Új hozzászólás Aktív témák

  • Joshi

    titán

    válasz turoczi.pete #5529 üzenetére

    Grat a cuccokhoz jól néz ki, nekem is valami hasonló megoldással kellene összeraknom a sajátomat. Azt írtad hogy 2db subod van, a másik hol van?

    hackeeeee, Zsmester89, BBéci
    Úgy írtok a Denonról mintha több kategóriával jobb lenne mint a konkurencia, ha tényleg így van akkor csak a Denon lenne ajánlott márka. Meg aztán mindig az van hangoztatva hogy hallgassa meg az ember, mert fontos az egyéni ízlés is. Tehát most megint ott vagyunk, hogy ti elmondtátok a saját véleményeteket valamiről. Az meg hogy meghallgassak egy erősítőt nem mérvadó, mert ugyan olyan körülményeket kellene teremteni az üzletben amilyen otthon van. Én pl a H/K 156-al is hallgattam zenét sztereóban a jbl 270-en és teljesen jó volt, és most az Onkyóval is jó hiszen ugyan az a hangfal. Én nem tapasztaltam különösebben nagy változást, talán az Onkyo jobban meg tudja hajtani mivel erősebb de kb ennyi.

    Más téma.
    A hivatalos ajánlásban a hangfalak elrendezésénél a center a kijelző fölött kellene lennie, de mindenki a TV alá teszi. Miért? A másik pedig a surroundoknak fejmagasság fölött ~50cm-en kell lennie, az nagyon magasan van én még nem is láttam még így elhelyezett hangfalakat.

Új hozzászólás Aktív témák