Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz Man0gatya #79499 üzenetére

    Nekem is meglett 20.-a körül wild-on. Gondoltam már rá az előző kieg végén is, hogy ha már closed béta óta tolom illene legalább 1x legendet beütni. Viszont akkor hozták be a bucket rendszert arénába, amit közben sikerült jó szokásukhoz híven elhanyagolni.
    Pedig az elképzelés jó volt. Idővel kapott a fél tier-eket, meg egy kis köztes chormis eventet. Csak sikerült nekik vhogy elrontani a szorzókat, amit a játékosok jeleztek is. Vmi javulást mutat a cég, mert legalább válasz jött: "Tudunk róla, de kieg előtt nem kívánunk vele foglalkozni, kösz csá" Így pitty timer-re raktam a legendet, majd átnyergeltem rankedezni.
    Azért rank5-öt beütöttem korábban is mióta csak 4 rank-ot esik vissza az ember. A statisztika ha vkit érdekelne:
    3 nap (hétvége, napi gold limitnél megálltam), 100 körüli meccs, 70%-os winrate páros shámlival.

    A kieggel kapcsolatban számítottam rá, hogy erős lapokat kapunk, mert hát lássuk be a witchwoodban talán ha egy tucat használható kártya volt. De sztem is átestek a lovon. Bár még csak a lapok 2/3át láttuk, de engem 2 dolog is meglepett.
    1. Nagyon kevés a magnetic, ugye ez lenne az új mechanika. Persze értem én, hogy arénában ez nehéz kérdés. De ahogy kivették a páros/lan lapokat úgy ezt is lehetne, vagy ha már behozták ezt a tier dolgot a könnyebb balanceolás miatt, akkor használhatnák is akár.
    2. Kombó deckeket erőltetik. Félreértés ne essék én se szeretem az aggrót, viszont létrázáskor nincs értelme 20+perces meccseket tolni, hogy úgy álljanak a csillagok, hogy bedarálhassam az ellent. Az meg már csak részletkérdés, hogy annó pont ők ölték meg a patront vagy a roar+fon deckeket. És itt még lehetne sorolni, hogy az Ice Blockot HoFbe kellett rakni, de a Druid magára foshat 6millió armort, a pap 4x visszakeverheti a lapjaidat vagy felélesztheti a kiszórt kombó lapjait. Hol van ezekhez képest a fent említett 2 deck vagy a leeroy+2x(CB+shadowstep)?

    Hát így ennyi, aztán majd megint kitalál a közösség vmi aggrót, ami megalázza a 10k dust közeli deckeket és lehet megint sírni.

Új hozzászólás Aktív témák