Új hozzászólás Aktív témák

  • tubeamp93

    csendes tag

    válasz szazbolha #30430 üzenetére

    "Csak jelzem, semmiféle új hangszórók nem kerültek felvásárlásra, nem tudom honnan származik a téves infód, én biztos nem írtam ilyet."

    "Gondolod a HA 20-569 sokkal kellemesebben szólna? Lehet kipróbálom azt is mert csak 12 nap múlva érkeznek a megrendelt hangszóróim."

    Még nem vettél újabbakat, de a pár hozzászólással ezelőtti mondatod már további vásárlás fontolgatására utal, amihez persze semmi közöm nincs, mindenki arra költi el a pénzét, amire szeretné. :)
    Csupán megjegyeztem, hogy fura az egész, mert pl. még az előző projekt sincs átgondolva rendesen, de máris egy újabb hangsugárzó építésén gondolkodsz. Persze ehhez sincs közöm. "mindenki másképp csinálja" :)
    Én pl. nem tudnám öröm lelni abban, hogy megveszek ezt is, azt is, aztán vagy sikerül, vagy nem, ha nem akkor eladom egy részét (jelentős pénzbukással), másik részéből meg megint elkezdek vmit, közben meg belevágok más dolgokba is.
    Számomra az örömet a várható biztos siker jelenti, amit nem bízok a véletlenre. Jó előre megtervezek mindent alaposan, és 100X is átgondolok mindent.
    Dehát nem vagyunk egyformák, amivel nincs is semmi baj. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák