Új hozzászólás Aktív témák

  • Hallazeal

    tag

    Idevésem énis a nyitásaimat. Szóval 110 pakkot nyitottam,
    Legendaryk: Rogue quest, arany Swamp king dred, Sherazin, Elise, Voraxx, Pyros ( ez így szerintem abszolúte jó, pláne hogy az egyik még arany is)
    Epic: 27 db, amiből 4 db golden. Természetesen sikerült két arany Explore un'gorot nyitni :)
    Rare: ebből a Volcano-n kívül mindegyikből van legalább 1db, de a legtöbb meglett duplán is.
    szóval a végeredményben nagyon elégedett vagyok a nyitással, maradt 2000 goldom a 7000-ből, de szerintem ezt már nem költöm el pakkokra.
    Eddig még nemnagyon próbálgattam semmit, csak egy minimálisat mentem a quest Rogue-al, amiben kellemeset csalódtam, nagyon tetszik a pakli.
    Egyébként egészen meglepő, hogy a profi játékosok nagyrésze is mennyire nemtudja belőni mégcsak hozzávetőlegesen sem, hogy mi lesz mennyire használható. Ha ezt figyelembe vesszük nem meglepő, hogy néha a fejlesztők sem tudják hogy, hanyadikára esik elseje.
    Kíváncsian várom a fejleményeket, hogy fognak alakulni a paklik. Az Elementál sámán egészen megbízhatónak tűnik a későbbieket tekintve. A taunt warrior nem tetszik egyelőre, az igazi kontroll wari sokkal de sokkal taktikusabb volt, és lehetőségekben gazdagabb.
    Viszont ami már most látszik negatívum, hogy a questek egymáshoz viszonyítva nem balancoltak. A druid quest valami borzalom...jött velem szembe egy ilyen, és egy full hagyományos Ramp druiddal teljesen ledózeroltam, még a questje feléig se tudott eljutni. Mondjuk ha sikerül is teljesítenie a questet akkor is nulla az egész,mert a kezedben lévő lapokat nem nullázza, csak a pakliban lévőt, amiből meg körönként 1-et húzol, és azsem biztos, hogy egyáltalán lény lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!

Új hozzászólás Aktív témák