Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz whitezo88 #47782 üzenetére

    Hát ilyen ez az aréna kérem szépen. Néztem tegnap elött Kolento éppen egy elég durva pala draftal ment 3 minibot, eq, consec, szegénynek csak egy coghammer jutott más fegyver nem... Jó curve erős minionok, nyílván még jó játékos is. Easy 12win közben viccelődött is, nemtudja mi a nehéz arénában. Persze a reward is 2pack meg magas rollal gold.
    Majd kövi draft lock, jó nem olyan durva mint a palánál de azért 2bang meg egy implosiont kapott. Gyenge early-, ok mid-, erős lategame, nem néztem végig de gondolom ezzel se mehetet olyan rosszul, pláne hogy hihetetlen mákkal sikerült a kevés early game lapokat is felhúznia időben.
    Majd tegnap este 45win körül Hunterrel tolta éppen 3 mark, dogies, fegyverek, ok minionok.
    Az egész, amiért ezt leírtam (itt jön a sírás, aki még nem sejti), hogy nekem az utóbbi 10 arénána draftom nem volt még a közelében egyiknek se. Kérdem én kinek, mit kell áldozni, hogy ilyet kapjak. :)
    Jó lehet mondani, hogy amcsiban gyengébb a felhozatal, meg az idő eltolódás miatt az iskolából kiszabadult nethuszárokon gyalogol végig, valamint hogy ott nem pénz az aréna beugró. Ami akár mind igaz is lehet, de itt EUban azt látom, mikor esténként tolom, hogy kezdő nem igazán van, sőt inkább egyre kevesebben tolják. Akik maradtak azok is a rendszeres arénázók, mert bár csak heti párat szoktam menni (kiegig lehet már annyit se kellene), de még így is vannak akikkel többször összefutok.
    Kicsit hasonló, helyzet volt rankeden is hónap közepe táján, 10 körül tengődtem. Folyamatosan ugyan azokkal vertük egymást körbe, majd hétvégén olyan deckek kerültek elő (t3 vagy lehet alatta), amik azthittem már teljesen kikoptak ladderen, így egy délelött alatt meg is lett a kitűzött rank 5.
    Még egy kicsi a kiegről: Nekem egyenlőre nagyon TGT-re hasonlít a szitu van pár, tényleg csak annyi, jó lap, de így a nagyrésze annyira nem áll leejtős. A cthunos lapk jópofák, de mint írtátok is önmagukban azonos mannáért van jobb, kérdés egyáltalán h lesz-e legalább 2 életképes deck ami futtatni fogja őket. (Tudom h írták cthun arénában nem lesz játszható, remélem ezeket a buffer lapokat is kiszedik).
    Az meg, hogy kiveszik gvg+naxx lapokat és cserébe kapunk egy hasonló (+/- 1stat vagy képesség) más nevű kártyát, egyenesen bicskanyitogatónak tartom, nem szeretem ha ennyire pénzéhes valaki...
    Arról nem is beszélve, hogy ezzel most kikerül a mech szinergia standardból. Ok nyílván az erős pala early game-t így volt a legkönnyebb nerfelni. De jövő ilyenkor meg a dragon fog kikerülni, így felmerül a kérdés, hogy akkor egyáltalán mi értelme ezeket behozni? Vagy majd ezt is lehet "újrahasznosítva" 3 évente visszapakolni és verni a mellünket, hogy mi milyen sok újat beletettünk a játékba...
    Jólvan nem fosom tovább itt a szót, köszönöm aki elolvasta.
    Üdv. : Chronos
    u.i.: Jah még annyi, hogy vki említette asszem pont itt, hogy az aréna nem standard lesz csak a rewardból kerül ki a GVG. Kéket erről még nem találtam, de ha ez igaz akkor nemtom, ki fogja tolni. Eddig is csak nyomokban voltak szinergiák egy átlagos draftnál, ezután már tényleg csak nagyítóval fog az ember bármilyen erre utaló jelet találni.
    Nyílván nem ez az elsődleges fejlesztési cél, mert versenyt nem igazán lehet erre szervezni. De azért égető lenne már az a rewamp. Egyre inkább pénztemetővé kezd válni és érthető okokból ezért is csökken drasztikusan az arénát játszók száma.

Új hozzászólás Aktív témák