Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz F-ECT$ #71986 üzenetére

    Elég sokat játszottam Druiddal és egyértelműen nem fogod tudni kijátszani a 2.-at. 10 meccsből talán 1x jön jól, de ahogy te is mondtad csak azért, mert Lethal-nál mind1, hogy milleled magad. Néha muszáj 1-2 lapot túlhúzni vele, mert csak így tudsz megoldani 1 végzetes fenyegetést.

    Arról nem is beszélve, hogy nourish mellett erősen redundáns szerepe van csak a laphúzásnak. Amióta játszom belőle a 2-t sokszor inkább ramp-elek a nourish-al, hogy ki tudjam pakolni a nagy cuccaimat. De akkor meg ki vagy szolgáltatva annak, hogy behúzod-e a 2 infestation egyikét. Egyszóval nehéz jól összehangolni vele a játékot. 1-et nincs értelme játszani, mert akkor nem elég konzisztens a laphúzásod a gadgetzan-es csomag nélkül.

    Szerk: Én a Kolento féle verzióra szavazok, elég sok lehetetlen helyzetet sikerült már vele megfordítani.

    A pókos verziót is szívesen kipróbálnám, amit linkeltem, de nincs meg hozzá a spoooder, craftolni pedig egyelőre nem fogom ezért.

    (#71978) micafighter

    Keveset ugyan, de játszottam a deccket, majdnem ugyan abban a felállásban, mint Thijs és nálam is és nála is ugyan azok a problémák jelentkeztek. Egyszerűen vagy nem tudsz húzni, vagy tele a kezed és milleled a winconditiont.

    Ha korán behúzod a kombó elemeket, akkor ott rohadnak a coinok a kezedben és foglalják a helyet a többi lap elől. A probléma az, hogy nem akarod őket elhasználni, mert sok esetben nem tudsz máshogy nyerni. Így általában nem tudsz optimálisan játszani.

    Amúgy ez a control paladin annyiból jobb, mint az exodia mage, hogy van menet közben boardod és nem csak a random lapokra és a freeze effektekre tudsz hagyatkozni. Annyival viszont rosszabb, hogy 1 korai push után le tudod kezelni az ellenfeled boardját, de utána teljesen kifullad a kezed és nem tudod magad újratölteni. 2 acolyte + 2 skillhill defender finoman szólva is kevés laphúzás. A lay on hands pedig az előbb felsorolt indokok miatt nem tud neked lapot húzni, mert tele a kezed coinokkal.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák