Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
válasz Kanczy #66602 üzenetére
Mondtam már, hogy ne személyeskedjünk. Mr. mindenkit a tökömből rángatok elő kapitány. Mert lassan átlépsz 1 vonalat. Mégis ki a rákot érdekel a rank ezen a fórumon ?! Te mit tettél le az asztalra ? Mutass már verseny helyezést, top 200 legendet, akármit amit elértél. Vagy a virtuális kártyajátékban te leszel a jani, mert 10-es helyett 5-ös van a neved előtt ?
Továbbiakban ignorálom a kommentjeid, mert tahó és személyeskedő stílusban tolod FOLYAMATOSAN.Nyilván túloztam a kommentemben és tudom, hogy ki a srác, nem kell bemutatni köszönöm.
Szóóóval..
Nyilván nem tartom netdeckernek a srácot, hanem erősen szarkasztikus stílusban megjegyeztem, hogy nem biztos, hogy egyet értek 1-2 tippjével. Csak ezek szerint sokak nem értik mi az a szarkazmus.
Nem tudom, hogy Miracle Rogue-ot mivel lehetne játszani továbbra sem, ugyanis a pakli alapja, hogy az early game-ben nyomást helyezel a másikra, a mid game-ben van boardod, majd egy turn 6-8 goblinnal felhúzod a burst-öt, majd conceal mögül kivégzed a másikat.
Jelenleg ebből megmarad az early game és ennyi. Nincsenek mid. game lapjaid max. a shadow sensei, akit mindenkit lesajnált és sz.r lapnak tartott. Pedig jelenleg egyedül ő tarthatja életben ezt a deck típust. A Conceal kiesével szerintem nélküle esélytelen lehet Miracle-t játszani, mert stealth nélkül akármelyik kaszt meg tudja oldani a goblint turn 6-ra.
Következő:
Pirate Warrior: "Csak" 1 lapot veszít, aki nem más, mint finley. Aki önmagában a legnagyobb veszteség, mert ezután nem lesz több lifetap meg steady shot warriorként. Sokan nem látják át mekkora hiány lesz laphúzásból. A full face verzió el fog tűnni szépen és megint visszatérünk a Tempo Warriorhoz, ami battle rage-ekkel tud húzni.
Handlock: Totál baromság, mivel továbbra sincs neutral heal standard-en, ezért 1 elemental shaman (ami viszont igenis lesz) simán leburstöl kézből, ha akar. Molten Giant-ről meg ne is beszéljünk. Nem tudom honnan szedte az ötletet.
A többi deck nagyjából oké, Beast druid talán lehetséges, mert itt minden Dino beast lesz, viszont sok jó lapot is veszít majd TGT - LOE kirotálással.
Ui.: Légyszi ne mutassátok be a competetive scene embereit és, hogy ki mit tett le az asztalra, mert nagyon aktívan követem a bajnokságokat és az embereket.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
Új hozzászólás Aktív témák
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs