Új hozzászólás Aktív témák

  • Lapalacs

    csendes tag

    Én tökre nem vagyok szaki, de nem tone mappolt sdr képet látunk MPC Video Renderer illetve Enhanced Video Renderer esetében? (nem tudom hogy jól írom-e, tehát ilyen átalakított HDR->SDR cuccot) Nekem a tv bal felső sarkán megjelenik a HDR10 logo vagy akár a Dolby Vision minden esetben, ha ilyen jelet kap a tv, viszont ezek használata során sosem jelenik meg ilyen, ha a tv-n nézek pendrive-ról pl. viszont sosem marad el, mint ahogy madVR-nél sem.
    Srob, amúgy ctrl+J-re tényleg írja is madVR, hogy 24Hz-en megy, igaz.
    Én addig vakeráltam, míg csináltam egy helyi hálózatot, nekem 80-90megabitem is van wifin, és a tv médiaközpontjába megtalálhatóak az általam megosztott könyvtárak, és szépen el is indul minden, és akadásmentesen megy is, de én mondjuk nem érintetlen 4k-s remuxokat töltök. A megosztott könyvtárak tartalma változhat, így elindítva a WIN10-ben lévő Filmek+TV alkalmazást, automatikusan frissül az adott és megosztott tartalom. Médiközpontba lépve pedig már a frissült adatbázisban keresgélhetek. (gyors és egyszerű, én erre bukok)
    4k-s filmben viszont nem műkszik az ugrás adott helyre a filmen belül, gondolom ehhez nagyobb sávszél kéne. Amúgy Plex-el nem ment nekem ilyen szépen, ott volt akadás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák