Új hozzászólás Aktív témák

  • hétalvó

    addikt

    válasz liszi70 #136451 üzenetére

    mi abban a demozás, ha átjössz nem szólok egy szót se. kicserélek 2 kábelt és vagy hallasz különbséget vagy nem. vagy átdugom az egyik aljzatból a másikba a tápkábelt?
    te nem tudod mit mikor hova dugok. hallasz különbséget vagy nem. utána akár 10x eljátszhatjuk uezt, hogy leellenőrizd. ezt még fehérlaci barátom is hallja, pedig nagy kábel szkeptikus.

    tápkábel teszthez pl végfok kell, mert kb 2sec alatt megoldható.
    ti meg mit is csináltok? kikapcsol, kihúz, bedug,bekapcsol. vár. ez egy házimozi erősítőnél kg 20sec.
    próbáld ki ha tudod és meg fogsz lepődni. persze ne 2 xar kábelt hasonlíts össze.
    de van egy olyan érzésem legtöbbötöknél még nem is volt minőségi kábel, minőségi csatlakozókkal. mondjuk 100k körül. és hozzá megfelő aljzatok a készülékben és a falban is.

    vagy mi abban a placebo. barátom átjön hallgatózni, véleménye: a rendszered kicsit tompa, vágja a tetejét, kicsit lágy, majd mondom ok, mi így szeretjük, de tegyük át a fali aljzatot aranyról, ródiumra a végfoknál. meglepődés, ezért utállak a válasz, ez hiányzott, megjött az atmoszféra, pontosabb lett az egész és eltűnt a tompaság, de egy kicsit természetellenes lett. ok. akkor végfok vissza arany, és legyen proci ródiumba, hátha ott kisebbet húz el. és így is lett, azóta is így használom, olyan kis feszes modern hang lett, hatalmas élettel. a plafontól a pincéig telezenéli a házat.

    na valami ilyesmi amiért megéri nekem kábelezni.
    nekem a hangolás örömét adja és azt a kis plussz fűszert ami nélkül nem tudok élni.

    de semmiképpen nem érdekel már a dugdossunk 10 kábelt ki be és teszteljük a memóriánkat, mire emlékszik.

    nekem a nordost rendszere tetszik, hogy szinteket ad, táp hangfal összekötőben. ezzel egy szinergiát hozva létre. nem véletlen nálam is minden egy márkából érkezett. nordost demózott hifikiállításon, ott is egyértelmű volt minden.

    [ Szerkesztve ]

    https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk

Új hozzászólás Aktív témák