Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz 313313 #7118 üzenetére

    Akik házimozival foglalkoznak, és/vagy a hobbijuk, magától értetődően sok filmet néznek, én is közéjük tartozom. Igen, nagyon fontos, hogy a mély- és a szubbasszus tartomány rendben legyen, de nem élvezhet előnyt a többi frekvenciával szemben. A házimozi rendszerek beállításának talán legfontosabb része, az egyenletes frekvenciamenet létrehozása, ami roppant nehéz feladat, mert a helyiség akusztikája körülbelül 50 százalékban befolyásolja azt. Kezdő házimozisok, főleg a fiatalok hajlamosak durván eltúlzottra állítani a mélyhangokat, azzal a valóságostól fényévekre eltávolítani a rendszer hangzását.
    1993-ban kezdtem komolyabban foglalkozni autóhifivel. Az első pár évben számomra is az jelentette a csúcsot, ha a szubláda szinte szétvetette az autót. Szerencsére gyorsan kinőttem és mire 1999-ben az Autóhifi Magazin felelős szerkesztője lettem, már a hangminőség került előtérbe. Akkor kezdtem belemerülni a házimoziba és már ott is mindig a lineáris hangzás megteremtésén fáradoztam.
    Neked is azt ajánlom! :K

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák