Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz blattida #19943 üzenetére

    Költséghatékony, és jól működik... Hm, szerintem létezik ilyen.
    :) Előbb megismerni kell, vonatkozik ez mindenre és bármire (szakemberekre, vizsgálati módszerekre és fórumozókra is). Javítani is csak akkor lehet, ha tudod mi a hiba. A próbálkozás és kísérletezés nem javítás, hanem szerencsejáték.

    De ha úgy kellemesebb, én nem kísérletezek veled tovább, reménytelennek tűnik. Eleve olyasmit védenél, ami ellen sosem tiltakoztam. Tényleg nem egészen értem.
    Máskor meg te tiltakozol régen ismert/be- vagy elismert dolgok ellen, pl. pszichoakusztika, a hallásunk mint agyi folyamat működése (kezdve a megszokott-megszeretett hangképek bevésődéstől a különböző torzítások érzékelésre gyakorolt hatásáig), zenei memória, mérési és értékelési módszerek ugrásszerű fejlődése, a HiFi és a teóriagyártás ősi összefonódása, rendszerben gondolkodás, a hangsugárzó mint egységes egész, ahol egy alkatrész változtatása az összes többi elemre hat, vagy speciális és előre meghatározott akusztikai környezethez, vagy meghajtáshoz tervezett és értékesített hangsugárzók... stb.
    Szerintem ezeket nem tagadni kell, egyszerűen elfogadni, és számításba venni. Ha már egyszer vannak.

    Ha itt járnak a hifisták és DiY-er arcok, akkor legalább 50 év lemaradásban vannak. :)

    [ Szerkesztve ]

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák