Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dunkel

    őstag

    válasz mandju #139128 üzenetére

    Az Oppo 105 komoly minőségi zenehallgatásra nem alkalmas. Aki volt legutóbb a Marriottban annak ezt nyilvánosan is demonstrálták.

    Van élet a Luminon árnyékában is csak messzebb kell menni mint az AVX vagy PH fórum. Sabre vonalon Auralic Aurender, Ayre Acoustics QX-5, MOON by Simaudio.
    Aztán Marantz NA-11S1, Musica Pristina Virtuoso, PS Audio DirectStream, T+A MP 2000, Primare NP30, Linn Akurate, Cocktail Audio X50 stb.
    Ezekről nyilván nem az AVX-en vagy itt fogsz véleményeket olvasni de ne csináljunk úgy mintha nem léteznének.
    Én egy használt Linn Akurate-re gondolnék első körben, de a Primaret, Cocktailt, szerintem szintén meg lehet itthon hallgatni, talán az Auralicot is.

    És nem piszkálódásból kérdezem, de van valami koncepció mi a cél? Most nem Atmost építesz? Lesz a streamernek kiszolgálása is? Egy AVR-be bedugni 20e Ft kábellel full fölélövés lesz egy ilyen gépezet.
    Én azt csinálnám (és azt is csináltam), hogy elmennék pár helyre meghallgatni láncokat ami érdekes lehet és ami tetszett azt megpróbálni otthon is megcsinálni. Meg kölcsön kell kérni ami érdekes lehet, sokan segítőkészek szerencsére. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák