Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
-
törölt tag
válasz fehér_ember #149651 üzenetére
Most olvasom én is... nincs szub a rendszerébe??
-
BBéci
legenda
válasz #98221312 #149652 üzenetére
Miért lenne, az csak felesleges úri huncutság.
(#149651) fehér_ember
A visszhangot az sem csökkentené.
Sokszor leírtam, de nem elégszer. Élni, létezni, levegőt venni, megszólalni sem kellemes egy üres medence módjára visszhangzó szobában. Számomra felfoghatatlan, miért nem érzik ezt kellemetlennek az emberek?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
m3ss
veterán
válasz BBéci #149653 üzenetére
ird le meg parszor ha szorakoztat es oromod leled benne .jaja, olyan mint 1 ures medence, bejonnek ide az emberek es beszelgetesnel is visszhangzik. minden laikus aki beteved egybol ezzel indit, hogy milyen ures es szar akusztikailag ez a szoba, tok kellemetlen itt.
vlaojaban en inkabb ezt a forumot erzem kellemetlennek meg par megnyilvanulast a magas lorol leboffentve, bar ezen konnyen segithetekkoszi a linkeket, privatokat sub, akusztika teren mindenkinek
feher_ember: azzal tevedtem be ide, hogy kellene egy sub. idaig tizenpar nmen voltak. szomszed, lakas kialakitas miatt nem akartam subot hasznalni. en kerek elnezest h koltozes utan egyaltalan be mertem kapcsolni a hangfalakat itt sub nelkul.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
törölt tag
Nem bántásból írta, ne sértődj meg...
Csupán arról van szó, hogy beleszaladtál egy kellemetlen dologba, mivel megvetted az erősítőt, de sajnos a hangzással nem vagy 100%-ig elégedett, pontosan azért mert néhány ökölszabályt nem tartottál be...
Ettől függetlenül nincs semmi baj én azt mondom ne állj meg!! Az első lépést már sikeresen megtetted 4000-es vassal, most jön a többi..
Remek ajánlásokat kaptál ahogy láttam, tessék használni őket...
Biztos vagyok benne, hogy kis türelemmel, idő, és pénz ráfordításával, egy remek hangú rendszered lesz, amit örömmel, és megelégedéssel fogsz használni..Személy szerint várom, hogy beszámolj a fejlesztéseidről, annak hatásairól...
[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
válasz MasterMark #149658 üzenetére
maradjunk a hazimozinal, akusztikanal. el is fogadom sot meg is koszonom az erre iranyulo segitokesz szandeku hozzaszolasokat. de miert kell nekem ezt olvasgatnom, attol aki a masik topicban tapetazik meg szerinte a vilagos szoba vagy a skandinav design egy mulo divathobort es korhazfeeling, hogy ebben a helyisegben mennyire kellemetlen lehet letezni, beszelgetni es levegot venni?? total hidegen hagy hogy mit gondol ilyen teren, mi nez ki szerinte jol, es hol jo lenni. pont ezert idegesit az egesz
[ Szerkesztve ]
-
adamsfamily
tag
Az azért érdekes,hogy amikor sértődés van, 10/8 arányban ugyanaz az ember okozza.És mindig előkerül a magas lovas hasonlat is.Ettől még ne a fórumot tartsd kérlek ilyennek ,többen próbálnak normális hangnemben,kioktatás nélkül segíteni.
-
BBéci
legenda
válasz adamsfamily #149660 üzenetére
Valóban roppant érdekes.
(#149659) m3ss
Valami oka biztosan van annak, hogy Nálad sem kórházfehérek a falak.
Amikor beköltöztem a házamba, csupasz falak voltak mindenhol, a nappaliban is. Kellett hozzá pár év, mire ezen sikerült változtatni. Bizony olyan volt a hang a nappaliban, mint a plafonig csempézett fürdőszobában, visszhangzott. Tehát pontosan tudom, mekkora a különbség, pedig függönyök már az első héten felkerültek az ablakok elé, mert anélkül (szerintem) elviselhetetlenül rideg egy lakás és bárki be tud bámulni a magánéletembe.
Nem szálltam fel azonnal a magas lóra, csak miután sokadszorra ellenkeztél, lesöpörtél minden tapasztalatból fakadó tanácsot, érvet, fújtad a magadét.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz adamsfamily #149662 üzenetére
Egyetértek.
(#149654) m3ss
Amikor elmegyünk valahová vendégségbe, látogatóba, nyilván nem kritizáljuk a berendezést, az akusztikát. Legfeljebb a hazafelé vezető úton, vagy otthon, kettesben.
Látod, python1 is tapasztalja, mennyire vacak egy üres, kongó, visszhangos szoba.
Feleségem egyáltalán nem volt a csillapítás mellett, de elfogadta a kedvemért. Amikor elkészült, leesett az álla a csodálkozástól, majd hetekig örömmel mondogatta, mennyivel jobb így.[ Szerkesztve ]
-
dave118
senior tag
válasz BBéci #149661 üzenetére
Ettől függetlenül sokunk a nappaliban hallgat zenét/mozizik, ami elsősorban lakótér és nem moziszoba. Van akinek a függöny nélküliség és a csupasz falfelületek tetszenek, rengeteg féle ízlés létezik, de ezt sajnos még sohasem tudtad elfogadni, aminek erőteljesen hangot is adsz rendszerint. A sértődések és a magas lovas témák nagy része ebből fakad. Az egyértelmű, hogy javítania kell az akusztikán, ezt ő is elfogadja, de nem fog a minimál stílusú nappalijából ódivatú szövöttpulcsis könyvtárszobát csinálni, csak azért mert neked az tetszik és az vált be. Akusztikai panelekkel is lehet kezelni a problémát, ebben kell neki segíteni és javaslatot adni, nem pedig az ízlését kritizálni.
... Ami ami, az az.
-
m3ss
veterán
válasz BBéci #149663 üzenetére
"Látod, python1 is tapasztalja, mennyire vacak egy üres, kongó, visszhangos szoba."
remek, es ez miert hasonlit az enyemhez? o epp felujit es nincs bent 1 butor se? nalam meg van 1.5x1.5 m falfelulet uresen. meg a monitorom folott is elferne egy meter szeles kep talan. amugy vagy szekreny vagy ablak vagy vaszon van a falon, nem definialnam ures szobanak, max akusztikai nezopontbol. letezes szempontjabol semmikeppen sem."Valami oka biztosan van annak, hogy Nálad sem kórházfehérek a falak."
attol meg nezhet ki jol vilagos enterior is. de te egybol ott is szegeny juzernek korhazrol, videki meszelt hangulatrol beszelsz. ez a te velemenyed de ugy adod elo mintha ez vmi egyetemes igazsag lenne. linkeljek neked par vilagos enterioru fotostudiot, rendezvenyhelyszint lakberendezok altala berendezve a mai trendek szerint? felebredhetnenek mar."Tehát pontosan tudom, mekkora a különbség, pedig függönyök már az első héten felkerültek az ablakok elé, mert anélkül (szerintem) elviselhetetlenül rideg egy lakás és bárki be tud bámulni a magánéletembe."
en is utalom ha belatnak a maganeletembe, honnan veszed hogy itt belat barki is? marmint akusztikailag kell a fuggony, ugye? mivel rengeteg mai enterior designt es lakberendezesi trendeket kovetsz es latod hogy a csupasz nagy keretes ablakok mindenfele fuggony nelkul mennek mostanaban. itt most kitoroltem a tiedhez hasonlo kioktato megjegyezeseket pedig lenne par.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
BBéci
legenda
válasz dave118 #149664 üzenetére
Nem kritizáltam az ízlését és nem ajánlottam könyvespolcot.
Aki nem jön ide panaszkodni, hogy vacak a hangzás, az nem fog kapni arra vonatkozó ötleteket, tanácsokat, hogy mit tegyen a jobbítás érdekében az akusztikával. Ha viszont megoldást szeretne, akkor fogadja el azt, amit ajánlunk! Nem kötelező megvalósítania, de ne sorakoztasson fel ellene mindenféle érveket, mert arra senki nem kíváncsi!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
"szegeny juzernek korhazrol, videki meszelt hangulatrol beszelsz"
Igen, mert vetíteni akar és próbálom megértetni vele, hogy a vetítő tényleges kontrasztjának legalább a háromnegyede el fog veszni.
"lakberendezok altala berendezve a mai trendek szerint"
Helyes, menjünk ész nélkül a trendek után még akkor is, ha az ostobaság, mint például a szakadtan, rojtosan kapható farmernadrág.
