Új hozzászólás Aktív témák

  • Darko_addict

    őstag

    Sziasztok!

    Régebben egy 750-es WDC Green-em volt, az minden indításnál hallatta magát, ahogy indult, volt a jellemző tűűűp-tűp hangja, majd felpörgött, de ezt nem régen lecseréltem egy 3TB-os ugyancsak WDC Green-re (~7 napot ment) és meglepődve tapasztaltam, hogy indulásnál teljesen némán teszi a dolgát.
    Pár napja, tegnap vagy tegnapelőtt viszont ugyanazzal a kattogó hanggal indult, mint a 750-es és hallani is, ahogy felpörög. Vajon mi változott meg? :Y :)

    Visszaolvastam kicsit, másnál is gond volt: a sok állás után (pl. PDF olvasás közben), ha meg akartam nyitni egy meghajtót vagy egy mappát, az ablak kicsit befagyott és meg kellett várnom míg felpörgött a HDD. Az első alkalomnál megnéztem az energiagazdálkodás fülnél, és kikapcsoltam, nem szeretem, ha leáll, de tudtommal ez eddig is ki volt kapcsolva, lassan háromnegyed éve nem volt ilyenem, ezért vagyok benne biztos, hogy nullán volt az érték. Lehet ennek köze - mert ily' módon más is elállítódhatott - ahhoz, hogy a HDD kicsit hangosabb működés közben is?

    :R

    U.i.: a gépem nagyjából néma, szóval a HDD minden kis apró változását hallom, ezért lettem figyelmes rá.

    [ Szerkesztve ]

    Don't give up your dreams. Keep sleeping.

Új hozzászólás Aktív témák