Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    Erről mi a véleményetek? Bár az erősítő nem egy mai darab..

    (#49025) hcs57 az szép. Pontosan milyen rendszered van?, hát majd beszámolok, de előbb kellene vennem valamit :DDD. jackkel dugtad rá a telefont?

    (#49034) Quqesz Köszi. Milyen az az erősítőd pontosan. Gondolom a TV-d okos, nem tudom, nekem az is buta, de képét imádom. :) és attól nem is kell több.

    Bár lehet, hogy akkor a cantont kéne párosítanom mondjuk ezzel az erősítővel [link] De akkor az már legalább 230 ezer Ft... qrva fórum ;]

    Egyébként itt hányom-vetem a dolgokat, és a kicsi hálóban nem lesz hangrendszer valószínűleg, mert az ágytól már nem is férne el.
    Úgyhogy több, mint valószínű, hogy a nappaliba fog kerülni, ami kb 4,6x4,5m-es. De ennek a felében lenne a "mozitér" a kanapéval szemben. Mennyire lenne az gond, hogy ha a hátsó szatellit sugárzókat nem nagyon tudnám hátrébb vinni az ülő pozíció vonalától?

    Alig várom már, hogy megnézzem a Christian Bale-es Batman trilógiát, Interstellart, vagy a Jokert ismét. Vagy a Hans Zimmer koncertet... uhh

    [ Szerkesztve ]

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák