablójuk, ahol talán 1,5éve jött az utcsó patch...

    Sajnos mióta összeálltak az Activisionnel, bár állítólag nem szól bele, de egyre inkább a pénz sajtolása maradt csak, lehetőleg minimális új, egyedi játékélménnyel. Komolyan már várom, hogy mikor jön a Blizz Battle Royale játéka, mert hát most az-az aktuális sláger és abba is kiválóan elfér a lootboxos modell.
    Nyilván ebben erőssen közrejátszik, hogy az egykori alapítók már mind elmentek, persze megértem annyi részvénnyel és jutalékkal én se járnék dolgozni.

    Szóval én kíváncsian várom mit fognak készíteni, de csak mértékkel, mert öreg vagyok már felülni a Hypetrainre.

Új hozzászólás Aktív témák