" honnan veszed hogy itt belat barki is"
Sehonnan nem vettem, a saját környezetemről írtam, nem máséról. Te honnan vetted, hogy a Tiédre vonatkozik?Visszatérhetnénk a topik témájához?
"nalam meg van 1.5x1.5 m falfelulet uresen"
A képekről nem tudom megállapítani, hogy pontosan hány négyzetméter csupasz fal és egyéb hangvisszaverő felület van a szobádban, annyit látok, hogy csak az van.
Az eredeti kérdésedben az is benne volt, hogy vegyél-e valami más, nagyobb hangdobozokat. Arra a válasz egyértelmű nem, mert ameddig az akusztikán nem javítasz, a világ legjobb és legdrágább hangdobozai sem fognak normális hangot adni.[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
"total hidegen hagy hogy mit gondol ilyen teren, mi nez ki szerinte jol, es hol jo lenni. pont ezert idegesit az egesz"
Akarva sem tudnek jobb peldat talalni a paradoxonra
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
dave118
senior tag
válasz BBéci #149666 üzenetére
Ebben tökéletesen igazad van, el kell tudni fogadni a tanácsokat is, ahogy azt is el kell tudni fogadni hogy a 40ezres dvd-s egybecuccok a kazánba valók, meg hogy ez egy elég drága hobbi, rendkívül homályos határokkal és nehezen egyeztethető igényszintekkel ... ráadásul az egész egy lejtőn van ahol könnyű megcsúszni. De azt is el kell tudni fogadni, hogy mindenki máshogy áll a történethez, mindenkinek másak az igényei és a lehetőségei. Ennek ellenére az én véleményem az, hogy itt egy jó hangvételű, baráti jellegű társaság (-nak kellene) működne, több szakmailag is képzett taggal, ahol egymást segítjük ajánlásokkal, tapasztalat megosztással.
... Ami ami, az az.
-
BBéci
legenda
Problémásnak látom a frontsugárzók egymástól való túlzott távolságát és a baloldali háttérsugárzó elhelyezését, ami a sarok. A magassága sincs rendben, fülmagasság főlé kellene tenni 60-90 centire és elvenni a hang útjából a növényeket.
(#149668) Snoop-y
Igazad van, mert ami hidegen hagy, az nem idegesít és örömet sem okoz.(#149669) dave118
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz BBéci #149667 üzenetére
Mutassatok mar meg a szoba kepet mert en probaltam visszamenni a topicban de nem lelem sehol.
Nekem is kell majd javitani amugy a hangfalak mogotti reszen a TV kivetelevel egy oriasi ures tegla felulet van
Mod:
Ezzel kene valamit kezdeni.Ami mar valtozott ,hogy a kanape alatt es egeszen a TV szekrenyig egy 350 * 250 as szonyeg van.
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
m3ss
veterán
válasz BBéci #149667 üzenetére
"Helyes, menjünk ész nélkül a trendek után még akkor is, ha az ostobaság, mint például a szakadtan, rojtosan kapható farmernadrág."
a szerintem itt is kimaradt. majd belejossz. imadom a szakadt farmereimet. sot volt amit direkt kiszaggattam.
"Igen, mert vetíteni akar és próbálom megértetni vele, hogy a vetítő tényleges kontrasztjának legalább a háromnegyede el fog veszni."
latod pont errol beszelek, a stilusrol. te nem csak ezt irod neki, hogy figyelj lehet erdemes lenne elgondolkodni a sotetebb falszinen a kontraszt etc miatt. hanem beleszallsz, hogy pff miert jo ez a videki meszelt korhazfeeling? meg nem jo a hangzas? nem az h vegyel ilyen meg olyan panelt, mint ahogy azt meg tudtak tenni a tobbiek. neked meg kell jegyezned, szerintem nelkul, hogy itt letezni es beszelgetni nem erted h lehet.
ezert jo az internet, meg az ilyen belterjes kis kozossegek. taplaljak az egodat es ki is elheted magad en viszont nem vagyok vevo ra[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Snoop-y #149671 üzenetére
Nem csak a TV mögötti falat kellene csillapítani, hanem az oldalfalakat és a plafon egy részét is. Szép a parketta, elfogadnám, de sajnos az is hangvisszaverő, ezért a lehető legtöbbet el kell belőle takarni valami puha, vastag szőnyeggel. Az ablak elé szintén vastag, hangot, levegőt át nem eresztő függönyt lógass, amit zenehallgatáson kívüli időben nyilván széthúzva tarthatsz.
-
m3ss
veterán
"Problémásnak látom a frontsugárzók egymástól való túlzott távolságát és a baloldali háttérsugárzó elhelyezését, ami a sarok. A magassága sincs rendben, fülmagasság főlé kellene tenni 60-90 centire és elvenni a hang útjából a növényeket."
nem tudok mit csinalni a frontokkal, tudom hogy nem idealis. vagy vetitek 80cm-es kepet es elfer mellettuk vagy felteszek vmi kis dobozokat felulre. gondolom meg mindig a mostani a legjobb megoldas ha nem akarok kis kepet. azota kicsit nagyobb vaszon van, meg kevesebb hely van.ha ilyen magasra teszem a surroundokat meg kell dontenem lefele, hogy a magassugarzo felem nezzen? masik surround most az iroasztalomon van, azt amugy is jo lenne feltenni a falra. tudtok olyan hangfaltarto konzolt ami elbir relative nagy tomeget? hogy rogzitem a hangfalakra?
-
Dorian
félisten
Ha a hangcucc értéke eléri a párszázezer Ft-ot, akkor inkább érdemes szakemberrel beméretni, és a tanácsa alapján csillapítani.
A megfelelő mértékű, és spektrálisan egyenletes csillapítás a kívánatos.
Tök jó, h borítsunk be mindent puha szőnyeggel, meg függönyökkel, csak ezzel annyit lehet elérni, hogy a magas hangok erősen csillapítva lesznek, de már a középfrekikkel (a mélyekről nem is beszélve) sem csinál semmit, így szépen elő lehet állítani az ún. döglött hangzást.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
dave118
senior tag
Annyi bútorral lehet gazdálkodni ami a képen van? Ahogy látom költözés után/közben készült a kép. Szekrények, polcok stb várható még?
(#149676) Dorian: +1, viszont ezekkel a módszerekkel szerintem nem lehet a magas hangokat teljesen kiiktatni a rendszerből (túlcsillapítani). Kezdetnek nem rossz ha vannak csillapító felületek.
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
törölt tag
" ezert jo az internet, meg az ilyen belterjes kis kozossegek. taplaljak az egodat es ki is elheted magad en viszont nem vagyok vevo ra "
Nem hinném, hogy ez megfelelő, és ide illő hangnem lenne... Látható, hogy most nagyon rosszul esett a fent leírt dolgok, de ezen ne idegeskedj.. nem kell ezt ám ilyen vér komolyan venni.
Segítséget kértél, mert egyértelműen nem vagy elégedett a hangzással, kaptál is rá választ, kitől ilyen, kitől olyan stílusban.
Azonban meggyőződésem, hogy senki nem akart téged se kritizálni, sem bántani. -
BBéci
legenda
válasz Dorian #149676 üzenetére
Senki nem ajánlotta azt, hogy "borítsunk be mindent puha szőnyeggel, meg függönyökkel".
Feltételezem abban egyetértünk, hogy az ablakok elé függöny, a padlóra szőnyeg kell. A többi majd szakszerű mérés után, de a pár napja (Quetz által) betett képen látható panel elrendezés akár teljesen jó is lehet addig.(#149674) m3ss
Kicsit macerás, de kivitelezhető a frontsugárzók ideiglenes áthelyezése, amikor azok éppen szólnak. Filmekhez még valamennyire elmegy a nagy távolság, mert ott a centersugárzó, de sztereó zenéhez nagyon fontos betartani a háromszög szabályt. Tehát a hangdobozok egymástól való távolsága kisebb vagy esetleg egyenlő legyen azzal, amennyire a hallgatótól vannak. Ellenkező esetben kiürül a színpad közepe, kétoldalas lesz a hangkép.
Pár éve írtam egy pincében kialakított házimoziról és a nappaliban lévő sztereó rendszerről. Utóbbi éppen az előbb említett okból borzalmas, szinte hallgathatatlan volt, pedig a hangdobozok 1,8 millióba, az elektronika 1-1,2 millióba kerültek. Egymástól 7 méterre álltak, közük nem volt egymáshoz.[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
válasz BBéci #149679 üzenetére
nem rossz stereoban pedig en is aggodtam tole, de mint tudjuk nem vagyok nagyon vajtfulu
most pont ugyanolyan tavol vannak egymastol, mint tolem. 3.9m. csaloka a kep meg a szoba merete a nagy latoszog miatt..pedig most kozelebb ulok a vaszonhoz, mint a kepen. de meg mindig nem eleg nagy a kep 21:9-ben, jatekban, 3d-ben...asszem olyan sose lesz, hogy tul nagy a kep.[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
Nálad nem 1,5m2 felület van üresen. A teljes frontoldal is üres. Ugye az ajtó+a vászon és a körülöttük levő rész. Oldalfal+üvegfelületek is mind üres felületnek számítanak. A plafon + a szőnyeg nélküli parketta is. Valamint szvsz. a kemény fából készült bútor is szépen visszaveri a közepeket meg a magasakat szóval a nagy szekrényajtókra is ugyanúgy tekinthetsz üres felületként.
Szerintem nálad a megoldás akár mobil panelek használata is lehetne. Mint pl. a Gik Gobo.
https://gikacoustics.co.uk/product/freestand-acoustic-panel-gobo/
Ezeket kirakod a megfelelő helyre,műsor végén meg összegyűjtöd egy sarokba őket és nincs útban. Persze ez is csak egy lehetőség a sok közül.
Aztán ha meglesz a szubláda jön majd a következő gond. Majd szépen megtalálja a szobád gyenge pontjait és jönnek a rezonanciák. Reméljük a legjobbakat, de az ilyen félig üveg ajtók elég gyakran rezonálnak. Nálam is van a szobába egy szekrénysor a hátsó falnál, na annak meg a polcai rezegnek. Hiába van telepakolva könyvekkel, két polc van, aminek ha nem rakok plusz súlyt az elejére, akkor rezeg mint állat. Meg a szekrényajtó is rezeg, az egyik. pár centit ki szoktam nyitni filmnézéskor. pedig régi bútor, tán dióból készült, nehéz mint állat, nem úgy mint a mai bútorok. Szóval nekem a következő fejlesztés az lesz, hogy kivágom a francba azt a szekrénysort.
Sajna ez egy ilyen köcsög hobbi. Múltkor beszéltem épp egy másik fórumtárssal, hogy létezik-e még ilyen geci hobbi, ami így tudja szivatni az embert. Nem elég, hogy hosszas utánajárás után megveszed a komponenseket. Ott a szoba akusztika, rohadtul nem mindegy milyen az elhelyezés, ugyanúgy nem mindegy az üléspozíció sem, még az elektromos hálózat minőségére is érzékenyek a komponensek. Aztán ha lakószobába vagy és vetítesz, az se mindegy milyen falszínt használsz, ha maximalizálni akarod a vetítés minőségét plusz a lakószobában használt szub szépen megtalálja a szoba gyenge pontjait és jönnek film közben a rezonanciák. Az esetleges hangszigetelésbe, meg a rezgések szobán kívül jutásának megakadályozásába már bele se megyek
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
-
python1
veterán
Mindenki nyugodjon le a pi...ba.
A nem megfelelő szoba akusztika egy valóban létező jelenség,természetesen aki komolyan gondolja az tesz valamit,hogy javítson rajta,ki így ki úgy,valóban nem lehet általánosítani főleg trend,lakberendezési kultúránk különbségei miatt.De érdemes pár tanácsot megfogadni,hangzott is el néhány,de néhányan túlreagálták a témát.Más
Nálam a személyeskedés bunyóval kezdődik,lassan már egy jó vitát sem lehet indítani,mert mindenki behisztizik a személyességi jogaik megsértése miatt.Tiszta cicabunyó folyik néha. -
Ragadozó
Ármester
-
Snoop-y
veterán
Ez koltozes kozbeni kep. A kanape most egy jo 1-1.5 meterrel kozelebb van a TV-hez.
A ket hangfal most egyenlo tavolsagra van a TV kozeppontjahoz kepest. A jobb oldali hangfal (szembol) helyen most a fotel meg az allolampa van.
Keprol nem latszik de ez egy relative nagy szoba. Ha a kanape vonalaban oldalra tudnank nezni akkor latnank egy 3 meter hosszu IKEA szekrenyt a szoba vegeig hatrafele. A kanape mogott meg van egy kandallo illetve a masik oldalon egy szamitogepasztal meg egy IKEA polc (8 kocka egymason ket sorban)
Ezen a kepen is hatrebb van meg a kanape. Most kabe az ablakkal van egy vonalban majdnem.
Szoval max 2-2.5 meterre lehet a TV[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
" Sajna ez egy ilyen köcsög hobbi. Múltkor beszéltem épp egy másik fórumtárssal, hogy létezik-e még ilyen geci hobbi, ami így tudja szivatni az embert."
Kompromisszumra szinte minden rendszer esetében kényszerül a felhasználó... Tökéletes házimozi nem létezik. Azonban vannak "ökölszabályok" amiknek a megszegése már már megkérdőjelezi egy estleges rendszer létjogosultságát...
Sajnos (tényleg nem bántásból) de "m3ss" kolléga esete is ilyen, mivel hiába szerzet egy jó erősítőt mélyen áron alul, sajnos szub nélkül, abban az akusztikai környezetben, azokkal a dobozokkal, egyenlőre fabatkát nem ér.Azonban: Mint feljebb is írtam, ez lehet csak egy jelenlegi állapot, amin könnyedén lehet változtatni. Valóban, ha ezt a részét nézzük, ez tényleg nem feltétlen egy hálás hobbi.
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
Hat filmeket eleg ritkan nezek (inkabb zenehallgatok vagyunk) nem gyilkolnam meg hamar a projektort a Peppa Pig epizodokkal? Napi 1,5-2 orat megy kb osszesen mindennel egyutt.
-
Snoop-y
veterán
-
Snoop-y
veterán
válasz Quetz #149650 üzenetére
Want!
Hol lehet ilyet kapni? En csak a szivacs tojastarto paneleket talalom meg mindenfele rikito szinben amit meg egy bohocpartyra sem raknek be nemhogy a lakasomba
-
m3ss
veterán
"Sajnos (tényleg nem bántásból) de "m3ss" kolléga esete is ilyen, mivel hiába szerzet egy jó erősítőt mélyen áron alul, sajnos szub nélkül, abban az akusztikai környezetben, azokkal a dobozokkal, egyenlőre fabatkát nem ér. "
csak a vegletek. ki mondta hogy fabatkat sem er? nem volt aron alul, ez a realis ara. szted lehet venni melyen aron alul barmit is egy hifi neppertol?
es nem szol rosszul, sot kifejezetten szeretem zenevel. filmekkel is. csak nagy hangeron a magas idegesit, ennyi.(#149688) Snoop-y mintha ugyanolyan szonyegunk lenne. vmi webshopbol vetted? nem kell meg1? nekem kellene egy nagyobb
(#149687) Ragadozó azert tobbes szamban fogalmazol, csak nekem irod torold ki nyugodtan amit akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
Mintha emlitetted volna ,hogy minden szobaban igy szolt. Ennyire nem szabadna zavaronak lenni annak az ercessegnek, Vagy ha megis akkor en inkabb az erosito/hangfal parositasra kezdenek gyanakodni (elkepzelhetonek tartom ,hogy nem szeretik egymast). Ha van lehetoseged hajitsal ra arra az erolkodore valamilyen mas dobozokat es probald ki ugy.
mod:
De webshop (ikea )
Ez most a kozlekedoben van mert ide kicsinek talaltam.
Most ez van helyette:
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Snoop-y #149694 üzenetére
A hangdobozai régóta megvannak, az erősítőt vette 1-2 hete.
Többen tanácsoltuk, hogy ne vegyen semmit, ameddig az akusztikán nem javít valamennyire. Én azt írtam: a világ legjobb és legdrágább hangdobozai sem szólnának ott úgy, ahogy az elvárható.[ Szerkesztve ]
-
-
Snoop-y
veterán
Ilyesmiket neztem:
Ezek nem eppen olcsoak de kibirhato ( 79-149 EUR /db kozott valtozik merettol fuggoen)
Ha valakinek van jobb tippje vagy ismert marka ami normalisan nez ki egy falon akkor ne tartsa magaban.
Olyan 500 EUR-t vagyok hajlando kolteni erre (mondjuk a TV moge kezdesnek)Ha valami hangelnyelo dekoraciot is akarok mondjuk az ablak melletti falra arra is johetnek otletek
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs