Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz BBéci #96140 üzenetére

    "semmiféle javulást nem okozott a hangminőségben............Kimber 8TC jumperek kerültek a birtokomba, most végre rendben van a kábelezés"

    Értem, tehát nálad sem hozott a bikábel bekötés. Viszont azt sem írtad hogy rosszabb lett volna! Miért érte meg neked jobban inkább jumpereket vásárolnii, amikor bikábelezés esetén el lehet kerülni a jumper használatát, és biztosan nem rosszabb a dupla bekötés hangja, mint a szóló+jumper összeállításé. (A Kimber 8TC fonott kivitele miatt nagyon adja magát a bikábelezés.)

    (#96118) bajnokpityu "Tisztább biwire,biamp esetén a hang, kevesebb a torzítás. Úgy az egész frekitartományban. De nem kell kategoria ugrásra gondolni. Ha mondjuk 20%al többért adják, akkor azt választanám."

    OK, akkor te a bikábelezés felé hajlasz. Úgy látom, nem sokan használják, nekem sem jutott volna eszembe, ha most nem pont egy erre előkészített kábelt vennék. Természetesen könnyűszerrel ki tudom próbálni a különbséget, bár gyanítom, hogy nem fogok hallani semmit. Mindegy, viszont ha a kábel egyébként bejön, akkor valószínű, hogy bikábelezve fogom használni, mert megnyugtató, hogy egy "felesleges" kontakttal, a jumperral kevesebb van a rendszerben. Olyan véleményt még senkitől nem hallottam, hogy rosszabb lenne a hang bikábelezve, max nem lett jobb. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák