Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• h3lios

addikt

válasz Kanczy #66602 üzenetére

Mondtam már, hogy ne személyeskedjünk. Mr. mindenkit a tökömből rángatok elő kapitány. Mert lassan átlépsz 1 vonalat. Mégis ki a rákot érdekel a rank ezen a fórumon ?! Te mit tettél le az asztalra ? Mutass már verseny helyezést, top 200 legendet, akármit amit elértél. Vagy a virtuális kártyajátékban te leszel a jani, mert 10-es helyett 5-ös van a neved előtt ?
    Továbbiakban ignorálom a kommentjeid, mert tahó és személyeskedő stílusban tolod FOLYAMATOSAN.

Nyilván túloztam a kommentemben és tudom, hogy ki a srác, nem kell bemutatni köszönöm.

Szóóóval..

Nyilván nem tartom netdeckernek a srácot, hanem erősen szarkasztikus stílusban megjegyeztem, hogy nem biztos, hogy egyet értek 1-2 tippjével. Csak ezek szerint sokak nem értik mi az a szarkazmus.

Nem tudom, hogy Miracle Rogue-ot mivel lehetne játszani továbbra sem, ugyanis a pakli alapja, hogy az early game-ben nyomást helyezel a másikra, a mid game-ben van boardod, majd egy turn 6-8 goblinnal felhúzod a burst-öt, majd conceal mögül kivégzed a másikat.

Jelenleg ebből megmarad az early game és ennyi. Nincsenek mid. game lapjaid max. a shadow sensei, akit mindenkit lesajnált és sz.r lapnak tartott. Pedig jelenleg egyedül ő tarthatja életben ezt a deck típust. A Conceal kiesével szerintem nélküle esélytelen lehet Miracle-t játszani, mert stealth nélkül akármelyik kaszt meg tudja oldani a goblint turn 6-ra.

Következő:

Pirate Warrior: "Csak" 1 lapot veszít, aki nem más, mint finley. Aki önmagában a legnagyobb veszteség, mert ezután nem lesz több lifetap meg steady shot warriorként. Sokan nem látják át mekkora hiány lesz laphúzásból. A full face verzió el fog tűnni szépen és megint visszatérünk a Tempo Warriorhoz, ami battle rage-ekkel tud húzni.

Handlock: Totál baromság, mivel továbbra sincs neutral heal standard-en, ezért 1 elemental shaman (ami viszont igenis lesz) simán leburstöl kézből, ha akar. Molten Giant-ről meg ne is beszéljünk. Nem tudom honnan szedte az ötletet.

A többi deck nagyjából oké, Beast druid talán lehetséges, mert itt minden Dino beast lesz, viszont sok jó lapot is veszít majd TGT - LOE kirotálással.

Ui.: Légyszi ne mutassátok be a competetive scene embereit és, hogy ki mit tett le az asztalra, mert nagyon aktívan követem a bajnokságokat és az embereket.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák