Új hozzászólás Aktív témák

  • Perillustris

    senior tag

    válasz Norbi 72 #70913 üzenetére

    Venni szeretnél egy ilyet?

    A Denonok szimpatikusabbak, az imént említett szettel megállna kb. 200K-ból az ezres. Ennél többet már nem szívesen adnék ki (és ez egy eredeti áron 700 fontos, azaz nagyjából negyedmilliós szett, ami csak jelent valamit - és persze a márkanév is jóll csengő).

    A meghallgatott Quintas 5000 kicsivel olcsóbb is, de ehhez még hozzáadódik a SUB ára, ami legjobb esetben is 50-60K, így lenne 240-250K összesen.

    Ugyebár a Vector 5.1-et nem hallgattam, de bízom Sanci38 ítéletében, valamint az itthoni vásárlás több előnnyel is jár (hazai garancia, az angliai szállítással nem kell foglalkozni, igaz, utóbbi nem jelent semmi különös erőfeszítést és jó áron is szállítanak Londonból - a fenti 200K-s összegben már benne van).

    Tudom, tudom, miért nem használt... Nem vagyok ellene, a héten csaknem minden nap meghallgattam egy-egy rendszert. Egyiken ez nem tetszett, másikon az... A Quantas szintjét (elérő, de sem minőségben, sem árban meg nem haladóra gondolok) nem is olyan egyszerű összeválogatni budapesti eladóktól, és hogy őszinte legyek, nagyon sok időt elvesz a nézelődés. Persze nem vagyok a magam ellensége, jól akarom elkölteni a rászánt összeget, nem akarom elkapkodni, nem sürget semmi (a vágyat leszámítva ;]).

    [ Szerkesztve ]

    Perillustris

Új hozzászólás Aktív témák