Új hozzászólás Aktív témák

  • bghistvan

    senior tag

    Üdv sziasztok!

    Van egy ősrégi Panasonic SAHT-885 5.1 házimozim (aktív sub), már évek óta csak a front hangsugárzókat és a centert hallgatom a subbal és brutál ahogy szólnak, főleg a sub, de szeretném lecserélni a 2 frontot meg a centert (nem megy az új lakás berendezéséhez meg kicsit ütött kopottak is)... ebben szeretnék segítséget kérni.
    Ahol elakadtam, hogy a center 4ohm max 260w,a frontok pedig 6ohm max 170w....tehát milyen lehetőségek vannak, külön megvenni a centert és külön a frontokat?
    Vagy létezik olyan szett ami kompatibilis lenne a jelenlegivel(az ellenállásra gondolok)?

    Elsősorban szatellit hangsugárzó érdekelne (mivel állványra helyezném őket, és a jelenlegi álló frontokban is csak egy hangszóró van ugye, bár szatellitben is van több hangszóró ...).

    Gondolkodtam soundbaron is, de nagyon gyorsan elhesegettem mert közelébe sem ér a jelenlegi hangzáshoz,tehát mindenképpen hangfalakban gondolkodok, már csak azért is ha egyszer lekotlik a panasonic akkor a hangfalakat külön erősítővel hajtanám tovább.

    Szeretném olcsón kihozni a történetet, olyan 25-50 között lenne rá keretem, és csakis új érdekel... [ez a jelenlegi szettem].

    Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák