Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ch4r0n
tag
Na sikerült megoldanom! Köszönöm, a segítséget!
Szóval a mpc-hc lett a befutó, mert mpc-be ugyan olyan gyors volt, de a színeket valahogy nem jól kezelte. Ilyen nagyon sötét volt, meg minden nagyon vöröses árnyalatú volt rajta. Én annyira nem tudom a különbséget a mpc-be hdr-re van igazából? Mert a hrd-es videónak jók a színei benne.
A DivX Player is nagyon jó, jól kezeli a színeket, meg szintén a hardveres gyorsítást is, csak abban nincsen meg az a kényelmi funkció, hogy a teljes képernyős módhoz adott Hz-et állít be.
Természetesen a intel oldaláról elsőként tettem fel a legújabb drivert, amikor elkezdtem próbálkozni. A driverben a "videó" fül alatt "Alapértelmezett alkalmazásbeállítás"-okon hagytam mindent illetve tiltottam. Azonban a tanácsodra újra benéztem ide és ekkor már jobban elmerültem benne.
Ekkor fedeztem fel, hogy ott van bal oldalt a "képjavítás" és itt még voltak funkciók amiket ki lehetett kapcsolni. Itt is mindent alapértelmezett alkalmazásbeállításra és tiltásra raktam.Végül felfigyeltem, hogy mintha ezek után folyamatosabb lenne az adott videó ha a hozzá illő Hz-re állítom az intel driverben a képfrissítést. Ekkor eszembe jutott, hogy ezt automatizálhatom azzal, amit javasoltál az összefoglalóban a mpc-hc teljes képernyős mód állításával.
Aztán pont volt egy 25Hz természetfilm videó, és 25-re be is lőtte a mpc-hc mellé a képfrissítést, amit a TV ki is írt és tökéletes lett! Nagyon szép folyamatos volt így minden.
Aztán jött egy mozifilm 23,98 Hz-es. Néztem, hogy ezt is 25Hz-re lőtte be a program, ezzel is javult, de még nem volt az igazi. Ekkor a teljes képernyős módnál ezt a frissítési intervallumot átírtam 24Hz-re. Ekkor már erre lőtte be a TV-t, 24Hz-et írt ki. Még folyamatosabb lett minden, de még így is néha néha beröccent.
Aztán mondom kipróbálom ha a programba 23Hz-re teszem milyen lesz? Átállítottam, a TV ugyanúgy 24Hz-et írt ki, de a programban biztosan 23Hz van az adott 23,98-as intervallumra és a kép is tökéletes lett. Egy darab beröccenés sincsen. Tehát bár a TV-24Hz-et ír, de valami mégis más ha a progiban 23Hz-et állítom, be. Főleg a stáblistánál lehet látni, hogy teljesen folyamatos most már az egységes sebességű lentről felfelé mozgás.
Tehát miden rendben! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Laptop wifi, gsm, modem, bluetooth bővítő kártyák 2.000ft/db amíg a készlet tart, mind tesztelt!Fajt
- All In One PC Lenovo Thinkcentre Gyors működés gyári állapot!
- Eladó Lenovo TB8504x
- Apple Watch SE (Gen 2) 44mm GPS 100% Garanciás Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Sony Ps2 Fat softmod - 320GB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest