Új hozzászólás Aktív témák

  • attiss66

    senior tag

    válasz fero02 #27510 üzenetére

    Szerintem meg te nem vagy elég percíz és alapos. Mert ha az lennél, tudhatnád, hogy ismeretlen területen nem nagy léptekkel, hanem óvatosan, araszolva lépdelünk. :) na mellette ideges és türelmetlen is vagy úgy látom.
    Nem szerelmeim a valdusok, csak ezeket vettem, ezek vannak, ezeket akarom átalakítani amennyire csak lehet hangjavítással.
    Nekem a laikusok tudod mennyi hülye kérdést tesznek fel a hegedűkről!? Nem szoktam türelmetlenkedni. Voltaképpen a hegedűkészítés tanított türelemre.
    Ha idegesít amúgy a hangfalprojektem, egyszerű a megoldás, egyszerűen ne olvass bele, nem?
    A doboz készítéséhez még nem tudok hozzákezdeni/innen látszik,hogy ha olvasod, nem olvasod elég alaposan, amit írok/, mert már leírtam néhányszor, hogy a fa, amit vettem 30 % víztartalmú és min. 15%-nak kéne lenni, de jobb, ha 12% Ezért neki kell állni keresni megfelelő szárazságú tölgyet, úgy néz ki lesz is, jövő hétvégén tudom megnézni.
    Azt írod, hogy nincs semmi tapasztalatom a hangfalkészítésben, nem véletlenül itt kérdezősködök itt a hangfalépítés topikban. Ha már tudnék annyit, hogy meg tudnám építeni magamtól, akkor nem kéne itt informálódnom. :)

    "Nem tudom, hogy a többiek hogy vannak ezzel, de nekem már hetek óta feláll a cerkám a VALDUS mizériádtól és félelemmel tölt el, amikor meglátom az oldalsó sávban az értesítéseknél, hogy 48 db új hozzászólás született a reggeli átolvasásom óta"

    most ezzel azt akarod mondani, csupa rettegés az életed, amióta betettem ide a lábam, ebbe a topikba? :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák