Új hozzászólás Aktív témák

  • McSzaby

    őstag

    Sziasztok!

    Van itthon egy Videoton rádiós erősítő hangfalakkal. Szegény erősítő megadta magát, fel is akartam újítani, de csak magával az erősítővel is elég rosszul jöttem volna ki, szóval az az ötletem támadt, hogy a hangfalakat felújítom és veszek hozzá egy erősítőt. A két hangfal közül az egyikben a mély már úgyszint megmurdelt, de nem lényeg, cserélem mindkettőben. A kérdésem a következők lennének:

    -A hangfalba milyen hangszórókat ajánlotok, illetve hangváltót. (Akkor már cserélem a magasat is és akkor csak a "dobozt" tartom meg.)

    -A másik kérdés pedig az lenne, hogy milyen erősítőt ajánlotok. Itthonra lenne, filmekhez főképp. Esetleg van itthon egy 5.1-s Genius hangfalszettem, ha azt is rá tudom varázsolni, akkor boldog ember leszek. Most első körben csak a hangfal és az erősítő érdekelne! :)

    S/PDIF bemenet ha lenne az erősítőn azt megköszönném! :) A lehető legjobb ár/érték arányút keresem, ami viszonylag kis teljesítmény körül mozog. Annyira nem vagyok otthon a hangtechnikában, de nem kell, hogy szétszedje a parkettát! :)

    Köszönöm! :)

    #ThankYouSirAlex #ThankYouLouis

Új hozzászólás Aktív témák