Új hozzászólás Aktív témák

  • Krilehor

    tag

    Sziasztok!
    Nemsokára új helyre költözünk és szeretném a legtöbbet kihozni a helyiségből, ebben kérném segítségeteket.
    A leendő mozi egy amerikai konyhás nappaliban lenne, ahol a mozi tér 3,5m széles, 5m hosszú (teljes szoba szélesség kb 7m, belmagasság kb 2,6m), kanapé nagyjából középen lenne és jobbra nyitott a tér. Hátul és baloldalt nagy felületű üvegfelület van, ahova megfelelő hanggátló függönyöket terveztem felrakni (pl ilyesmi).
    A jelenlegi rendszerem egy Canton Reference 9.2 (link2) frontok és surround, Canton Reference 50.2 center, Canton Sub 1200R, Denon AVR-x7200WA.
    A probléma ott kezdődik, hogy a hátsó üvegfelület felett van kb 30-32 cm hely, ahova a 9.2-es Cantonok nem férnek el, állványra nem szeretném őket rakni, útban lennének. Néztem ugyanilyen aluminium wooferrel szerelt on-wall megoldást, pl: Vento 816.2 OnWall (link2), hogy elforgatnám 90 fokkal és az lenne a surround, de a függöny és a kevés hely miatt ez is neccesnek tűnik. Vagy egy döntött Atmos sugárzót ide, mint pl a Vento AR-800. Másik ötletem, hogy az álmennyezetbe tenni a surroundokat, találtam 8' aluminium wooferes Cantont: Canton In Ceiling 880 (link2). Nem tudom, hogy ez mennyire jó megoldás lenne surroundként, szerintetek?
    Emellett az álmenyezet miatt 4db Atmos sugárzót is terveztem beépíteni, ugyanebből a Canton In Ceiling 880-ból, mert az újabbak már kerámia wooferrel vannak szerelve és csak 6,5'-os a nagyobb. A megmaradt 2db 9.2-es polcsugárzót meg gondoltam felteszem front-height sugárzónak, remélem ez is tud adni azért valamit :)
    A szoba jobboldali nyitottságával sajnos nem tudok mit kezdeni, elhúzható függöny sem opció a családi béke megtartása érdekében.

    Mit javasoltok, mi lenne a legjobb surround opció szerintetek?
    Csatolok pár képet a nappaliról, hogy jobban lássátok: [kép] [kép]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák